Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה מכוניות מהשכרה שנרכשו כנראה לצורך חודשי הקיץ שהם עונת השיא בחברות ההשכרה. על כל רכב כזה הם מרווחים משום שהם ככל הנראה קונים אותם במחיר הנמוך ממחיר המכירה כרגע.

פורסם
קיבלתי דוא"ל פרסומת של אלדן: מכירת מכוניות מתחת ל- 10,000 ק"מ

http://www.eldan.co.il/landing/sale/2010-09-16

למה הם מוכרים מכוניות עם קילומטרז' כל-כך נמוך?

מה הקטץ' פו?

שלום אלכס,

הסיבה שאנחנו מוכרים כלי רכב עם ק"מ כ"כ נמוך היא שהן נרכשו כדי לתת מענה לביקוש הרב בתקופת ה-high season.

התקופה הזו הסתיימה ולכן הם מועברים למכירה.

מדובר במגוון רחב של מכוניות שעברו תקופת השכרה אחת בלבד ולכן הן (כמעט) חדשות.

המשך יום נעים

מיטל מאלדן

פורסם

מדובר בד"כ במכוניות מליסינג/השכרה עם ק"מ נמוך, אשר מנסיוני נמכרות במחיר שאינו מוצדק כלל!

כאשר ביררתי עימם בעבר, הציעו הנחה ממש מגוחכת ולא משתלמת.

ואולם, ניסו להציג את זה כהנחה גבוהה יותר כאשר השוו את מחיר המכירה למחיר מחירון של רכב חדש מהחברה (כאשר אין כל משמעות למחיר של רכב חדש, אלא יש להשוות לרכב בן שלושה-ארבעה חודשים שרשום במקוריות - השכרה או החכר).

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
מדובר בד"כ במכוניות מליסינג/השכרה עם ק"מ נמוך, אשר מנסיוני נמכרות במחיר שאינו מוצדק כלל!

כאשר ביררתי עימם בעבר, הציעו הנחה ממש מגוחכת ולא משתלמת.

ואולם, ניסו להציג את זה כהנחה גבוהה יותר כאשר השוו את מחיר המכירה למחיר מחירון של רכב חדש מהחברה (כאשר אין כל משמעות למחיר של רכב חדש, אלא יש להשוות לרכב בן שלושה-ארבעה חודשים שרשום במקוריות - השכרה או החכר).

בהצלחה.

הי אבינועם,

אמנם המחיר נשמע גבוה, אך יש להבין שלא ניתן למצוא בשוק הפרטי רכבים עם ק"מ נמוך כמו הרכבים שבמבצע הזה.

(בגלל זה משווים למחיר מחירון)

כשקונים רכב חדש מהיבואן– מיד עם העלייה על הכביש הוא מאבד אחוז גבוה מערכו, מה שנמנע מהלקוח במקרה הזה.

מיטל מאלדן

פורסם

פששש..

אלדן התחילו להשקיע בדוברים ומענה בפורומים ,

חבל שמשרד החוץ לא מתנהל כמו חברת אלדן , לפחות על גבי האינטרנט.

פורסם
פששש..

אלדן התחילו להשקיע בדוברים ומענה בפורומים ,

חבל שמשרד החוץ לא מתנהל כמו חברת אלדן , לפחות על גבי האינטרנט.

לא רק אלדן "מיוצגת" בפורום אלא חברות נוספות מתחום הרכב.

כשהדבר נעשה בגלוי ובאופן שקוף הוא מבורך לטעמי,קודם כל הפורום מביא לכך שהחברות הגדולות הופכות להיות מודעות ובתקווה גם קשובות למה שהציבור חושב בכלל ולגביהן בפרט. מעבר לכך יש לנו עוד מקור לאינפורמציה ואם זו מגיעה מ"נציג רשמי" של חברה זו או אחרת יש להניח שהאינפורמציה תהיה אמינה יותר כי אף חברה ואף נציג חברה לא מעוניינים להיתפש בדבר שקר.

ולא רק,פתאום יש נציג שאליו יכול לפנות כל חבר פורום בה"פ ובפומבי.

הייתי רוצה לקוות כי אותן חברות גם משקיעות בפרסום או בעזרה אחרת המאפשרת לפורום לפעול ולשפר את שירותיו.

ולמיטל מאלדן,נאמר פה שהאתר שלכם איננו מספק איפורמציה רבה וזה נכון מאד. למה אני צריך להשאיר פרטים לנציג מכירות אם אני מעוניין לדעת למשל מהם הדגמים המוצעים למכירה או מהו המחיר בו הם מוצעים. לי וגם לרבים אחרים יש רתיעה מלהשאיר פרטים שכאלו שכן לפני שאני מתחיל בשיחה עם נציג מכירות עקשן וחדור מוטיבציה שלא ירפה ממני הייתי רוצה לדעת האם יש בכלל רכב מהסוג שאני רוצה ומהו מחיר (הפתיחה) שאתם מבקשים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
הי אבינועם,

אמנם המחיר נשמע גבוה, אך יש להבין שלא ניתן למצוא בשוק הפרטי רכבים עם ק"מ נמוך כמו הרכבים שבמבצע הזה.

(בגלל זה משווים למחיר מחירון)

כשקונים רכב חדש מהיבואן– מיד עם העלייה על הכביש הוא מאבד אחוז גבוה מערכו, מה שנמנע מהלקוח במקרה הזה.

מיטל מאלדן

תסלחי לי, אין שום סיבה להשוות רכבים אלה לרכבים חדשים. בפועל - הם רשומים כהשכרה או החכר, ובהמשך יימכרו ע"י הקונה בהפחתה משמעותית.

אני לא מבקש שתהיה הנחה של 20% כמו במקרה של רכב בן 3, אבל הפחתה סבירה של 10% ממחיר המחירון של רכב בן 4 חודשים וכיוצ"ב זה בהחלט יהיה סביר לשני הצדדים. מכירת הרכב במחיר שדומה למחירון של רכב זהה בן 4 חודשים מיד פרטית ודאי שאינה הוגנת.

זו דעתי.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

היי לכולם,

אבינועם- חשוב להדגיש שוב, שאחד היתרונות המרכזיים ברכישת רכב במסגרת המבצע שלנו הוא החיסכון ללקוח של סכום ירידת הערך על הרכב שרכש. כפי שציינתי בתשובה הקודמת, כלי הרכב במבצע "כמעט חדשות" הם ייחודיים בשוק, (כמעט ואין מכוניות עם קילומטראז כ"כ נמוך שמוצעות למכירה) ולכן משווים למחיר יבואן.

אשמח להמחיש לך את כוונתי:

קח לדוגמא רכב חדש 0 ק"מ משפחתי, מחיר המחירון 120,000 ₪.

באלדן, במסגרת המבצע מחירון יהיה 104,000 ₪ - חיסכון של 16,000 ₪ !

כעבור 5 שנים של נהיגה על הרכב, נניח שהקילומטר יהיה 70,000 ק"מ, הרכב שקנית מאיתנו יהיה בערך 80,000 ק"מ? (בהנחה שקנית אותו עם 10,000 ק"מ, המקסימום האפשרי)

ערך הרכב יהיה כמעט זהה לאחר 5 השנים – בערך 65,000 ₪.

את הפרטי תמכור בסביבות 62,000 ₪, את הרכב שקנית מאיתנו תמכור בפחות 20% לערך? (הורדת ההשכרה) זה ייצא 52,000 ₪.

במכירה שלו בעצם הפסדת 10,000 ₪ אבל נחזור רגע בזמן – בקנייה חסכת 16,000 ₪.

ומה השורה התחתונה? שהרווחת 6,000 ₪ !

spidrman ו- namamichi- מחיר הרכב נקבע לא ע"פ הדגם אלא ע"פ מצב הרכב (ק"מ, נזקים במידה, סוג הבעלות (החכר/השכרה) וכו') ולכן איננו מוצאים לנכון לפרסם באתר מחיר לדגם (שאותו אתה יכול למצוא בכל מקום).

קניית רכב היא אינה עניין של מה בכך ולכן אנו חושבים שעדיף להגיע, להתרשם ולקבל את כל המידע הרלוונטי ואז לקבל את ההחלטה

Spidrman- אני מבינה את הרתיעה שלך להשאיר פרטים ולכן אתה יכול לעשות זאת גם טלפונית (3524*).

אתה מוזמן גם לשלוח אליי את הפרטים ואשמח לעזור.

Nakamichi – גם אתה מוזמן לשלוח לי את הפרטים שלך ואעזור בשמחה.

POP- נעים להכיר, אני מיטל ואני מנהלת את הנוכחות של אלדן כאן בפורום כבר למעלה משנה, מקשיבה ועונה לשאלות הגולשים. אתה מוזמן לפנות אלי בכל שאלה מתי שתרצה :)

מיטל מאלדן

פורסם

צ'טערת, לא משכנע.

1. את משווה רכב חדש מהניילון לרכב משומש. אז "כאילו" חסכתי 16 אלף שקל. במציאות - כמו שנאמר לך מדובר ברכב משומש, ולא סתם רכב משומש אלא רכב משומש שקרעו לו את הצורה בהשכרה.

2. "מחיר המחירון" לצרכן בסוכנויות יפה לצורך נקודת פתיחה במו"מ - היום גם הרכבים הכי פופלריים - מאזדה 3, יונדאי וכו' - ישנן הנחות שנעות בין 2000-10000 ש"ח לדגמים יחסית פופלרים.

3. רמת איבזור - מה שאתם מוכרים ללקוח בד"כ הוא ברמת אבזור נמוכה מאוד וההפרש על הנייר בין רמות האיבזור הוא זניח (כ-1000 ש"ח - שזה תרגיל ידוע - על מנת לשמר את ערך הרכבים בחברות ההשכרה מצד אחד (שרוכשות את הדגמים האלו בהנחה ניכרת מאוד) - ולגרום לרוכש הפרטי להעדיף ובצדק את רמת הגימור הגבוהה יותר.

4. מכירה - לא יודע אם אצטרך להוריד 20% או לא. מה שבטוח שיעשו לי את המוות שאני יבוא למכור רכב מליסינג או השכרה - אף אחד לא רוצה לגעת בדברים האלו.

בקיצור יש פה רווח תיאורטי של 6000 ש"ח שבמציאות הופך לרווח תיאורטי קטן מזה - ולא ממש משתלם למי שיש את הסכום לרכוש רכב חדש.

אם כבר אנחנו בעניין של צדק חברתי - אז זוהי קצת חמדנות לדעתי.

הרי המחירים שאתם קונים בהם רכבים ככל הנראה נמוכים מהמחירים בהם אתם רוצים למכור אותם - כלומר גם הרווחתם על ההשכרה וגם עכשיו אתם מוכרים ברווח או בלי הפסד. מה שנקרא "ההשכרת וגם ירשת?"

אני אישית לא רוכש מחברות השכרה/ליסינג רכבים. בעיקר בגלל שמדובר ברכבים פופולריים בני שנתיים עד שלוש ואני לא מת על כל המשפחתומטיות האלו.

בהצלחה.

פורסם

כמו שנאמר מעלי:

1. מחיר המחירון לרכב חדש הוא סיפתח. לרוב אפשר לרכוש את הרכב במחיר נמוך בכמה אלפי שקלים.

2. הרכבים בהשכרה תמיד יהיו ברמת אבזור נחותה יותר.

3. אי אפשר להשוות רכב חדש מהסוכנות לרכב שנסע קילומטראז' של שנה בתוך 3 חודשים ועברו עליו בערך 40 נהגים.

4. יש מבצעים דומים על רכבים שהם "יד 1 מיבואן" ויש עליהם רישום - אך הם עם 0 קילומטר וללא רישום של השכרה.

5. אלדן רוכשת את הרכבים בהנחה של 27% מהיבואנים, כי היא קונה כמויות.

מסקנה:

לא משתלם לקנות את הרכבים הללו, לפחות לא במחיר המופרז הנ"ל - בטח ובטח כל עוד מנסים להרוויח במהירות גם על הרכב וגם על ההשכרה שלו.

======================================================================

נ.ב:

המבצעים של יד 1 מיבואן מאוד משתלמים - כל פעם יש דגם אחר עם 0 ק"מ ומבחר אדיר, שנמכר בהנחה מאוד יפה.

לפני שנה בערך נרכשה על ידי אבי, גרנדה פונטו מאוטו דיל - במחיר של 79K במקום 87K (אחרי מיקוח) בסוכנות פיאט.

גם הנחה יפה וגם לא קרעו אותה בהשכרה :lol:

פורסם

במבחן התוצאה (והכדאיות הכלכלית) מיטל צודקת.

דוגמא אמיתית:

ביולי 2000 (לפני 11 שנה) נכנסתי עם אימי לאחד המגרשים של אלדן באיזור המרכז במטרה לרכוש שברולט קוואליר בת כשנתיים שתחליף את הקוואליר בת 4.5 שנים שהועברה לאחותי (גם הקוואליר ההיא נרכשה מאלדן)

קוואליר בת שנתיים במצב מניח את הדעת לא מצאנו אך אימי התאהבה במזדה 626 בת חודש וחצי ו-2500 ק"מ שנמכרה לנו ב-115000 ש"ח במקום 132000 ש"ח שעלתה בסוכנות.

אמא שלי עדיין נוסעת במזדה הזאת (כרגע עם 115000 ק"מ) גם אם היא תוריד 30% ממחיר הרכב הנוכחי היא תהיה עדיין מורווחת. ( אין לה שום כוונה למכור בשלוש שנים הקרובות )

למי שמתכוון לרכוש רכב לטווח ארוך - מדובר בעסקה שבהחלט שווה בדיקה.

(אגב הקוואליר 1996 שנרכשה מאלדן ב-1997 עם 17000 ק"מ משמשת היום את אשתי 234000 ק"מ and counting)

בקיצור - למי שמחפש רכב חדש - לא הייתי פוסל על הסף (במיוחד שמוצעים שם דגמים שלא נמצאים למכירה כ-0 ק"מ בחברות הליסינג)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...