Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

לפני כמה ימים הגעתי למזגניסט רכב שבדק את עוצמת הקירור ברכב וקבע

שחסר גז, לאחר שהוא מילא גז הורגש שינוי בעוצמת הקירור.

אך כאשר ניסיתי להפעיל את המזגן היום המדחס לא נכנס לפעולה והמזגן אינו מקרר כלל.

בדקתי את הפיוז ונמצא תקין , הצינורות של הגז לא התקררו.

מה הבעייה? ,הייתכן שמילוי גז באופן שגוי יכול לגרום נזק?

תודה

פורסם

בדר"כ האדום זה פלוס כזכור לי. ישנו חוט שיוצא מהמדחס והוא מחובר ע"י פין ברזל לחוט נוסף ומיסביבם ישנו מעין עטיפת גומי. תעבור על זה ותן הידוק אולי זה הישתחרר. זה גם מה שקרה בקליאו של חבר שלי שלא הבין איך לפתע המדחס פסק מלעבוד. שעברתי לו על החיבורים נמצא הנתק הנ"ל.

:)
פורסם

עדכון!

בסופו של יום חזרתי למזגניסט ולאחר בדיקה נמצא שחסר גז , הוא ניסה למצוא את מקור הדליפה בעזרת פנס מיוחד קרוב לחצי שעה ולא מצא.

הוא מילא גז שוב ואמר שאם הוא ידלוף שוב אז הוא יצטרך לבצע חיפוש יותר מעמיק.

היתכן שהגז דלף עקב מילוי לא נכון בפעם הקודמת?? (לחץ גבוה מידי?)

פורסם

יש לך דליפה!

גם אני סבלתי מזה בג'אסטי: מילאו לי גז, בדקו את המערכת בפעולה עם חיישן נייד לבדיקת גזים ומצאו שהמדחס גמור. החליפו ושחררו אותי. אחרי יומיים המזגן הפסיק לקרר, המדחס החדש לא נכנס לפעולה והוונטה שלו לא עבדה. חזרתי לעסק, מילאו שוב גז, וכשבדקו שוב בדקדקנות עם החיישן והתעקשו על כל רכיב התברר שהמדחס המשופץ לא טוב. במסגרת האחריות החליפו שוב (אמינות של עסק! עד היום אני מפנה אליו) ומאז החברה קופאת באוטו.

מוסר השכל: תמיד לבחור בעסק אמין עם ציוד מתאים ועובדים בעלי נסיון :)

• תוכן חדש...