Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרתי היום את הרכב שלי בעשה טובה, החזיק מעמד אצלי יופי במשך יותר משנה

מה אני עושה עם הביטוח עליו? אני יכול לבטל את זה ולקבל כסף? עבר 4 חודשים מאז שעשיתי אותו, ואין לי צורך בו יש לנו רכב אחר זה שייך לעבודה.

 

בקשר למחיר זה הרכב כפי שפורסם ביד 2. קניתי אותו ב3250 רציתי עליו 3000 ירדתי ל 2700 בסוף הסכמתי למכור אותו ב-2000 :-(

 

לא ידעתי כמה להעריך אותו אין שום נעילה לרכב , כאילו אי אפשר לנעול ולפתוח עם מפתח, חגורה אחת חסרה מאחורה, הידית של הדלת נהג חסרה, הפלסטיק של החגורות חצי שבור, והמנוע בכלל הולך למות ככה בכל אופן אנשים שמבינים הרכבים אמרו לי, הוא אוכל הרבה שמן יחסית. המזגן לא משהו צריך להוסיף גז או לא יודע מה.

 

כמה הייתי צריך לקבל עליו?

פורסם

1. לגבי הביטוח - פנה לסוכן שלך בבוקר טלפונית, הודע לו על מכירת הרכב, הוא ידריך אותך לגבי ביטול הביטוח אבל עקרונית יהיה עליך לשלוח מכתב רשום שבו תציין כי אתה מבקש לבטל את הביטוח לאלתר, וצרף את תעודת ביטוח החובה. תקבל זיכוי שהוא בערך יחסי לתקופה שנותרה (דרך החישוב המדוייקת מצויינת בפוליסה).

2. לגבי שווי הרכב - העסקה סגורה, אז אין לו כל משמעות. בסופו של דבר אם הרוחת או הפסדת 200 ש"ח אני מניח שמדובר בסכום זניח בקנה מידה של מחזור הכספים שלך. בינינו - אם היית מתעקש על מחיר ומשאיר את הרכב בידך עוד כמה שבועות הרי שעלות הרישוי והביטוח היתה משתוה להפסד שלך, ולא בטוח שהיית משיג מחיר יותר טוב.

בקיצור - צריך לברך אותך במזל טוב על שנפטרת מהגרוטאה ולברך אותך בדרך צלחה עם הרכב החדש שבידך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...