Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט morel hybrid ovation 6

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס״ד

הסט במצב מצוין עובד פרפקט ונשמע טוב מאוד, טויטר אחד לא תקין לא יודע אם יש אפשרות לתקן (אולי אפשר שווה לבדוק)

הסט ימכר ב־900 ש״ח בגלל העובדה שטוויטר אחד לא תקין זה מחיר שלדעתי מאוד אטרקטיבי לסט המציון הזה ולכן אני לא

מוכן להתפשר על המחיר

אתם מוזמנים להתקשר או לשלוח הודעה בכל שעה ויום חוץ משבת בטל׳ 0528389434

קוראים לי אודי.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

הקפצה

שכחתי לציין שהסט הוא הייבריד 2 מה שבאמת עושה את המחיר יותר אטרקטיבי

בכל אופן בגלל הזדמנות שדרוג שלא תחזור אני מוכן למכור ב 800 ושקל לא פחות

חבל לפספס

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה

עדיין אקטואלי לכל המעוניין יש אפשרות לקחת את המידים בנפרד או כל אלמנט אחר...

לפרטים עדיף ליצור קשר טלפוני במס׳ 0528389434 קוראים לי אודי ואני מאשדוד

הסט כרגע מותקן ויש אפשרות לשמוע

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה

עדיין אקטואלי!

יש מצב שהשבוע הסט יחזור לשלמותו (כלומר יצורף טוויטר חדש ותקין לסט) וזה אומר שבמידה וכן

הסט ימכר בשלמותו בנתיים יש הזדמנות לקנות את האלמנטים בנפרד

גלעד שליט ברוך שובך הבייתה, ברוך פודה אסורים!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה...!

סדר חדש ומחירים חדשים!

שני המידים 450 ש"ח סופי!

שני הקרוסים 250 ש"ח סופי!

טוויטר MT-22 בודד 150 ש"ח סופי!

מי שיקח את שני המידים והקרוסים 600 ש"ח סופי!

המחירים סופיים בהחלט לא להתקשר סתם תודה...!

נ"ב: אני מעדיף פניות בטלפון מאשר בה"פ 052-8389434 אודי.

• תוכן חדש...