Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אומר הפוך ג'וני בוי:

לגבי מוסכי היבואן - עם כל הידע, וההשתלמויות, והכנסת מוצרים חדשים, וטכנולוגיות חדשות, ושרות לאלפי לקוחות (ולכן - התנסויות בהרבה תקלות, חלקן "נדירות" או חדשות ועל ציודים חדשים) - האם השרות (שרות הלקוחות והשרות הטכני בפועל) - לא יכול ולא צריך להיות יותר טוב ?

אני מדבר על כך שבכמויות גדולות, בכל תחום תמיד קשה יותר לתת את אותה היכולת לעומת כמויות קטנות וזה בדיוק כמו ששף יבשל לך בבית ארוחה משפחתית או שתאכל באחת המסעדות שבבעלותו. השף הוא אותו שף ועדין לא תמיד הוא זה שעומד ליד הסיר הספציפי שלך. עדין אני טוען שככל שהעסק גדול יותר, כך נפגעת היכולת להעניק יחס אישי כמו במוסך קטן ואין מה לעשות נגד זה.

פורסם

אח שלו, לא צריך יחס אישי.

צריך ידע ותודעת שירות.

מה זה משנה כמה לקוחות בארץ אתה משרת?

אם אין לך את הידע אז גם אם יהיו לך רק 10 לקוחות זה לא משנה. וזה המצב במוסכי הרשת. הידע לא קיים ותודעת שירות שווה ל תXת.

למה רון מאבחן תקלות בדקות ספורות ומוסך מורשה יבואן לא?

למה אני צריך לנדוד בין 3 מוסכי יבואן כאשר שניים מנפנפים אותי עם גיבוב של שטויות במקרה הטוב או חוסר נכונות אפילו להסתכל תחת המכסה מנוע ("זה טבעי סע" ) ורק השלישי תוך 15 דקות מאבחן את התקלה ומחליף את החלק התקול?

ואז כבוד שירות הלקוחות עולה לפורום ועונה לי "המוסכים נדרשים לא לפרק ולהחליף סתם חלקים" , לא רוצה שיפרקו סתם. אני רוצה לדעת שאני נכנס למוסך והמכונאי שעובד על הרכב יודע מה הוא עושה ולא עושה לי טובה שהוא מדבר איתי כאילו אני מטרד ואז הוא זורק אותי החוצה. אני לא רוצה להפסיד 3 ימי עבודה ולנדוד בין מוסכים שחוץ מלהחליף שמנים + מסננים לא יודעים כלום.

יחס אישי יכול להתבטא גם ביחס שאתה מקבל במוסך תושיה מורשה יבואן.

הרכב שלי עבר שלשלום טיפול גדול, שאלתי אם זה לא חוצפה לעמוד ליד המכונאי ולראות שהתקלה שהייתה לפני חודש טופלה לחלוטין והמנוע יבש. קיבלתי תשובה כזו :

"למה חוצפה? אין לנו ביטוח עליך אז אני אבוא איתך, ואהיה שם עד שתהיה מרוצה, המכונאי יראה לך מה הוחלף פעם קודמת, ויחד איתו תעבור על הכל ותראה שההזעות נעלמו והכל יבש".

אז כן , אפשר לקבל גם יחס אישי במוסך מורשה יבואן, הכל תלוי בגישה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אני מדבר על כך שבכמויות גדולות' date=' בכל תחום תמיד קשה יותר לתת את אותה היכולת לעומת כמויות קטנות וזה בדיוק כמו ששף יבשל לך בבית ארוחה משפחתית או שתאכל באחת המסעדות שבבעלותו. השף הוא אותו שף ועדין לא תמיד הוא זה שעומד ליד הסיר הספציפי שלך. עדין אני טוען שככל שהעסק גדול יותר, כך נפגעת היכולת להעניק יחס אישי כמו במוסך קטן ואין מה לעשות נגד זה.[/quote']

זה לא מדוייק כי ככל שחברה גודלת, פתוחות בפניה 2 אופציות:

1.להקים מערך שירות שתואם את נפחי העבודה החדשים.

2. להותיר את מערך השירות באותו נפח, דבר שייצור לחץ על המערך הזה ובהתאמה יגרום לירידה באיכות השירות.

הבעיה היא אחרת, שאותה נותנת שירות מבצעת תיעדוף למי לתת שירות קודם ובאיזו איכות, ואני אדגים את דברי בדוגמא טריה מחמישי האחרון:

הייתי בלחץ אטומי לפניה תערוכה שמתקיימת פה ברגעים אלה וחברת השילוח איתה אני עובד עבדה איטי מדי ולא לשביעות רצוני וזה התווסף לתלונה שנתתי להם בתערוכה האחרונה שהיתה פה ביוני.

אחרי טלפון אחד עצבני לחברת השילוח והסבר לא מנומס שאם הם לא ישנו את השירות שלהם ויתאימו את עצמם אלי אני פשוט אפנה לחברות המתחרות שממש ישמחו לעבוד איתי.

מידיית השתנה כל היחס, הם שינו את הלוח זמנים שלהם והתאימו אותו כדי שישתלב בלוח זמנים שלי ונתנו את היחס הכי אישי בעולם.

זה לא נבע מטוב ליבם, אני (אם לדייק החברה בה אני עובד) לקוח מאוד מאוד גדול שלהם, כנראה אחד היותר גדולים, הם לא יכלו להרשות לעצמם לאבד אותי.

יכול להיות שאם התלונה שלי היתה באה מחברה קטנה היחס היה נשאר ללא שינוי משמעותי.

בקיצור, כל אחד בוחר למי לתת קודם שירות איכותי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני אוהב שנותני שירות מש***** עלי בקשת

ואם מחבקים אותי' date=' אין לי בעיה שנותני שירות דופקים אותי כהוגן[/quote']

ג'וני, הגישה שלך, חוץ מהעובדה שהיא מנוגדת לכל כלל בניהול לקוחות ושירות, היא זו שמצדיקה את רמת השירות המזעזעת שאנחנו "נהנים" ממנה בישראל.

בעצם אתה אומר שצ'מפיון גדולים ולכן לא ניתן לצפות מהם למקצועיות או שירותיות, רחמנא ליצלן. אתה באמת מצפה שהם יהיו פחות טובים ביי דפינישן ממוסך קטן יותר שאינו קשור רשמית ליצרן הרכב??

אני לשמחתי לא לקוח שלהם ולא יודע ממקור ראשון איך הם בשעת צורך, אבל אני יכול לומר חד משמעית שאתה טועה - גוף גדול, רב משאבים, שרוממות המותג בפיו, חייב לתת שירות מעולה ומקצועי. אני לא מדבר על לתת בורקס או אספרסו, אלא על מקצועיות ויעילות באבחון ובטיפול בתקלות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
סחטיין עליך!

שאפו ענקי!!!

ואני לא כזה זקן, כולה בן 42 ("כן זה נכון, הוא נולד ב 1842" אבל זה כבר מסרט אחר).

24 לא 42, ובשבילי קצת קפה בקונייק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
24 לא 42, ובשבילי קצת קפה בקונייק.

תן כבר את המפתח!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חברים.

הנציגים של השירות לומדים את האתר ואיך לטפל בלקוחות מהסוג הזה אז תנו להם קצת אויר ואני בטוח שדברים יראו אחרת (לטובה)מאיך שאני מכיר את המערכת .

כולי תקווה שאתה צודק ידידי, אבל לצערי אני עדיין סקפטי!

עד כה לא נכתבה לי שום תגובה משום סוג, ואני מצר על כך.

חשבתי לתומי שהנה אולי הפעם צ'מפיון יחליטו לצאת גדולים ולהגיב בצורה מסודרת מפורטת ואולי גם יעילה לשם שינוי לפנייתי, ובאמת שצר לי לראות ולחוות שוב פעם מחדש את האכזבה המרה מחוסר היחס המוחלט ואפילו מופגן במקרה הפרטי שלי.

צ'מפיון יכלו "לשחק אותה" במקרה שלי מספר פעמים רב בהם ניתנו להם הזדמנויות רבות ומגוונות ולצערי לא עשו זאת, ואפילו לא ניסו.

זעקתי אינספור פעמים לעזרה, הסברתי אינספור פעמים שאם לא אענה אגיש תביעה, ושום דבר לא עוזר.

במקום להבין שיש כאן לקוח שבאמת מנסה ורוצה בכל מאודו לפתור את המחלוקות באופן מכובד וללא התערבות משפטית, מזלזלים בך אפילו יותר ופשוט לא עונים.

בושה וחרפה לחברה שמתעלמת לחלוטין! מאינספור פניות של לקוח, שבאמת ובתמים מנסה לפתור בעיות בדרכים יפות ומכובדות.

האם כל מחלוקת בין לקוח לחברת צ'מפיון מוטורס חייבת להגיע לעיתונות ולבתי המשפט?! אם לשפוט עפ"י התעלמותם המוחלטת של כל הגורמים בצ'מפיון לאינספור פניותיי, התשובה היא לצערי הרב - כנראה שכן.

פורסם

כבר כמעט שנה מקניית הרכב אני מטופל אצל רון (יישור קו, החלפת חלק אלקטרוני, טיפול 10), ופשוט לא מוצא מילים כדי לתאר את היחס האישי, המקצועי והמהיר.

ביום רכישת הרכב, בהמלצת חברי הפורום, נסעתי ישירות אליו. אני חייב לציין, שלמרות כל השבחים כאן בפורום, הופתעתי מעל לכל הציפיות.

פורסם

מצטרף לYULIA....אכן הלוואי שכל עסק רלוונטי בתחום הרכב יציב לעצמו נציג בפורום. זה יהיה כלכך נגיש ונעים לקהל...כל הכבוד על ההתקדמות.

פורסם
אכן הלוואי שכל עסק רלוונטי בתחום הרכב יציב לעצמו נציג בפורום. זה יהיה כלכך נגיש ונעים לקהל...

לצערינו, נציג עסק בפורום בפני עצמו - זה לא מספיק. לנציג הזה צריכות להיות "שיניים" בחברה שמעסיקה אותו, אחרת כל מה הנציג יוכל לעשות זה לכתוב תגובות בשרשורים בנוסח "תודה על פנייתך החמישים ושתיים. קראנו אותה בקפידה, וכעת אנו עושים את מיטב מאמצינו בכדי לפתור את הסוגיה לשביעות רצונך" (מכירים את המענה הקולי הזה?)

בשורה התחתונה, מרבית הפניות (בניגוד לשאלות קיטבג של "מתי כבר תביאו את הויירון?!?") יהיו כרוכות בלהרים ישבן, להתרוצץ ולהריץ אנשים (שאילתות) או בלהוציא כסף מהכיס (תלונות). שני התרחישים כרוכים בשינויים תפיסתיים וארגוניים, הרבה מעבר לעובד בדד.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
ג'וני, הגישה שלך, חוץ מהעובדה שהיא מנוגדת לכל כלל בניהול לקוחות ושירות, היא זו שמצדיקה את רמת השירות המזעזעת שאנחנו "נהנים" ממנה בישראל.

בעצם אתה אומר שצ'מפיון גדולים ולכן לא ניתן לצפות מהם למקצועיות או שירותיות, רחמנא ליצלן. אתה באמת מצפה שהם יהיו פחות טובים ביי דפינישן ממוסך קטן יותר שאינו קשור רשמית ליצרן הרכב??

אני לשמחתי לא לקוח שלהם ולא יודע ממקור ראשון איך הם בשעת צורך, אבל אני יכול לומר חד משמעית שאתה טועה - גוף גדול, רב משאבים, שרוממות המותג בפיו, חייב לתת שירות מעולה ומקצועי. אני לא מדבר על לתת בורקס או אספרסו, אלא על מקצועיות ויעילות באבחון ובטיפול בתקלות.

חבל שאתה מבין את מה שנוח לך. מניסיון אישי רב שנים ומכוניות אין לי טענות לשרות של צ'מפיון אבל ברור לי שאני לא יכול לצפות ליחס אישי במערכת כל כך גדולה כמו שאולי הייתי מקבל במוסך קטן ופרטי. זה נתון אוביקטיבי. רמת המתקנים, הסדר, הניקיון וכו' במוסך הם בהחלט פקטור אצלי ששווה לרוב את הפרש הכסף. לא כל אחד שיש לו גולף וגר בערבה או בשלומי יכול להגיע למוסך אחד שנמצא במרכז תל אביב ולכן פריסה ארצית של מרכזי שרות עולה כסף שאותו היבואן צריך לגלם במחיר הטיפולים והחלפים. מאוד נוח להיות מוסך בוטיק רק למי שיכול להגיע אליו אבל יבואן צריך לדאוג לתת שרות לכל הלקוחות שלו בכל מקום ולא רק לאלה שגרים במרכז.

פורסם

גם אני מטפל אצל רון,המהירות שהוא מאבחן תקלות,היחס והמהירות שתקבל את הרכב מוכן לא יכול להתחרות עם שום מוסך שביקרתי בו אי פעם.

עברתי הרבה מוסכים וביניהם גם המרכזי עד שהגעתי לרון,כל מוסך כביכול מנסה לחפש אצלך את התקלה ומחליף אינספור חלקים ומוציא אותך בקנס של אלפי שקלים עד שימצאו את הבעיה והכל לחינם.

אצל רון עוד לא יצא לי מצב שהגעתי עם הרכב תקול ולא קיבלתי פתרון לבעיה שלי.

אף אחד שם לא מסבן אותך והכי חשוב אתה לא תשמע את המילים : "אולי" , "ככל הנראה", אני מדבר כמובן על תקלות ששומעים הרבה במוסכים.

אני לא מגיב מטעם רון,ההיכרות שלי איתו היא אך ורק בתור לקוח,ממליץ לכם לטפל אצלו זה הכל.

• תוכן חדש...