Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רן- אי אפשר לייבא, אתה שוכח! לא מאמין שהוא פחות מ-4 טון! בארה"ב זה לא רלוונטי- כי אין שם מגבלה ברישיון נהיגה כמו אצלינו, מותר לכולם לנהוג במשאיות קלות אפילו! וחוץ מזה, שוב: גם אם כן- אז הוא יהיה אספנות, ואסור לעבוד עם האספנות, אז זה יהיה עבירה על החוק!:evil: לו ניתן היה לייבא בשביל שימוש עצמי- מגניב לגמרי, חלום שלי כזה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא,

הרעיון לייבא אוטובוס קטן ישן נמוך

לשפץ אותו, לעשות אותו בית מפנק על גלגלים - ולהשכיר אותו כצימר נוסע...

הסיבה לרצון לייבוא היא מכיוון שלא מצאתי אוטובוס נמוך באתרי החיפוש בארץ (אוטובוס כמו של חברת דן)

גם רכב חדש אתה יכול להשכיר רק אם יש לך ביטוח להשכרה ורק אם יש לך לך רשיון ממשרד התחבורה להשכיר רכב.

שלמה דן גדרון

פורסם

אהמ, כנראה שכן אפשר לייבא. ווינבגו צ'יפטיין D24 שהוא הדגם הבינוני (המספר מציין גם את האורך בפיט) שוקל בערך 3.8 טון... הדגם הגדול ביותר מהסדרה, D27 שוקל 4.3 טון. יש גם קטן יותר, D22.

לתאבי הידע: http://www.winnebagoind.com/products/previous-models/1971/pdfs/71-Chieftain-bro.pdf

אגב, הסתובבו בארץ לא מעט דמויי-ווינבגו על בסיס פורד טרנזיט.

פורסם

שרשורים כאלו ודומים להם שיש בהם אפילו אבק של רווח ,שזה אומר פרנסה אפילו שלא במתכוון חייבים להנעל ישר, עם הודעה שנושא זה אינו חוקי !

זה פוגע בכול האספנים וזה מוציא שם רע ויתן הרבה סיבות "טובות" להעלות תעריפי ביטוח ומגבלות נוספות וכ"ו בגלל אדיוט אחד שמעניין אותו רק כסף .

ישנם תשובות רבות שיכולות להתפרש לכמה צדדים שלא במתכוון , בגלל זה אין טעם לענות על שרשורים כאלו אלא לסגור אותם ישר.

מועדון החמש מפעיל המון כלים והיגיון מול פקידים ורמי דרג בכירים וחוק יבש ועושה ימים כלילות למענינו ולמען התחביב היקר לנו

בואו לא נהרוס את הקיים ונשמור עליו ונלחם על הצדק קדימה ולא להפף לתקן נזקים שנוצרו בגלל יחידים תאבי בצע

(ההודעה היא אינה אישית אלא כללית )

פורסם
שרשורים כאלו ודומים להם שיש בהם אפילו אבק של רווח ,שזה אומר פרנסה אפילו שלא במתכוון חייבים להנעל ישר, עם הודעה שנושא זה אינו חוקי !

זה פוגע בכול האספנים וזה מוציא שם רע ויתן הרבה סיבות "טובות" להעלות תעריפי ביטוח ומגבלות נוספות וכ"ו בגלל אדיוט אחד שמעניין אותו רק כסף .

ישנם תשובות רבות שיכולות להתפרש לכמה צדדים שלא במתכוון , בגלל זה אין טעם לענות על שרשורים כאלו אלא לסגור אותם ישר.

מועדון החמש מפעיל המון כלים והיגיון מול פקידים ורמי דרג בכירים וחוק יבש ועושה ימים כלילות למענינו ולמען התחביב היקר לנו

בואו לא נהרוס את הקיים ונשמור עליו ונלחם על הצדק קדימה ולא להפף לתקן נזקים שנוצרו בגלל יחידים תאבי בצע

במועדון החמש או ליתר דיוק במיפגשי נוקיה מסתובב חבר בשם רני רהב (הידוע בכינוי "היחצן של המדינה" ) שעל פניו למעשה עובר על החוק (אלא אם אני טועה ) , מחזיק צי רכבי אספנות שיובאו לארץ לשמש להשכרה לאירועים חתונות וכ"ו ואף מחזיק אתר ייעודי לצורך הענין.

אודה מאד אם מישהו יוכל להסביר לאזרח פשוט כמוני איך זה ייתכן ?

האם הנ"ל הינו חבר מועדון? (הוא מוכנס למיפגשי נוקיה עם הרכבים הרבים שלו שמשמשים במיוחד ולמעשה אך ורק לצרכי עבודה בגלוי!!) לעניות דעתי הפשוטה הוא פוגע בתחביב .

אם אכן החוק אומר חד משמעית שרכב אספנות לא ישמש את בעליו לצרכי עבודה אז חד משמעית יש פה בעיה .

אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי.

תודה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

יש בארץ לפחות 3 עסקים שמציעים רכבי אספנות להשכרה, אפשר לראות צלומים של המכוניות ומחירים בחיפוש אינטרנט פשוט.

פורסם
יש בארץ לפחות 3 עסקים שמציעים רכבי אספנות להשכרה, אפשר לראות צלומים של המכוניות ומחירים בחיפוש אינטרנט פשוט.

כלומר עסקים לא חוקים או לחלופין עסקים העוברים על החוק בפומבי וללא שום בושה.

פוגעים בתחביב !

עדיין אשמח אם מישהו יאיר את עיניי לגבי תגובתי הקודמת כאן למעלה לענין רני רהב.

מי שפוגע בחוק ופוגע בתקנות פוגע במועדון ! פוגע בחברים ! ופוגע בתחביב המשותף לכולנו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

כלומר עסקים לא חוקים או לחלופין עסקים העוברים על החוק בפומבי וללא שום בושה.

פוגעים בתחביב !

עדיין אשמח אם מישהו יאיר את עיניי לגבי תגובתי הקודמת כאן למעלה לענין רני רהב.

מי שפוגע בחוק ופוגע בתקנות פוגע במועדון ! פוגע בחברים ! ופוגע בתחביב המשותף לכולנו.

מועדון שמכבד את עצמו מעיף כזה חבר לאלף עזאזאל. יש תקנון, יש בית דין ,יש הכל , רק אולי אין רצון?? אולי זה לא חשוב מספיק ? או אולי האיש חשוב מדי??

אבל כיוון שהוא עושה ימים כלילות - כלומר ישן בימים כמו שעושים בלילה אין לו זמן לכך.

עושים לילות כימים זהו המשפט שבא לבטא עבודה מאומצת מסביב לשעון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

ל"עשות" ימים כלילות זה בעצם ל"עשות" בעבודה מה ש"עושים" בלילה אז למה בעצם כל האנטי הזה נגד קצב? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נכון הרכב לא ישמש את עיסוקו של בעליו.

ואני לא מצדיק את רני רהב להיפך.

אבל מי שמצית אש ועושה את העיניין למסוכן לתחביב ולנו זה אתם שמוחים ומעירים את המתים בפומבי.

עיסוקו של רני רהב אינו השכרת מכוניות הוא יחצן והמכוניות זה תחביב ובואו נשאיר אותו כך.

גם אנחנו מידיי פעם מקבלים תלושי דלק ו או כמה שקלים עבור "התנדבות כזו או אחרת".

פורסם
נכון הרכב לא ישמש את עיסוקו של בעליו.

ואני לא מצדיק את רני רהב להיפך.

אבל מי שמצית אש ועושה את העיניין למסוכן לתחביב ולנו זה אתם שמוחים ומעירים את המתים בפומבי.

עיסוקו של רני רהב אינו השכרת מכוניות הוא יחצן והמכוניות זה תחביב ובואו נשאיר אותו כך.

גם אנחנו מידיי פעם מקבלים תלושי דלק ו או כמה שקלים עבור "התנדבות כזו או אחרת".

למה אתה מטעה ?

רני רהב הוא בעלים רשום של חברה ייעודית להשכרת רכבי אספנות (כולל נהגים שהוא מעסיק לצורך הענין) לאירועים.

את הרכבים הוא הביא מחו"ל במיוחד.

יותר מכך הוא אף לא מסתיר את זה בכלל.

נכון שהוא יחצ"ן אך הוא גם בין היתר מנהל כל מיני מיזמים ובינהם המיזם המדובר.

זה אולי תחביב שלו אבל הוא בפירוש הביא ומשתמש ומפרסם באתר שלו גם את שירותי החברה המוצהרת!!!

חד משמעית הוא מבזה את התחביב ופוגע בכולנו .

ואם לשון החוק אומרת שרכב אספנות לא ישמש לצורכי עבודה אז יש כאן עבירה בוטה על החוק.

אני אולי אזרח קטן ופשוט אך אני לא מסוג האזרחים שעוברים בשתיקה לנוכח פגיעה כזאת ברגשות חברים, פגיעה בתחביב , גרימת נזק לתחביב, וכמובן פגיעה בחוק.

זכותי וחובתי המלאה להציג ולהעיר את הנושא . מה זה סוד? מה אני צריך לפחד לדבר על אנשים שפוגעים בתחביב?

כבר בשנת 2008 החברים כאן מחו על החברה שהקים בניגוד מוחלט ובוטה לחוק מר רני רהב.

הנה קישור לשרשור של שנת 2008

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=200523

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אתה קורא ולוקח רק את מה שמצדיק את הטענה שלך.

גם אם אני חושב כמוך ולא עשיתי תחקיר לגביי רני רהב.

אני לא חושב שכאן בפורום צריך להתלהם ולהתסיס יש דרכים טובות יותר.

כתבתי בהודעה המקורית שלי "שאני לא מצדיק את רני רהב להיפך".

אבל אני לא אתקוף ואמשיך להביא אסמכתאות לגביי העיניין כאן בפורום.

כי בשורה התחתונה האצבע המאשימה הזו יכולה לפגוע בנו.

נ.ב

אני לא אוהב שמוחקים תגובות אבל כן צריך לנקות את השרשור הזה כי הוא סטה מכוונתו של פותח השרשור.

פורסם

השכרת מכוניות היא ממש לא תחביב.

גם התעלמות מהפרת חוקי רכב אספנות יכולה לפגוע באספנים חובבים אמיתיים. כמוני, מישהו במשרד התחבורה יכול לראות שרכבי אספנות משמשים לצרכי עסק ולבטל את ההקלות. אולי אם העסקים האלה יפסיקו בזמן לא תהיה מהומה אחר כך.

דוגמאות

www.limoner.co.il

http://www.aeruim.co.il/cat/car.html

www.mantrapro.co.il/car_rental.html

• תוכן חדש...