Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם, בבקשה אם יש מישהו שזה קרה לו או יש לו ידע טכני בזה אשמח לעזרה.

אז ככה, יש לי AUDI A4 שנת 97, החלונות חשמלים, החלון בצד של הנוסע ליד הנהג גם היה פתוח,

שניסיתי לעלות אותו הוא עלה ובחצי הדרך צנח לאט למטה, ומאז לא מצליח להעלות אותו.

העלתי אותו ידנית והוא שוב צונח, פשוט תקעתי קרטון שייתן פיתרון זמני.

חשוב לציין שאני לוחץ על הכפתור לפתוח את החלון שומעים את המנגנון עובד על "פארש" כאילו

הוא מנסה להוריד/להעלות את החלון והוא לא תפוס.

בבקשה עזרה בהקדם האפשרי מה הפתרון, ממה זה נגרם, וכמה אמור להעלות לתקן את זה אם בכלל.

שבת שלום לכולם.

:|:|:|

פורסם

אל תשחק יותר מדיי עם הכפתור עד לפתרון הבעיה כדי אולי להציל את המגנון, כי אם רק התפס נשבר תוכל לבצע תיקון למנגנון במוסך או אצל זגגי רכב.

פורסם

400 שקל בשביל חתיכת פלסטיק? די הגזמת ידידי !

לפותח השרשור, אני הייתי מציע לך לשבת על זה איזה כמה שעות לפתוח את הדלת ( כמובן בזהירות ) לראות האם זה באמת פלסטיק כזה שתופס את החלון באמצע שלו(יש חור באמצע החלון שלשם נכנס התפס הזה) לחפש בחנויות חלפים ולהחליף לבד.

התפס המדובר הוא עגול ובגודל של חצי מצית, לכן המחיר המרבי של תפס זה הוא כ50 שקלים.

אם לא תמצא, תנסה לאלתר עם משהו אחר, למרות שאין סיבה שלא תמצא.

בהצלחה ותעדכן מה קורה.

פורסם

אם המנוע של המנגנון עובד סביר להניח כמו שאמרו לך שהבעיה היא בתפס. מצד שני, זה רכב ישן ועדיף לנסות לסדר אותו לבד לפני שאתה נכנס להוצאות שיכולות להכפיל לך את השווי שלו. תפרק ותראה. לא מסובך יותר מדי. לי היתה בעיה דומה גם בבורה שלי וגם במיצובישי של אישתי עד שהבנתי שזה בגלל שאנחנו מחנים תמיד מתחת לעץ שכל העלים היו נושרים ונכנסים למסילות וסותמות אותן. כל פעם עלה, מתעצלים להוציא, פותחים חלון והוא נכנס פנימה. תוסיף לזה את כרטיסי הביקור של מכוני הליווי שדוחפים לך לתוך החלון וגם נופלים לפעמים פנימה. יכול מאוד להיות שלכלוך, גוף זר וכו' בחצי הדרך מפריע לו ואז המנגנון הגנה נגד סגירת החלון על יד או ראש גורם לו לרדת אוטומטית.

פורסם

אוקי, תודה רבה על העצות, נראה לי שאפתח מחר בבוקר את הדלת לראות קודם כל מה הבעיה, ואשוב עם תשובות,

אולי אצטרך עזרה טכנית.

אשמח לעזרה בעתיד, תודה לכולם על התגובות, רק בישראל יש פורום כזה עם אנשים חמים ואיכפתיים.

שבוע טוב אחים.

פורסם

אוקי אז ככה, הייתי ב"אוטו גלאס" יש שם בחור רוסי נחמד מאוד,

בדק ראה, 400 ש"ח, 2 פלסטיקים שמחזיקים את החלון הוחלפו.

מרוצה מהאדיבות של הבחור, אבל לדעתי מחיר מוגזם בשביל 25 דקות עבודה,

לפתוח את הדלת להחליף פלסטיקים ולהחזיר.

תודה רבה לכולם, מקווה שזה יעזור לאחרים שייתקלו בבעיות דומות.

• תוכן חדש...