Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב עד ה15 אלף לנער בן 17.

אני אוהב קלאסה ומעדיף על מיצובישי קולט או הונדה סיווק וכאלה רכבים מהסוג הזה, את הב מ וו סדרה 3 הישנה משכה אותי מאוד.

ראיתי אותה http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=155a20876c1e6b8e419bfdc802bc92087be

מה דעתכם על האוטו?

תודה ושהיה שבוע טוב.

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

פורסם

עזוב אותך משטויות.

לקנות רכב בן 21 שהמוכר אפילו מפחד לרשום כמה קמ עבר?

באותו התקציב יש לך רכבים לפחות ב10 שנים יותר צעירים, לדוגמא פונטו ושות'.

אולי אין שם את הפוזה של BMW מתפרקת בת 20 (שים לב לציניות) אבל מבחינת רכב תקבל הרבה יותר.

יותר בטיחותי, יותר מודרני (אולי אפילו עם מערכת בטיחות אקטיבית אחת או שניים), יותר מפנק (מושבים בני 10 לעומת 20..) והרבה יותר אמין.

תחשוב קצת על פרקטיות ולא רק על כאילו פוזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עזוב אותך משטויות.

לקנות רכב בן 21 שהמוכר אפילו מפחד לרשום כמה קמ עבר?

באותו התקציב יש לך רכבים לפחות ב10 שנים יותר צעירים, לדוגמא פונטו ושות'.

אולי אין שם את הפוזה של BMW מתפרקת בת 20 (שים לב לציניות) אבל מבחינת רכב תקבל הרבה יותר.

יותר בטיחותי, יותר מודרני (אולי אפילו עם מערכת בטיחות אקטיבית אחת או שניים), יותר מפנק (מושבים בני 10 לעומת 20..) והרבה יותר אמין.

תחשוב קצת על פרקטיות ולא רק על כאילו פוזה.

כן, אני שואל על הב מ וו אני רוצה לדעת איך היא למי שמכיר והאם יש בעיות ספציפיות והאם שווה הקניה במחיר כזה קצת פחות אני מאמין שהוא יירד.

רכבים אחרים יש מלא במחיר הזה אני יודע לא חסר.

פורסם

רק שתיקח בחשבון שמכונית כזאת תעלה לך אחזקה קצת יותר יקרה משל רכבים אחרים כגון פונטו ושות'.

בכול זאת במוו בת 20 תעלה יותר מבחינת תחזוקה ולגיל 17 אני מאמין שיהיה לך קצת קשה להחזיק רכב כזה.

מה שגם לא הייתי ממליץ לנהג בן 17 רכב ידני עם הנעה אחורית.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

עזוב שרכב כזה לא בדיוק מספק פוזה. רק תחשוב מה יקרה אם וכאשר תצטרך לתקן משהו באוטו, ומבחינה סטטיסטית בוודאי תצטרך, כמה יהיה קשה להשיג חלקים לרכב נדיר יחסית בן 20+, ועוד של מותג יוקרה. בקיצור, רכב כזה יכול אולי להיות זול בקנייה, אבל יקר עד יקר מאוד באחזקה השוטפת שלו, בלי להתייחס בכלל לצריכת הדלק.

פורסם

יש לי להשקיע ברכב, השאלה אם זה יהפוך להשקעה תמידית.

אני מוכן גם לקחת אותו להשקיע בטיפול רציני אבל שישאר טוב ואמין. בגלל זה פתחתי פה שרשור אם למישהו יש נסיון עם האוטו והוא אמין מנוע, גיר וכל הסובב.

אני גם שמתי את הקישור של הרכב הזה אבל אני לא בדיוק אקנה אותו ספציפית כן?.

עוד דוגמה http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1e5722ba88b4f206c29b12c71ce58f42b2c&SubCatID=1

פורסם

רכב זה לא השקעה דבר ראשון. אתה רק יכול להשקיע עליו כסף בשיפוץ המצב המכני שישרת אותך אבל השקעה זה לא.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
רכב זה לא השקעה דבר ראשון. אתה רק יכול להשקיע עליו כסף בשיפוץ המצב המכני שישרת אותך אבל השקעה זה לא.

נראה לי אני מוותר עליו, עלה התקציב, עלה רעיון חדש על גולף GTI באיזור שנת ה2000-2001 נראה.

תודה על התגובות חברים.

• תוכן חדש...