Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע השמאי יצא ממני .הוא יכין לי דוח במהלך השבוע . שהחבלן הכניס לום בכדי לפתוח את הבגאז הוא גם עיקם את הפח וגם את הבסיס עכשיו לא ניתן ביכלל לפתוח אותו

אני אעדכן שיהיה משהו

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם שכנים כאלו....:roll:

היתי מאמצת את הרעיון של השארת פרטים בתוך הרכב בצורה גלויה לעין על מנת למנוע קרה דומה בעתיד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש לך שכנים גועל נפש זה מה שיש לי להגיד .

עם אתה רוצה לנקום תתחיל מלברר מי המלשין?

ומשם פשוט תתחיל לחפש אותו בקטנות ותאמין לי שאפשר למצוא .

לנקום? המלשין? :shock:

מאיפה הבאת את הסגנון הזה, מהבורר או מתמלילי האזנות הסתר של מרגול?

נהגת,

ברוכה הבאה למועדון "חברי פורום שבחתימתם מופיע ציטוט של בגירה", באופן אישי אני רואה את זה כמחמאה!:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מלשין זו מילת גנאי לא מוצדקת.

להודיע לרשויות זה לא משהו שפסול בפני עצמו, אלא אם זה כמו במקרה הזה, שהם שמוקים.

אז אנא התייחס ל"מלשין" כאל "השמוק".

מלשינים יש במשפחות פשע ובקרב עבריינים, לא באוכלוסיה רגילה.

פורסם

חס וחלילה למה מלשין עם השכן בן ז*נה אז אנשים כאלה צריכים ללמוד .

אני לא מעודד אלימות פיזית וגם לא הצעתי את זה !

יש הרבה דרכים בשביל ללמד אדם לקח.

בדרכים חוקיות פשוט להסביר שיפסיק לחרבן לך בצלחת כי זה לא נאה ולא יאה .:wink:

פורסם

מציע לנסות לברר מי הזמין את החבלן, חשוב מאוד בעת הבירור להקליט את ה"הודעה" המפלילה.

להטריד את המשטרה ולבזבז את כספי משלם המיסים לחינם זו עבירה חמורה ויש להגיש תביעה דרך בית משפט לתביעות קטנות כנגד אותו גורם שהסב לך נזק.

בעיקרון זכותך לבקש מהמשטרה את פרטי הבנאדם שהזמין אותם, אם יסרבו, אפשר להוציא מכתב מסודר (גם מעו"ד), ופשוט תבע את הבנאדם, רצוי שיהיה לך איזשהו עד בעת הצורך אם תצטרך לאשר את טענותיך.

חתימה בהשהיה

פורסם

לצערי אני " יחדש" לכם אבל כל הראשויות במדינה אשר מקבלות תלונות מאזרחים כגון: עירייה או רשות המיסים, והמשטרה תמיד יתנו לכם את התרוץ שהמודיע אינו יזדהה והם היו חייבים לבוא ליבדוק משיקולי ביטחון. היום כבר לא מתיחסים כלכך למודיע אנונימי ברשות המיסים, כי יודעים שזה לרוב הלשנות משקולים אישים. רק במשטרה חייבים לבדוק כל מקרה בגלל המצב הבטחוני.

טל

פורסם

בעיקרון זכותך לבקש מהמשטרה את פרטי הבנאדם שהזמין אותם, אם יסרבו, אפשר להוציא מכתב מסודר (גם מעו"ד), ופשוט תבע את הבנאדם, רצוי שיהיה לך איזשהו עד בעת הצורך אם תצטרך לאשר את טענותיך.

השבוע התקשרתי למשטרה ובקשתי להזמין ניידת עקב שקית שהייתה מונחת מתחת לספסל ציבורי ועוררה את חשדי. לבקשתה של השוטרת שענתה לטלפון שלי נתתי את שמי ואת מספר הנייד שלי (במאמר מוסגר, מאוחר יותר התקשרה נציגת משטרה לדווח לי שהמקרה טופל, בעל השקית אותר, שאלה האם נענתי באדיבות ע"י נציג המשטרה והודתה לי על ערנותי. הייתי המום!). באותה מידה יכולתי להתקשר ממספר חסוי, לתת שם בדוי ומספר טלפון שגוי ולהעלם בשקיעה.

ארז רונן

פורסם

נהגת,

ברוכה הבאה למועדון "חברי פורום שבחתימתם מופיע ציטוט של בגירה", באופן אישי אני רואה את זה כמחמאה!:lol:

בוודאי כמחמאה.

:)8)

חס וחלילה למה מלשין עם השכן בן ז*נה אז אנשים כאלה צריכים ללמוד .

"ללמד לקח, לנקום וכו', זה לא פתרון,

אם נפעל בדרך הזו, אנחנו בריונים כמותם.

השבוע התקשרתי למשטרה ובקשתי להזמין ניידת עקב שקית שהייתה מונחת מתחת לספסל ציבורי ועוררה את חשדי. לבקשתה של השוטרת שענתה לטלפון שלי נתתי את שמי ואת מספר הנייד שלי (במאמר מוסגר, מאוחר יותר התקשרה נציגת משטרה לדווח לי שהמקרה טופל, בעל השקית אותר, שאלה האם נענתי באדיבות ע"י נציג המשטרה והודתה לי על ערנותי. הייתי המום!). באותה מידה יכולתי להתקשר ממספר חסוי, לתת שם בדוי ומספר טלפון שגוי ולהעלם בשקיעה.

עד כמה שידוע לי בוטלה החסימה לכל כוחות הבטחון, מד"א כיבוי ומשטרה.

כך שגם אם תחייג לפני המספר *43 המספר שלך עדיין יופיע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אחרי ענייני מס רכוש, אני הייתי משקיע מאמצים בלברר מול המשטרה מי המתלונן.

תנסה להסביר להם שמדובר בסבירות גבוהה מאוד באדם שהטריד אותם, כיוון שכל תושבי הרחוב יודעים שהרכב שייך לך.

אני לא יודע אם הם חייבים למסור לך את הפרטים או לא.

ועכשיו תראה את הצד הטוב של הסיפור - הנה הזדמנות לעשות פחחות ברמה גבוהה במוסך מרצדס ועם חלקים מקוריים (כן, פנלים שלמים שמוטבע עליהם הסמל של מרצדס) על חשבון מס רכוש.

אסף.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זהו שבוע שעבר הענין ניגמר .אני רוצה להגיד לכם שהיתי ממש מופתע מהיחס של נציג מס רכוש שהיה נחמד מאוד ועזר במה שיכל.

החבל הטעה אותי כאשר אמר לי להזמין שמאי .למס רכוש יש שמאי משלהם.הפגישה מול השמאי של מס רכוש היתה ממש קלה חשתי שהוא יהיה יותר קשוח . שאל כמה שאלות נעזר בשמאות שאני הבאתי .וטען שהוא מאשר את הערכת השמאי שאני הבאתי

תוך שבועים אני אמור לקבל העברה בנקאית

עכשיו עם החוק החדש של המכס אני מזמין סט ידיות ומנעולים מגרמניה ,בקליות אחוריות ,בקליות וינקר קדימה .כאשר כל זה יגיע האוטו יכנס לפחחות ואולי גם צבע

סתם לידע כללי סט מנעולים מקורי בחברה עולה כ3500 שח .סט מנעולים ללא מפתחות בגלל שאני לא צריך את הסויץ בארץ עולה 1000-1500 שח

אני מזמין מגרמניה משומש במצב טוב כולל הכל ב100 יורו ואולי המישלוח עוד 30-40 יורו

שאלה למבינים בדגם בפנסים האחורים יש אפשרות לפרק את הפנס ?כי יש אפשרות לרכוש באיבי רק את הפלסטיק ללא בית המנורות

פורסם

אומנם זה לא בדיוק קשור לנושא, אבל המשטרה יודעת מה המספר שלך גם אם תתקשר מחסוי. וכך כנ"ל לגביי כל כוחות הבטחון.

יש פלאפונים שמוגדרים להיות חסויים כאשר מוציאים שיחה ובגורמים כאלו חשוב שיידעו למי לחזור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מניסיוני, אחותי חנתה מול בית הורי עם קורולה 96 חבוטה, עם טסט. בסמוך לגן ילדים. אחרי יום הגיע חבלן לפרוץ את האוטו.

למזלה אימי גילתה עירנות והבחינה בחבלן ועצרה אותו לפני מעשה.

המשטרה לא מבזבזת זמן בבירורים. עלות הנזק לא יוצא מהכיס שלה והחבלנים לא עוברים הכשרה במיזעור הנזק.

לחילופין, החיפושית שלי עומדת שם מזה שנים לא מעטות, למורת רוחם של הוריי של הגן ושל השכן. עם כיסוי אותו אני מחדש כל פעם שנהרס ברוחות החורף. לא נגעו בא ולא ביקשו לפנות (חוץ מבימי העצמאות שהרכב היה מפריע לסיבוב של מובילית הטנקים).

השארת פרטים ברכב תוביל להטרדות, עדיף כיסוי

פורסם
החיפושית שלי עומדת שם מזה שנים לא מעטות, למורת רוחם של הוריי

על "כבד את אביך ואת אימך" שמעת?

גם אני מתמודד עם פקח חדור מוטיבציית יתר שעל אף שאחד הרכבים שלי, שכרגע ללא טסט, חונה בחנייה הפרטית של הוריי מתעקש לגרור לי אותו ואף קיבל את ברכתו התמוהה של ראש המועצה. אני לא מתכוון לוותר לו והאוטו יעמוד נטוע במקומו כל עוד החוק מרשה לי. אבל אם הוריי היו רומזים שהרכב מפריע להם הוא היה טס משם לאחסנה (אם צריך אז בתשלום) תוך רגע...

פורסם

על פניו מדובר בתלונת שוא שגררה הבאת חבלן.

אחרי שתטפל בעניינים עם מס רכוש וכיוצ"ב בדוק אפשרות להגיש תלונה במשטרה על הענין.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

• תוכן חדש...