Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

סבי בעל עסק ומעונין לקחת רכב בעסקת ליסינג תפעולי.

מחפשים רכב משפחתי, אוטומטי צריכת דלק לא בידיוק חשובה אבל גם שתהיה באזור השפוייה.

שיהיה נוח ושיהיה בגאז סביר בסה"כ לא יותר מידי דרישות.

כמובן שיש את האפשרויות מאזדה 3, פורד פוקס ,טיוטה קורולה וכול המשך עדר הליסינג הקיים.

אשמח לשמוע רשמים גם לגבי ה C3 החדשה המאוד יפה.

ניסיתי לחפש בחיפוש ואני יודע שהנושא נטחן דק דק משום מה החיפוש רושם שאני לא מכניס מספיק מילים לחיפוש.

תודה,

פורסם

לאחר קריאה מעמיקה בפורום הבנתי שיש רשמים טובים על הפורטה ובכלל מגיעה אם גיר 6 הילוכים ומנוע יותר חזק משאר המתחרות.

האוקטביה לא הייתה אופציה כזו אז לא חשבתי עלייה.

כרגע הכיוון הוא הפורטה, השאלה היא האם האוקטביה תהיה טובה יותר?

פורסם

יש עכשיו שתי אופציות נוספות, שכדאי לקחת אותן בחשבון:

פורד פוקוס הדגם החדש ויונדאי I35.

קיים גם עניין של טעם.

הכי טוב זה להזמין נסיעות מבחן על המועמדים.

לי אישית מאוד לא נוח במושב של אוקטביה, אבל אני מכיר המון אנשים שחושבים אחרת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

3 המשפחתיות הטובות לדעתי כיום הם: הפוקוס החדשה, יונדאי I35 וסקודה אוקטביה.

ממליץ לעשות נסיעת מבחן על שלושתם ולראות מה מתאים לך. אישית, נהגתי על האוקטביה 1.2 ופשוט נהינתי מכל שניה של נהיגה ברכב הזה. מנוע חזק מאוד, חסכוני בדלק, נוח, מאובזר,איכותי, תחושה של רכב ברמה הרבה יותר גבוהה מהמתחרות.

לגבי הפורטה, לא יודע מה מצאת ברכב הזה, סה"כ רכב בינוני בכל התחומים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הבנתי למרות שאני קצת יותר מבולבל עכשיו ממקודם אבל זה לטובה.

נהיה חכם יותר אחרי שאני אראה את המכוניות עם סבי והוא יחליט מה יותר טוב בשבילו.

פורסם

ה-I35 היא מעין גירסה מתקדמת של הפורטה, המחליפה של הפורטה תתבסס עליה כמו שהפורטה מתבססת על האלנטרה הקודמת שלא שווקה בארץ.

מבחינת מרווח ונוחות היונדאי עולה על הסקודה ולדעתי עדיפה עליה למרות יחידת הכוח הפחות מתקדמת.

הייתה לי פורטה במשך 8 חודשים ו-40 אלף קילומטרים והייתי מאוד מרוצה, הרכב היה מודל 2010 והגיע אליי עם 27 אלף קילומטרים, במהלך התקופה שהיה אצלי לא היו תקלות, רכב מרווח ונוח וגם שקט מאוד מתאים לשימוש משפחתי. הדגמים שנמכרים עכשיו מצויידים בגיר 6 הילוכים לעומת 4 הילוכים בדגמים הראשונים ובזה שהיה לי.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם
לאחר קריאה מעמיקה בפורום הבנתי שיש רשמים טובים על הפורטה ובכלל מגיעה אם גיר 6 הילוכים ומנוע יותר חזק משאר המתחרות.

האוקטביה לא הייתה אופציה כזו אז לא חשבתי עלייה.

כרגע הכיוון הוא הפורטה, השאלה היא האם האוקטביה תהיה טובה יותר?

נתוני המנוע של הפורטה לא חשובים, הגיר מגביל מאוד את המנוע והביצועים ממש לא מרגשים, נהגתי על הרכב מס' פעמים והוא דיי משעמם לדעתי. הפוקוס והI35 יותר אטרקטיביות לטעמי..

• תוכן חדש...