Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי לכולם,

אבינועם- חשוב להדגיש שוב, שאחד היתרונות המרכזיים ברכישת רכב במסגרת המבצע שלנו הוא החיסכון ללקוח של סכום ירידת הערך על הרכב שרכש. כפי שציינתי בתשובה הקודמת, כלי הרכב במבצע "כמעט חדשות" הם ייחודיים בשוק, (כמעט ואין מכוניות עם קילומטראז כ"כ נמוך שמוצעות למכירה) ולכן משווים למחיר יבואן.

אשמח להמחיש לך את כוונתי:

קח לדוגמא רכב חדש 0 ק"מ משפחתי, מחיר המחירון 120,000 ₪.

באלדן, במסגרת המבצע מחירון יהיה 104,000 ₪ - חיסכון של 16,000 ₪ !

כעבור 5 שנים של נהיגה על הרכב, נניח שהקילומטר יהיה 70,000 ק"מ, הרכב שקנית מאיתנו יהיה בערך 80,000 ק"מ? (בהנחה שקנית אותו עם 10,000 ק"מ, המקסימום האפשרי)

ערך הרכב יהיה כמעט זהה לאחר 5 השנים – בערך 65,000 ₪.

את הפרטי תמכור בסביבות 62,000 ₪, את הרכב שקנית מאיתנו תמכור בפחות 20% לערך? (הורדת ההשכרה) זה ייצא 52,000 ₪.

במכירה שלו בעצם הפסדת 10,000 ₪ אבל נחזור רגע בזמן – בקנייה חסכת 16,000 ₪.

ומה השורה התחתונה? שהרווחת 6,000 ₪ !

spidrman ו- namamichi- מחיר הרכב נקבע לא ע"פ הדגם אלא ע"פ מצב הרכב (ק"מ, נזקים במידה, סוג הבעלות (החכר/השכרה) וכו') ולכן איננו מוצאים לנכון לפרסם באתר מחיר לדגם (שאותו אתה יכול למצוא בכל מקום).

קניית רכב היא אינה עניין של מה בכך ולכן אנו חושבים שעדיף להגיע, להתרשם ולקבל את כל המידע הרלוונטי ואז לקבל את ההחלטה

Spidrman- אני מבינה את הרתיעה שלך להשאיר פרטים ולכן אתה יכול לעשות זאת גם טלפונית (3524*).

אתה מוזמן גם לשלוח אליי את הפרטים ואשמח לעזור.

Nakamichi – גם אתה מוזמן לשלוח לי את הפרטים שלך ואעזור בשמחה.

POP- נעים להכיר, אני מיטל ואני מנהלת את הנוכחות של אלדן כאן בפורום כבר למעלה משנה, מקשיבה ועונה לשאלות הגולשים. אתה מוזמן לפנות אלי בכל שאלה מתי שתרצה :)

מיטל מאלדן

בישביל לחסוך 6 אלף שקל על רכב אחרי שהוצאתי יותר מ100 אלף אני ייקח רכב מהשכרה?

עדיף כבר לקחת רכב חדש, ניילונים, צבעים שאני בוחר, אם אני רוצה גם תוספות מעניינות אני בוחר, והכי חשוב!! אני יודע מי נהג ברכב מהרגע הראשון שהוא עלה על הכביש, ה"מבצע" הזה לא משתלם. :?

פורסם

ביולי 2000 (לפני 11 שנה)

אלה מילות המפתח כאן.

לפני 10 שנים (כמעט) קניתי את הרכב הראשון שלי - סובארו ליאונה 86 מנוע 1.3 עם 200 אלף ק"מ. רכב בן 16 עם חלודה ומנוע די גמור ודפוק - במחיר פנטסטי של 11 אלף ש"ח.

אני מניח שכיום רכב בן 16 נמכר במחירים של קרוב ל-3 אלף ש"ח, ובתקציב שהיה לי אז לרכישת רכב בן 16, אפשר היום לרכוש גם רכב בן 7 כמו יונדאי אקסנט, למשל.

מה המסקנה? שוק הרכב של שנת 2000 אינו שוק הרכב של שנת 2011 - ומה שהיה נחשב מציאה מדהימה אז, הוא עסקה גרועה כיום.

רוב מוחלט של האנשים לא יחזיק את הרכב 11 שנה, אלא 3-5 שנים - וזה מצמצם את הרווח הפוטנציאלי למינימום של המינימום, עד לרמה של סכום זהה לזה שאפשר להוציא בהתמקחות בריאה בסוכנות הרכב החדש.

כמו כן, כיום יש את אפשרות המימון שרבים בוחרים בה - וההפרש בין רכב חדש אחרי התמקחות לבין רכב השכרה עם 10 אלף ק"מ, מתחלק על פני 3-5 שנים ומתבטא בסביבות 100-200 ש"ח בחודש. לא משהו ששווה לוותר בשבילו על התענוג של נסיעה ברכב פרטי חדש, בחירת הצבע, הידיעה שרק אתה נהגת עליו וכמובן המכירה הקלילה הרבה יותר בסיום התקופה.

פורסם
צ'טערת, לא משכנע.

אם כבר אנחנו בעניין של צדק חברתי - אז זוהי קצת חמדנות לדעתי.

הרי המחירים שאתם קונים בהם רכבים ככל הנראה נמוכים מהמחירים בהם אתם רוצים למכור אותם - כלומר גם הרווחתם על ההשכרה וגם עכשיו אתם מוכרים ברווח או בלי הפסד. מה שנקרא "ההשכרת וגם ירשת?"

אני אישית לא רוכש מחברות השכרה/ליסינג רכבים. בעיקר בגלל שמדובר ברכבים פופולריים בני שנתיים עד שלוש ואני לא מת על כל המשפחתומטיות האלו.

בהצלחה.

רק מגיב לקטע הזה.

העובדה שהם קונים בזול ומוכרים עם רווח לא צריכה לעניין אותך. הם קיימים בכדי להרוויח וזה לגיטימי. רוצה ? תקנה. לא רוצה - עבור הלאה. לקרוא לזה "ההשכרת וגם ירשת" זוהי סתם דמגוגיה זולה.

מחר תגיד אותו דבר עם המוכר במכולת שקנה את הבזוקה בזול ומוכר לך ביותר יקר.

תעשה את החשבון האישי שלך, ואל תכנס לכיס של האחר.

פורסם

מחר תגיד אותו דבר עם המוכר במכולת שקנה את הבזוקה בזול ומוכר לך ביותר יקר.

תעשה את החשבון האישי שלך, ואל תכנס לכיס של האחר.

נו באמת מה אתה מצטדק.

תפתח עיתונים ותראה שמתגלגלת מחאה גם נגד קמעונאי המזון (שופרסל, תנובה, מגה וכו').

כנס לאתר המוצרים שבפיקוח ותראה שגם הם נמכרים בחריגת מחירים.

הס מלהזכיר את שוק הסלולר ואת ספקי האינטרנט והכבלים.

מודל השוק החופשי נכון בתיאוריה, בפועל המצב היום במשק הישראלי מתאים יותר להגדרה של קרטלים .

כשתהיה כאן תחרות אמיתית תוכל לטעון את שכתבת, בנתיים זה לא רלוונטי.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

החוויה שלי:

קפצתי למגרש בפי גלילות, לשמוע פרטים ממקור ראשון מה הם מציעים. בגדול אכזבה היא מילה קטנה מדי מכדי לתאר. את המשפחתומטיות הם מציעים ב-15K הנחה, כלומר איזור ה-105K, שזה פשוט מצחיק, בשביל הפרש כזה לנסות למכור עוד כמה שנים רכב שברישיון שלו כתוב "השכרה". מצד שני, כשעברנו לדגמים המעניינים יותר, כמו הג'וק, הסתבר שההנחה ממקודם היא ממש עצומה: על הג'וק הידנית (ממתי יש ביקוש בישראל לרכבים ידניים בכלל? זו לא אלטו...) הם מציעים מחיר של 113,000 ש"ח, שהוא בחישוב פשוט 5,000 ש"ח הנחה מהמחירון. פשוט בושה מה שקורה שם.

למען הפרוטוקול, לא מדובר ברכב ספציפי, אלא הנציג הסביר שזה מחיר קבוע לכל הרכבים מאותו הדגם (גם בג'וק וגם במשפחתומטיות).

פורסם

הם עושים צחוק מאנשים. אבל ממש צחוק. לא מספיק רוב הרכבים שם הם הרכבים הנפוצים בליסינגים הם גם נותנים הנחה כ"כ זניחה שזה פשוט בושה. אם אני לא טועה הם לוקחים מעל המחירון המשוקלל. חבל על הנסיעה לחולון, באמת.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

פעם אחרונה שעשיתי ניסיון רכישה אצלם היתה לפני כ - 10 שנים, עשו לי טובה שהציגו לי מכוניות מליסינג עם קילומטרז' מטורף, במחיר מחירון, אבל מה, צריך רק 10K בשביל לקנות את הרכב. כמובן שברחתי ומאז לא חזרתי. הם מצילחים בכל זאת למכור ולהרוס את שוק הרכב המשומש הפרטי ובריא, בזכות תרבות השופוני הישראלית לנסוע ברכב משנתון מתקדם כשאין מה לאכל בבית. אישאללה עכשיו, בעקבות המחאה החברתית, ישראלים כבר לא יתביישו לנסוע במכוניות ישנות או קטנות, לטובת דירה או גבינת קוטג' ויקיץ הקץ על חברות הליסינג והתרבות ההרסנית שהטביע בחברה הישראלית.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
החוויה שלי:

קפצתי למגרש בפי גלילות, לשמוע פרטים ממקור ראשון מה הם מציעים. בגדול אכזבה היא מילה קטנה מדי מכדי לתאר. את המשפחתומטיות הם מציעים ב-15K הנחה, כלומר איזור ה-105K, שזה פשוט מצחיק, בשביל הפרש כזה לנסות למכור עוד כמה שנים רכב שברישיון שלו כתוב "השכרה". מצד שני, כשעברנו לדגמים המעניינים יותר, כמו הג'וק, הסתבר שההנחה ממקודם היא ממש עצומה: על הג'וק הידנית (ממתי יש ביקוש בישראל לרכבים ידניים בכלל? זו לא אלטו...) הם מציעים מחיר של 113,000 ש"ח, שהוא בחישוב פשוט 5,000 ש"ח הנחה מהמחירון. פשוט בושה מה שקורה שם.

למען הפרוטוקול, לא מדובר ברכב ספציפי, אלא הנציג הסביר שזה מחיר קבוע לכל הרכבים מאותו הדגם (גם בג'וק וגם במשפחתומטיות).

אם אתה מעוניין בג'וק ידני, אז כדאי לך לעלות למגרשים של כפר מנדא/ירכא/יאסיף. ראיתי שמוכרים מהניילונים ב115K לפני דיבורים.

משכנתא זה קל

פורסם

קודם כל תודה על העצה. אבל, המחירון שלו 117K (הידני), אני די בטוח שהנחה כזו אוכל לקבל בכל סוכנות אחרי קצת ויכוח... אם המחיר היה מגיע ל100 או 105, היה כבר על מה לדבר...

פורסם
החוויה שלי:

בלי לבדוק את המבצע הנוכחי כתבתי כבר בתחילת השרשור שמדובר בהנחות מגוחכות ולא משתלמות. ההתנהלות של חברות הליסינג כל כך צפויה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...