Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטורים אצלי ברכב (אסקורט 92) לא עולים עם הפעלת המזגן. הרכב הוא עם מנוע קרבורטור כמובן.

מצאתי רכיב, שמחוברות אליו 3 צינוריות וואקום - בבדיקה שעשיתי מגיע אליו 12V בעת הפעלת מזגן.

האם מישהו יכול להסביר לי איך הרכיב עובד ?

איך הוא נקרא (באנגלית) ?

האם גם ברכבים שהמזגן בזמנו הגיע מקורי, האם גם להם היה רכיב כזה או שישנה שיטה שונה להעלות את הטורים במנועים כאלה?

פורסם

שרון שלום רב !

ברכבים אלה לרוב המזגן לא מקורי, והוא הורכב בארץ.

לרכב זה קיים מגבר טורים הניזון מברז וואקום החשמליף המקבל פקודה מכפתור הפעלת המזגן בתא הנוסעים. שלב ראשון עליך לאתר את מיקומו של מגבר הטורים, האמור להיות מורכב באזור סעפת היניקה צמוד לקרבורטור(תמונה של תא המנוע, והתמקדות באזור הקרבורטור, תסייע מאד להנחות אותך, האם קיים ברכבך המגבר טורים, ואם כן היכן).

אין פתרון אחר להגברת הסלד בעת הפעלת מזגן, אלא עם מגבר טורים קיים ותקין.

קיבלת כבר תגובה ממני בנושא זה לא מכבר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=381341

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על העזרה.

אני יודע היכן הרכיב, אך אני רוצה להיות בטוח שהוא תקול (רוצים ממני על רכיב כזה 200ש"ח).

כמו כן הייתי שמח לדעת איך הוא עובד (מחוברים אליו 3 צינורות וואקום).

פורסם

שרון שלום רב !

עלות של מגביר טורים חדש, ב200 שקל היא עלות סבירה.

ניתן לבדוק בקלות את תקינות המגבר הקיים :

חבר אל כניסת המגבר צינורית וואקום.

צור שאיבה בצינור בעזרת הפה.

במידה וזרוע המגבר נעה לאחור המגבר תקין, חבר לו את צינורית הווקום היוצאת משסתום וואקום חשמלי, ובמידה והשסתום תקין, והחייוט החשמלי שלו פועל ,המגבר יכנס לפעולה.

הסבר זה הוא כללי , ובעזרת תמונות ניתן להסביר ביתר קלות, הסבר דרך מסך המחשב, הוא מעט קשה להבנה.

ברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מכיוון שהשואל התייחס אל רכיב עם 2 חוטי חשמל ו3 צנורות, אז מדובר בברז (שסתום) ואקום חשמלי (תמונה שמאלית) שבזמן פעולת המזגן הוא מופעל חשמלית ומעביר ואקום מהמנוע אל מרים טורים פניאומיטי (תמונה ימנית) הנמצא לרוב ליד הקרבורטור.

בברכה - רפי לין

20083414325280574.jpg

2010-08-12_135739_expevr.jpg

פורסם

נכון, יש לי שסתום ואקום חשמלי. הוא דומה יותר לחלק האוניברסלי.

המרים טורים הפנאומטי נראה קצת שונה-נראה לי כמו חלק מקורי של WEBBER

תודה לכולם, שבדוק בסוף השבוע ואחזור לעדכן.

האם מישהו יודע איך נקרא החלק בספרות הטכנית (באנגלית) ?

פורסם

גם אצלי החלק המקורי בקרבורטור WEBBER לא עבד .החלק המקורי בנוי "כפול"(דו דרכי),שאמור ליפעול חצי מהלך כאשר המנוע קר.החלק האוניברסלי שהרכבתי לא מרים טורים כשהמנוע קר ,הוא פועל רק בהפעלת המזגן.(לא השגתי דיאפרגמה מקורית).

• תוכן חדש...