Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני חדש פה כמו שאתם רואים, והחלטתי להתייעץ אתכם לגבי רכב כי אני רואה שיש פה חברה מקצוענים.

אז ככה אני נהג חדש ורוצה לקנות את הרכב הראשון שלי, שישמש בעיקר לנסיעות בעיר והלוך חזור מהלימודים.

אז ככה הדרישות לפי סדר חשיבות פחות או יותר:

-מחיר: בערך עד ה-20 אלף, מקסימום 22 אלף, לא יותר מזה.

-שהמושב של הנהג יהיה מרווח! אני בחור גדול וכשאני נוהג עכשיו בטויוטה של ההורים שלי אני מרגיש כמו בבימבה עם ההגה על הרגליים... :sad:

- שיהיה חסכוני! בדלק כמובן, ורצוי גם מבחינת תיקונים, כמה שפחות במוסך.

וזהו פחות או יותר, אי אפשר לדרוש יותר מדי לרכב במחיר כזה.

אני חשבתי בגדול על פיאט פונטו \ יונדאי \ פג'ו 406, מה דעתכם?

וגם מה פחות או יותר אני צריך לחפש ברכב מבחינת יד, שנה, קמ"ש, נפח. וכו', כלומר לאן לכוון במחיר כזה.

תודה לכולם! :grin:

פורסם
שלום חברים אני חדש פה כמו שאתם רואים, והחלטתי להתייעץ אתכם לגבי רכב כי אני רואה שיש פה חברה מקצוענים.

אז ככה אני נהג חדש ורוצה לקנות את הרכב הראשון שלי, שישמש בעיקר לנסיעות בעיר והלוך חזור מהלימודים.

אז ככה הדרישות לפי סדר חשיבות פחות או יותר:

-מחיר: בערך עד ה-20 אלף, מקסימום 22 אלף, לא יותר מזה.

-שהמושב של הנהג יהיה מרווח! אני בחור גדול וכשאני נוהג עכשיו בטויוטה של ההורים שלי אני מרגיש כמו בבימבה עם ההגה על הרגליים... :sad:

- שיהיה חסכוני! בדלק כמובן, ורצוי גם מבחינת תיקונים, כמה שפחות במוסך.

וזהו פחות או יותר, אי אפשר לדרוש יותר מדי לרכב במחיר כזה.

אני חשבתי בגדול על פיאט פונטו \ יונדאי \ פג'ו 406, מה דעתכם?

וגם מה פחות או יותר אני צריך לחפש ברכב מבחינת יד, שנה, קמ"ש, נפח. וכו', כלומר לאן לכוון במחיר כזה.

תודה לכולם! :grin:

תחפש לך 406 1.8 משנת 2000 ומעלה מטופלת עם ק"מ ויד נמוכים! זאת אחלה תמורה! כך בחשבון שהיא לא תיהיה זולה לאחזקה כמו פונטו אבל גם לא תקרע לך את הכיס!

אבל זה שווה את זה! אתה תהנה מאוד מהאוטו מפנק, יפה ונוח!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הייתי ממליץ לך על סופר מיני אך אמרת שבטיוטה מאוד צפוף לך..

אבל תנסה,תבדוק פונטו ספייס,פיגו 206,גטס פחות חסכונית אך אם מדובר על ידני לא נורא.

אם צפוף לך באלו תעבור למשפחתית:

בלנו,אלמרה,איביזה אם תצליח למצוא שמורה.

במחירים זולים אני לא מציע לך מנהלים כמו ה406,שכן רובם אוטומטיות ולא הכי זולות לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל ברוך הבא, דבר שני כרגע על הפיג'ו לא הייתי ממליץ היא איננה עונה לאף אחד מהקרטריונים חוץ ממרוחח כמובן וזהו הימור לגבי בעיות האמינות הרבות, הפונטו קטנה ניתן למצוא קואליר אם נשים בצד את השנתון רכב אמין מרווח, ומפנק, מנסיון אישי.נתן למצוא פוקוס מהצורה הראשונה ואולי רכבים זולים מליסניג אופציה שעליה לא הייתי ממליץ

בהצלחה!:wink:

• תוכן חדש...