Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המידה שלי הינה 215-40-17

הצמיגים הקיימים הם 87 העמסה W מהירות.

מבדיקה שעשיתי ההבדל בין 83 ל87 הוא57 קילו לגלגל 483 ו540 תקנו אותי אם אני טועה.

המשקל העצמי של האוטו הוא 1200 וכולל הוא 1575 שזה בהעמסה מלאה.

באוטו אני נוסע לרוב לבד ואולי עם עוד נוסע מקדימה .

גם אם אני בהעמסה מלאה ה83 יותר ממתאים ומפה באה השאלה.

האם מבחינה בטיחות יש בעיה לשים 83 עם אותם מידות וקודים?

האם מבחינת בוחני תנועה ישנה בעיה?

ברישיון רשום 87.

המידה הזו מאוד בעייתית במיוחד בארץ ובמיוחד בצמיגים איכותיים כמו האדוון והסטארק ספק(מה שאני מחפש).

במידה ויש בעיה עם בוחנים והם נוטים להסתכל על זה אך אין בעיה מבחינה בטיחותית האם יש דרך לשנות ברישיון רכב?

אני פשוט מאוד רוצה להשאיר את האדוון שבתמימות חשבתי שהם 87 ולא לאלץ להתפשר על צמיגים שהם פחות טובים משמעותית אם אין פגיעה בבטיחות.

שאלה נוספת היא האם יש בעיה כאשר המספר יותר גבוהה מבחינת קוד מהירות או העמסה(לא מבחינת בטיחות כי בטוח שלא אלה מבחינת הבוחנים).

הרכב הוא AUDI A1 1.4 DSG STYLE אם זה רלוונטי.

שוב תודה רבה על התשובות וסליחה על כל השאלות.

פורסם

אם הרכב שלך ממודל 2006 והאלה (והוא ככל הנראה כן), אתה מחוייב לקוד עומס וקוד מהירות זהים או יותר גבוהים מהצמיגים המקוריים\רישום ברישיון הרכב\ רישום על המדבקה שעל הרכב.

אחרת יכולה להיווצר בעיה בטסט.

ברישיון שלך רשום 87 - הרישום הזה מחייב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב שהמקרה הוא בעייתי - ממש גבולי, בייחוד ברכב עמוס.

נניח שהמשקל המירבי הוא 1600, לצורך החישוב. משקל הרכב לא מתחלק שווה על כל הגלגלים!

כמו כן צריך להוסיף 20% מקדם ביטחון, והצמיג צריך לעמוד גם בעומס מעל התוצאה.

ההבדל בין 545 (לא 540) ל487 (לא 483) הוא די משמעותי. הבדל של שני מספרים (85 במקום 87) אני חושב שהייתי יכול לקבל.

בוחן רכב כנראה שלא ישים לב, ואם כן אז תהיה לך בעיה!

פורסם

היצרן לוקח תווך ביטחון בעניין העומס.

אם הוא קבע שצריך צמיגים בעלי קוד עומס 87, יש כנראה סיבה לזה.

אני לא חושב, שאני יודע יותר טוב מהיצרן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובות המפורטות אני נוסע תמיד לבד למעט מקרים חריגים עם עוד מישהו אך עדיין לא אקח את הסיכון בעיקר הבטיחותי..

• תוכן חדש...