Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ואחר הצהריים טובים.

חזרתי מבדיקה של סיאט איביזה 2005 1.4 ספורט ידנית.

בעל הרכב רוצה 36.5 אלף ש"ח ועל זה סיכמנו לפני הבדיקה. מחירון יד2 = 39.500 מחירון לוי יצחק לדברי המוכר 42.000.

כמו כן הלקוח אמר שיחליף את הקלאץ' ויסדר את עניין הברקסים האחוריים.

אני נשאר עם השקעה בטסט השנתי

ומעבר להכל מפחיד אותי העניין עם הסעיף שקשור להצתה כי המנוע נתן רק 79 סוסים מתוך 100 (בדיקת VCT)

והבוחן אמר שאין בעיה במנוע אלא רק צריך לכוון משו שקשור להצתה ומערכת הדלק ברכב.

img1060x.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

בדיקה סבירה פלוס למעט אולי נושא המצמד

אם המחיר נראה לך אז קח את הרכב למוסך שמתמחה בוואגיות וקבל הצעת מחיר

פורסם

תשובה לא מספקת, כמו שאמרתי בהודעה הראשונה, נושא המצמד והבלמים אינו מעניין אותי

המוכר הציע לתקן את הבלאים הללו ולעגל את המחיר ל37K בלבד.

מה שמפחיד אותי זה עניין ההספק(כ"ס) שיצא בבדיקה 79/100 סוסים, זה חלש ולדעתי יש לשים לב לזה יותר מהקלאץ שהוא בלאי נורמלי של הרכב.

אני חוזר ואומר הבחון טען שזה משהו במערכת הדלק וההצתה ולא התייחס לזה כנדרש, אך למיטב ידעתי טיפול במערכת כזאת יכול לעלות על טיפול בקלאץ שנתן נשמתו לבורא. או נהפכהו עניין של גרושים, איני מוכן לקחת את הסיכון ואני מנסה לברר האם ידועה איזשהי בעיה עם מערכת ההזרקה / הצתה ברכב הנ"ל וכמה עמוק זה יצלול לי לכיס.

לגבי הבדיקה באופן כללי, אני אפילו אומר שהבדיקה יצאה טובה, בלאי טבעי וכס"תחים אני יודע לזהות

אבל עניין מערכת ההצתה והדלק הדליק לי מנורה אדומה.

תודה מראש על כל עזרה :)

פורסם

אם זה הדבר היחיד שעלול למנוע את העסקה מבחינתך, קח אותה לבדיקת הספק בלבד (ללא שאר הבדיקה) במכון אחר לשם השוואה, יכול להיות שהדיינו בקומפיוטסט פסימי\ לא היתה אחיזה מספיק טובה של הגלגלים (כבר ראיתי אותם בודקים רכב עם צמיגים רטובים והפלא ופלא, ההספק יצא נמוך מאוד) או כל דבר אחר.

ואל תשכח ש100 כ"ס זה במנוע בלבד, עד שהם מגיעים לגלגלים חלק הולכים לאיבוד.

פורסם

אתה צודק, אבל קלאץ היה חלק נכבד מאיבוד ההספק אבל 79 מתוך 100 זה ״ לא עובר ״ בישביל רכב בן 6 שנים.

בנוסף כשעשיתי נסיעה על הרכב בעצמי עם מזגן ו2 נוסעים כשלחצתי על דוושת הגז לא הרגשתי שיש לרכב הרבה כוח

• תוכן חדש...