Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הטסט היה בתוקף, הרכב נכנס לפרויקט ארוך, הקפאתי את הרשיון (חבל על הכסף לא ? )

אני צריך להתנייד איתו למקום אחר והשהייה של עוד חודש במקום שאליו אני מגיע,

אפשר לבקש רק אישור נסיעה ? זמני ל 24\48 שעות ?

* חשבתי על להחזיר את הטסט, ויום אחרי להקפיא אבל זה לנסוע פעמיים למשרד רישוי (רחוק)

פורסם

שאלה נוספת, אפשר לגשת לבקש להחזיר את הרכב ולהקפיא שוב אחרי יום אחד בלבד ?

במקום האישור ?

הבקשה להחזרה כי צריך לנסוע לפחח, ולהשאיר את הרכב שם לעוד חודש כמעט.

חבל על בזבוז הכסף בזמן שהרכב עומד.

פורסם

אפשר לקבל רישיון תנועה זמני ל-48 שעות. ברישיון נכתבת שעת התחלה, כך שמדובר בדיוק על 48 שעות.

תאריך ההתחלה יכול להיות עתידי (כלומר לקבל רישיון ביום חמישי אך הוא יכנס לתוקף רק ביום שני).

הרשיון כרוך בתשלום אגרה בדואר, באזור ה-30 שקל. כמו-כן נדרש ביטוח חובה תקף.

פורסם

באישור תנועה הזה לא דרוש ביטוח חובה כבר עשיתי,

השאלה שלי היא האם אפשר לקבל אישור תנועה כזה על רכב שהוקפאו הרשיונות שלו, והטסט בפועל עדין בתוקף.

אני כבר אבדוק מול משרד רישוי,

פורסם
באישור תנועה הזה לא דרוש ביטוח חובה כבר עשיתי,

השאלה שלי היא האם אפשר לקבל אישור תנועה כזה על רכב שהוקפאו הרשיונות שלו, והטסט בפועל עדין בתוקף.

אני כבר אבדוק מול משרד רישוי,

מאיפוא הבאת את ההנפצה שלא צריך ביטוח חובה.

אסור להזיז רכב ללא ביטוח חובה, ועל פי החוק היבש ביטוח חובה צריך כל הזמן גם בשהרכב לא בתנועה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הכוונה , שמבקשים לקבל אישור תנועה זמני לא דורשים ביטוח חובה בתוקף, את זה שאסור לנסוע בלי ביטוח זה משהו אחר.

• תוכן חדש...