Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

scirocco 1.4 tsi החדשה :).

fast
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי תתחדש על הרכב, אבל בחיאת אחיך, רשמת פה שאתה מתכנן לעשות שינויים במבנה השלדה (עם כנפי השחף), שזה שינוי לא חוקי והוספת כ"ס בעזרת צ'יפ. והוספת חטא על פשע כשפרסמת תמונות של הרכב שלך עם מספר רישוי גלוי. אתה חושב שאין פה בוחני תנועה שמסתובבים בפורום הזה ורואים את ההודעה הזאת וחיים בדיוק על טעויות מהסוג הזה? לטובתך נשמה תסתיר את המספר.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

תתחדש

ממליץ לך לחשוב על החיים שלך ועל הרישיון שלך זה חשוב יותר מכנפים אגזוזים או כל שטות אחרת ,

מצב הכבישים בישראל האכיפה והמשטרה בישראל לא משאירים מקום לרכבים כאלו ,

הם מסומנים מראש בתור מועדים לפורענות .

דרך אגב דלתות רחף לא עוברות טסט ,נראה אותך ששוטר עוצר אותך פותח דלתות ואתה יוצא אליו ,

הוא מחתים עשר דוחות אוטומטית לפני מילויי המלל .

עדיף לנהוג על רכב אטי מהר מאשר ברכב מהיר לאט !

נקודה למחשבה

יוסי

פורסם

FAST

בוא ללחוץ :D

תתחדש על האוטו, סע רגוע ותתרגל לכוח כדי שזה לא יגמר בבכי וגרר.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

ממליץ לך לא לעשות שום שינוי עד שתכיר את הרכב כמו שצריך.

הסופיות לאגזוז יפות מאוד, לא יקרות ויוסיפו לרכב מבחינה קוסמטית.

אחי מחפש בדיוק כאלה ללאון שלו.

דלתות שחוף זה הכי מתלהב ומיותר אבל, כפי שאני יודעניתן לפתוח אותן גם בצורה הקונבנציונלית אם רוצים.

מדובר כמובן על הקיטים האיכותיים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני ממליץ על קורס נהיגה מתקדמת על מנת ללמוד קצת על נהיגה אמיתית(שאני מניח שעדיין אין לך מושג מזה כי אתה רק בן 17 ורק הוצאת רשיון).

ובקשר לשינויים - אתה עדיין לא תצליח להשתמש בחצי ממה שהרכב כרגע יכול להציע, למה להוסיף הספק סתם? קודם תמצא את היכולות שלו כרגע (אם בכלל תגיע לזה.. 160 כ"ס זה המון כוח במיוחד בשילוב המנוע ותיבת ההילוכים הזו ולכן רוב האנשים לא יגיעו למצב הזה בכלל) ואז תחשוב על שיפורים. מערכת פליטה אין לך טעם להחליף, סתם בזבוז כסף.

מה שכן, אני בד"כ לא בעד דברים כאלה, אבל! לדעתי דלתות שחף(במידה וזה חוקי) ייראו ממש טוב על השירוקו! יהיה ממש מעניין לראות שירוקו עם דלתות שחף. בין הרכבים הבודדים שלדעתי, השיפור הזה יכול באמת להוסיף ממש למראה של הרכב.

פורסם
ממליץ לך לא לעשות שום שינוי עד שתכיר את הרכב כמו שצריך.

הסופיות לאגזוז יפות מאוד, לא יקרות ויוסיפו לרכב מבחינה קוסמטית.

זה בדיוק מה שאני חשבתי, כאשר פתחתי את הלינק !

המכונית הזו כ"כ יפה, שבאמת המשפט "כל המוסיף, גורע" מתאים לה.

נ.ב

עידן,

זו כבר הפעם השנייה שאני מצטט אותך לאחרונה, אבל אין מה לעשות, פעם נוספת שאני מסכים איתך :).

מקווה שאתה מקבל זאת בהבנה.

פורסם
אני ממליץ על קורס נהיגה מתקדמת על מנת ללמוד קצת על נהיגה אמיתית(שאני מניח שעדיין אין לך מושג מזה כי אתה רק בן 17 ורק הוצאת רשיון).

ובקשר לשינויים - אתה עדיין לא תצליח להשתמש בחצי ממה שהרכב כרגע יכול להציע, למה להוסיף הספק סתם? קודם תמצא את היכולות שלו כרגע (אם בכלל תגיע לזה.. 160 כ"ס זה המון כוח במיוחד בשילוב המנוע ותיבת ההילוכים הזו ולכן רוב האנשים לא יגיעו למצב הזה בכלל) ואז תחשוב על שיפורים. מערכת פליטה אין לך טעם להחליף, סתם בזבוז כסף.

מה שכן, אני בד"כ לא בעד דברים כאלה, אבל! לדעתי דלתות שחף(במידה וזה חוקי) ייראו ממש טוב על השירוקו! יהיה ממש מעניין לראות שירוקו עם דלתות שחף. בין הרכבים הבודדים שלדעתי, השיפור הזה יכול באמת להוסיף ממש למראה של הרכב.

אני בנתיים לא עושה כלום, רק את הגג השחור מט שרציתי ולטעמי זה יפה.

מבחינת הכוח אני היום יום שני שאני נוסע עליה ולאט לאט אני לומד את הרכב והנהיגה שונה מאתמול.

בנתיים אני הרבה יותר מרוצה מהרכב היום מאשר מה שהיה אתמול! :).

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

פורסם

למה ללחוץ אבל שהרכב חדש לגמרי? המכלולים עוד לא מותאמים אחד לשני וחבל לגרום לנזק עתידי.

תן למנוע זמן הסתגלות, 1500 ק"מ, תאמין לי שבכל מקרה לא צריך לעבור את ה3000 סל"ד עם הסופר צ'ארג!

תתחדש וסע בדרכים טובות!

ולא היתי קורא לרכב מפלצת, הוא יחסית חזק ל80 אחוז מהרכבים שעל הכביש.

Got To love It

פורסם
למה ללחוץ אבל שהרכב חדש לגמרי? המכלולים עוד לא מותאמים אחד לשני וחבל לגרום לנזק עתידי.

תן למנוע זמן הסתגלות, 1500 ק"מ, תאמין לי שבכל מקרה לא צריך לעבור את ה3000 סל"ד עם הסופר צ'ארג!

תתחדש וסע בדרכים טובות!

ולא היתי קורא לרכב מפלצת, הוא יחסית חזק ל80 אחוז מהרכבים שעל הכביש.

אוקי, תודה..

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

פורסם

תתחדש, אחלה אוטו.

בנוגע לשיפורים - אני מציע שתחכה קצת, עם הזמן, הסבלנות

והעמקת ההיכרות עם האוטו, אתה תלמד בעצמך מה צריך האוטו ומה לא.

ולדעתי האישית צביעה של הגג באוטו הזה תיראה איום ונורא - זה בדיוק מסוג המכוניות

שבהן הגג איננו חלק מנותק ונפרד מהאוטו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...