Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 75K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

צריך לעזור לחמותי ולבעלה להחליט על רכב משפחתי,

אוטומט, לרוב נסיעות עירוניות, פעם בשבוע אשקלון - חולון.

הדרישות:

תקציב 75K

שיהיה מקום למושב בטיחות של הנכדה.

שהרכב יהיה שנתון לפחות 2010 וקילומטראז נמוך.

עד היום נסעו בדייהו מטיץ. 2002, יד 1 40K קילומטר.

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

דרישות קצת בעייתיות, משפחתית ממודל 2010 לא תימכר ב-75 אלף שקלים גם לא אחרי עבר ליסינג.

אבל לפי מה שנראה הם יכולים להסתפק גם בסופר מיני ואולי אפילו מיני.

אני הייתי בדוק את היונדאי I20 1.4, סופר מיני מרווחת יחסית מציעה רמת בטיחות טובה ומושב אחורי שמתאים למושב בטיחות.

אני ממליץ גם לגשת לסוכנות יונדאי ולבחון את ה-I10, רכב מיני שלמעשה נמצא באותה קטגוריה של המאטיז שלהם, הוא מודנרי בהרבה, מרווח ובטוח יותר ולפע דעתי גם כן יכול להתאים במיוחד כשרואים את הקילומטראז' שהם עברו ב-9 שנים עם המאטיז.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

אפשר להגיע לאזור הזה ולמצוא דברים מאזור מודל 2010 גם בסכום כזה. כמובן שלא יהיה מדובר במשפחתיות ה"סטנדרטיות" כמו מאזדה 3 או טיוטה קורולה אלא ברכבים קטנים יותר כמו אקסנט או קיה ריו ועם קילומטראז' טיפה גבוה, אבל זה אפשרי. אם אתם לא פוסלים על הסף רכב מהשכרה אז זה מפשט עוד יותר את העניין ומגדיל את האופציות הזמינות.

• תוכן חדש...