Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בודק את האופציה של רכישת כלי שכזה, על מנת להגיע מ/אל העבודה.

מדובר על מרחק של כ7 ק"מ, על שבילים סלולים, ללא עליות. יש אפשרות טעינה בעבודה וכמובן שבבית. בעבודה יש מעלית, בבית אין (קומה ראשונה).

אם כן, מה שאני מעוניין שהכלי יתן:

1. ללא כיסא/אוכף/מושב.

2. אפשרות נסיעה בטווח של נניח עד 10 ק"מ בין טעינה לטעינה, כדי להיות על הצד הבטוח.

3. אם ישנה אפשרות לקפל, מה טוב. מי יודע, אולי ארצה לעלות איתו לרכבת מתישהו. גם קיפול על ידי השכבת הכידון בלבד מתאים.

אין לי בעיה לרכוש חדש/יד שניה. מאמין שיד שניה יהיה יותר נוח.

אני לא מעוניין באופניים חשמליים, רק בקורקינט.

אשמח אם תוכלו להמליץ לי באיזו חברה/דגם להתמקד, מה חשוב לשים אליו לב ברכישת כלי חדש או יד שניה וכד'

לפי חיפוש קצר נראה שיש לא מעט דגמים לבחור מהם.

הבנתי שיש כאלה עם בלמים טובים יותר או טובים פחות למשל.

מה המהירות הממוצעת של כלים כאלה?

כמו כן, האם יש מידות? אני גובה 1.80+-.

עברתי על כמה שרשורים בפורום, העדכני ביותר הוא זה, שבו הוחלט בסופו של דבר לרכוש אופניים חשמליים. השאר ישנים מידי.

ראיתי שחדשים נמכרים בתקציב של החל מ4000 ש"ח עד 8000 אש"ח.

האם תקציב של נניח 3000-4000 ש"ח יכול להבטיח כלי מתאים מיד שניה?

כל עצה תתקבל בברכה.

תודה :)

!AWDSOME

פורסם

כמו ששאלתי את פותח השרשור השני, למה קורקינט ולא אופניים חשמליים?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

יש לי שני זוגות אופניים (שטח + כביש), זוג אחד נמצא אצלי בדירה, הכביש, והזוג השני אצל ההורים מפני שרכיבות השטח שלי מסתכמות רובן באיזור שלהם. באופני הכביש אני עושה שימוש תכוף יותר לשם כושר/הנאה מספר פעמים בשבוע. הייתי מאוד שמח להגיע עם האופניים למשרד, אבל מחסור במקלחת מונע ממני לעשות כך. לא נראה שיש צפי בעתיד הקרוב לבנית מקלחת בעבודה, ולכן אני שוקל את האופציה של קורקינט חשמלי.

אין לי רצון/מקום לעוד זוג אופניים בדירה. האופניים הללו, ממה שהתרשמתי במספר חנויות, מסורבלים ומגושמים גם שהם מקופלים.

!AWDSOME

פורסם

אם אתה רוכב אופניים אתה מודע ליתרונות שיש לאופניים על קורקינט, גם מבחינת נוחות וגם מבחינת בטיחות.

נכון להיום, אופניים חשמליים יותר זולים, יותר מהירים ויותר קלים מהקורקינטים.

יש לך שתי אופציות, או לקנות דגם מתקפל קטן יחסית (כמו IPED) או לקנות מנעול טוב ולקשור למטה (אל תדאג, אם לא תתן להם הם לא יגנבו לך).

עד שלא יהיה לך קורקינט חשמלי אתה לא תבין עד כמה זה מסוכן ולא פרקטי...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

יש לי טראקר שעושה בסדר גמור את הקו עבודה-בית, 4 ק"מ בדיוק לכל כיוון, (טעינה בכל צד) לא היתי קונה אותו לבית בלי מעלית, הוא כבד וממש לא נוח לסחיבה בטח לא במדרגות (מצברי UPS פשוטים וכבדים - בדיוק השבוע החלפתי לו אותם)

קניתי אותו לפני שהיו או]ניים חשמליות, היום היתי קונה אופניים נראה לי.

המצברים שם משוכללים יותר, יש כאלה שהן ממש חזקות, אם המצבר נחלש אפשר לעזור לו.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...