Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

scirocco 1.4 tsi החדשה :).

fast
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היום סוף סוף קבלתי את השירוקו 1.4 TSI הדגם 160 כוח סוס עם מערכת מולטימדיה :).

כמה תמונות, בזמן הקרוב אני אעשה דלתות שחף/למבורגיני איך שקוראים לזה, ופנסים דאיליין וגג שחור מט, ואגזוזי ראמוס.

אולי אבל רק אולי גם אעשה צ'יפ של GIAC כי לפי הנסיעה של היום איתה לא נראה לי שאני צריך יותר כוח זה פשוט מפחיד מה שיוצא מהמנוע הזה!!.

mlznkvwznyjw.jpg

vjnzgbommtjm.jpg

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

פורסם

רק שתידע שדלתות שחף זה 10K ש"ח וסתם מיותר.

והשיפור שהכי משתלם לשים זה הGIAC ודווקא עליו אתה מוותר.. אבל מה שאתה בוחר, זה מה שיהיה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תגדיר מפחיד?

עם איזה רכב היית לפני זה?

אני פשוט שוקל לקנות את השירוקו עוד מעט (לאחר מכירת הרכב) שמעתי המון פידבקים חיובים על המנוע הזה,אני מפחד להתאכזב ואני חשבתי אפילו שאין טעם לבדוק את ה1.4 160 HP ופשוט ללכת על ה2.0.

עשית השוואות בין 2 הדגמים?

פורסם
תגדיר מפחיד?

עם איזה רכב היית לפני זה?

אני פשוט שוקל לקנות את השירוקו עוד מעט (לאחר מכירת הרכב) שמעתי המון פידבקים חיובים על המנוע הזה,אני מפחד להתאכזב ואני חשבתי אפילו שאין טעם לבדוק את ה1.4 160 HP ופשוט ללכת על ה2.0.

עשית השוואות בין 2 הדגמים?

לפני זה נסעתי על הג'יפ של אמא IX35 ולפני שבועים זה היה טוסון 2700.

ה2.0 TSI יש לדוד שלי, האוטו קטלני חזק בצורה מטורפת, אני פחדתי לקחת אוטו כזה לצעיר בן 17 :)

אז ירד מהפרק, ובגלל זה אני גם אומר שלפי דעתי מיותר הצ'יפ למרות שעוד לא שללתי זאת בנתיים.

לא נסעתי על מכוניות עם טורבו היא הראשונה חוץ מהשירוקו 2.0 שבה לא נהגתי.

כשאני לוחץ בהילוך SPORT היא עפה, כן, עפה! אני נדבק כמו לא יודע מה והייתי עם שני חברים באוטו.

ה2.0 תעוף ברברס גם;) אם אין לך בעיה קח את ה2.0 ואתה תהנה מרכב קטלני.

במחיר של השירוקו יכלתי גם לקחת את הפולו GTI עם מלא תוספות, המנוע 1.4 מגיע ה180 כ"ס אבל אין לה את היופי שאני מעדיף על כוח.

לי מספיק השירוקו 1.4 ה160 כוח סוס, ואם נרצה כוח הבנתי שעם הצ'יפ של GIAC היה ניסוי והיא עמדה עם ה2.0TSI עד 220!.

חג שמח!.

פורסם

מה ההורים שלך חושבים על הדלתות של הלמבורגיני?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני מבין שאתה צעיר (?) ונלהב מכך שקיבלת רכב חדש, ובטח מלהיב כמו השירוקו. אך תרשה לי להמליץ לך לחשוב קצת יותר לפני כל שינוי ברכב (אגזוזים, דלתות שחף, גג שחור וכ') שיגררו אחריהם עלות לא מבוטלת במקרה הטוב, וניסיונות התנערות במקרה של הפעלת ביטוח (חס וחלילה) במקרה הרע.

קיבלת רכב מצויין, נוסע טוב, נראה טוב, ונשמע טוב - שמור עליו אך יותר מכל עלייך. אל תתפתה לכוחו ונהג בזהירות. התנאי שלי להעלאת חברים לרכב הוא שלא יעירו לי על הנהיגה (יש שיאמרו איטית מדי, משטרת ישראל תאמר המהירות המקסימלית של קטע הכביש).

מזל טוב, תתחדש וסע בזהירות.

אגב, השיפור הטוב ביותר, והיחידי לטעמי שכדאי באמת לשים מכל הרשימה שלך, הוא הצ'יפ.

הבוז לך.

פורסם

נשמע הזוי ש1.4 עם צ'יפ נוסע טוב יותר מ2.0.

אני מאמין שבמצב כזה המנוע לא יחזיק הרבה זמן,תתקנו אותי אם אני טועה.

דלתות שחף-בדקתי בזמנו וניתן להשיג קיט כולל התקנה במחיר של 5-7 אלף שקל,לטעמי מיותר אבל אם יש לך כמה שקלים מיותרים למה לא,זה כיף להיות קצת יותר מיוחד מאחרים וזה נראה טוב לפי דעתי.

צ'יפ לא הייתי ממליץ לך להתקין,אתה בן 17 ו160 כ"ס כרגע זה מספיק לך,אני אומר לך מנסיון מכיוון שבגיל 17 וביום הראשון שנגמר לי המלווה הייתי מושפע ממהיר ועצבני וריסקתי רכב בעץ (במזל יצאתי ללא שריטה) אם הרכב היה פוגע בצד אחר של הרכב ככל הנראה לא הייתי יושב בשביל לרשום לך את ההודעה הזאת.

וכמוני יש עוד הרבה מפגרים.

ממליץ לך לקחת קורס נהיגה מתקדמת וכל השיט הזה,אמנם 160 כ"ס זה לא הרבה אבל עדיין עם רכב כמו שירוקו זה מפתה ללחוץ פה ושם ואני ממליץ לך להכיר את הרכב ובכלל את הכביש קצת (הרבה) יותר טב.

וזהו תתחדש לך,עשה חיים, תהנה ממנו ושמור על עצמך זה הכי חשוב.

עוד משהו,גג שחור זה יפה,אגזוזים לא יתנו לך כלום.

אתה יכול להזמין סופיות של שירוקו 2.0,זה יראה יותר טוב,במידה ואין כאלה על ה1.4,לא שמתי לב.

פורסם

אגב, השיפור הטוב ביותר, והיחידי לטעמי שכדאי באמת לשים מכל הרשימה שלך, הוא הצ'יפ.

כל "השיפורים" שהוא הציע לא באמת יגרמו לו לנסוע טוב יותר או מהר יותר. אולי בקו ישר, זהו.

השיפור המשמעותי היחיד בשבילו הוא שיפור הנהג עצמו. כל השאר זה בזבוז מוחלט של כסף, או "השקעה" בפוזה.

חג שמח!

פורסם

כן הרבה שמגיבים נותנים לי נקודת מבט שונות, תודה.

אני אחכה עם כל זה ובנתיים לפחות אעשה את הגג שחור, בזמן הקרוב כי זה באמת משנה לפי דעתי את היופי של הרכב.

וכל השיפורים שרשמתי לא התכוונתי לבצע מחר, כן?.

בעניין הבטיחות אני נוהג לאט וזהיר, כאשר אמרתי שלחצתי זה היה בכביש שאני מכיר שכבר סגור.

תודה לכולכם, וסעו בזהירות.

פורסם
מה ההורים שלך חושבים על הדלתות של הלמבורגיני?

rephrase:

מה ההורים שלך חושבים על ההורדה מהכביש והקנס שתקבל ברגע שבוחן יראה אותך עם הדלתות למבורגיני\שחף\whatever?

V5

פורסם

קודם כל רכב יפייפה תתחדש!!!!

בנוגע לשיפורים אני חושב שהדלתות שחף מיותר ואני לא הייתי עושה את זה גם אם היה את הכסף

דבר שני עם הציפ'-אני מבין שאתה נהג חדש,ובשביל נהג חדש יש לך ביידים רכב חזק מאוד 160 סוסים לא הולכים ברגל8)

תתרגל לנהיגה יותר(ואני לא רומז שאתה לא יודע לנהוג) תתרגל לאוטו תתרגל לכוח כזה ביידים ואז תחשוב על השאר.

לגבי הגג דווקא נשמע לי טוב,

שיהיה בהצלחה חג שמח שנה טובה הנאה וסיפוק בלתי מוגבל מהרכב ותסע בדרכים טובות ובטוחות

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

תודה אחי!!

אני לא מבין את זה חלק אומרים שזה בסדר כי זה נפתח לפחות עד החצי ורק אז עולה, וחלק אומרים שזה לא חוקי לא משנה מה, זה שינוי מבנה הרכב..

וואלה אני מוותר:).

קיצר נראה לי אני אשאר עם איך שזה, ורק אעשה גג שחור בזמן הקרוב, וצ'יפ אני גם אעשה אבל קודם אני אתרגל לרכב כמו שזה שמעלי רשם.

תודה!

:crazyeyes

פורסם

מזכיר לי קצת את אחי אחרי שקניתי לו איביזה FR בוקהנגרה קיבל אומץ והתפתה לכוח שלה, אז קיצצתי לו את הכנפיים וקניתי לו במקומה מאזדה 3 מנוע 2.0 כדי שירגע קח בחשבון רכב עם טורבו דורש שילחצו אותו.

תתחדש, אגב זה ידני או DSG?

נהג חדש לא? איפה השלט מאחורה :lol:

מה עם תמונות פנים?

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...