Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים וחברות יקרים.

 

אני רוצה להזהיר ולהתריע על חברת "בסט קאר" שירותי רכב.

החברה מפרסמת רכבים למכירה ביד 2. אני התעיינתי באופל קורסה 2010.

אדם בשם רועי זהר מנהל את חטיבת המכירות ומולו התנהל כל ההליך.

בהתחלה רועי אמר לי שיש לו אופל קורס כסופה שנת 2010 עם 20000 ק"מ ושהוא רוצה עליה 69000

והוא גמיש במחיר - הרכב לטענתו הוא מהשכרה. לאחר מכן רועי אמר לי שיש לו גם אופל קורסה שנת 2010 עם 28000 ק"מ אבל היא מליסינג אז גם עליה הוא דורש 69000.

אמרתי לו שאני אלך על הכסופה עם הפחות ק"מ. הוא אמר לי תשמע.. על האופל מהליסינג אני אפילו אמכור לך ב 67000, התעקשתי על האופל מההשכרה כי גם הצבע היה יוצר מוצא חן בעיני.

קבעתי איתו שיום שישי בבוקר (ממש היום) אני אקח את הרכב לבדיקה ומשם נמשיך.

בבוקר התקשרתי לוודא שהרכב נוכח בכדי שאוכל לקחת אותו לבדיקה והוא אמר שכן.. אפשר להגיע.

התחלתי לנסוע מראשון לכיוון ת"א, וכשהייתי ממש 5 דקות מהמשרד שלו קיבלתי ממנו טלפון שהוא בכלל לא מוכן למכור את הרכב מההשכרה תמורת שום מחיר ושהוא מוכן למכור רק את הרכב ליסינג עם ה 28000 ק"מ. אמרתי לו אתה אדם לא אמין ונוכל - לא עושה איתך עסקים.

הוא ממש דחף אותי לקנות את הרכב מליסינג - מעניין למה?!?

 

חברים, חברת בסט קאר היא חברת ה-ש-כ-ר-ה, מי שמתכנן לקנות מהם רכב בעתיד (ואני מקווה שלא תעשו את זה ) אל תאמינו למה שהם אומרים שהרכב היה בליסינג.

הם חבורה של נוכלים רמאים שאין להם מילה.

למזלי לא שלמתי להם שקל אלא רק קבלתי עוגמת נפש, טרטורים והוצאות דלק מיותרות.

 

תודה ושבת שלום.

×
×
  • תוכן חדש...