Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חזרתי לצילום (הפעם לתמיד!), חדל דיבורים ניגש לתמונות!

yo3idagzdm44.jpg

nlvnmh5jtmjk.jpg

2y24wy3qzmim.jpg

zmjm5mjnq2f0.jpg

ncynzmy4qdyc.jpg

jjklwmyzzmto.jpg

ואחרונה חביבה..

0ezwum2o4zdw.jpg

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

נחמד לראות תמונות עם דוגמנית מחייכת לשם שינוי, במקום הבעת הפנים המתנשאת שיש עליהן בד"כ.

קשה לי לומר אם התמונות איכותיות או לא... צריך עוד כמה בשביל לגבש דעה. :wink:

פורסם

dany - תודה רבה!

Derish - אין בעיה, אפרסם עוד כמה.

כל השאר, כן היא עברה את גיל 13 ואשמח אם תתעסקו בתמונות עצמם ולא בגיל הדוגמנית או בתאוריות על חובבי צילום או אופנה :p

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

התמונות עצמן מבחינת קומפוזיציה מעולות, אפילו היכן שבחרת למקם את הלוגו שלך.. :)

העריכה בפוטושופ לדעתי קצת מוגזמת מבחינת הצבעים, החיית את הצבעים יותר מדי לדעתי, HUE MUCH?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בסך הכל תמונות נחמדות אבל מספר הערות:

בתמונה הראשונה מפריעה לי כף הרגל החתוכה והכתם על המרפק.

בתמונה השנייה כדאי לטשטש את ההשתקופות במשקפי השמש או להחליף אותה בהשתקפות שתבחר.

בשלישית שוב אותו כתם במרפק.

בסך הכל אהבתי את הקומפוזיציות אבל פחות את העיבוד האגרסיבי. אישית מעדיף תמונות יותר אמיתיות ונאמנות למקור על חשבון השלמות של האובייקט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תרשה לי לשאת דברים ותקבל את דבריי באהבה ובכייף כהצעות יעול :wink:, אתה יכול גם לבקר את הצילום שלי.. אף אחד לא מושלם.

אני מבין שצילמת בשביל הכיף ולא באמת כדי להציג בגדים.. אחרת:

בתמונה הראשונה: פוזיציה לא טובה של הדוגמנית גורמת עוול לבגד ( לא רואים את החזית והרמת הרגל מטשטשת את קן התפירה התחתון), בנוסף יש לה אבק על המרפק או רחמנא לצלן יש לה פסוריאזיס...

בתמונה השנייה: הכל טוב רק למה הרגליים אדומות \ שחורות? גרביון או שלא השלמת תאורה שם (רפלקטור).

תמונה שלישית: הלכלוך על היד חוזר, לא רואים היטב את החולצה וחובה! להוריד בפוטושופ את הכרס הקטנה של הבחורה או לחילופין אם אתה רואה שלדוגמנית שלך יש בטן אתה מבקש ממנה להכניס אותה לפני שאתה מקליק, זה לא נראה טוב..

תמונה רביעית: לא רוצה להשמע קטנוני אבל אם אתה מחפש שלמות, הטבעת לא ישרה על האצבע.

תמונה חמישית: תמונה טובה אבל פרופיל ממש לא מחמיא לבחורה, היא קצת מלאה ורואים את זה היטב

בתמונה (יצאה "עבה").

תמונה שישית: טובה מאוד, רק שוב העניין של התאורה ברגליים.

תמונה שביעית: תמונה טובה, רק הבגד באובר ולכן הוא שרוף, עדיין הרגליים לא קיבלו את תשומת ליבך :wink:

אני לא מתייחס לעריכה שביצעת בפוטושופ, כל אחד לטעמו.

מן הסתם תמונות כאלו (חוץ מהשישית) לא יכולות לשמש בקטלוג אופנה (אין הצגה נכונה של הבגדים)

בנוסף, עניין החתימה על התמונה כבר יצא מהאופנה תשתדל לא לחתום (גם אני הפסקתי...)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

הקומפוזיציה טובה גם הבימוי הפוקוס גם מאוזן ו בעל עומק 2 דברים לשיפור הכרומה מוגזמת בתמונה הראשונה המרפק שלה

מלוכלך וכן הרגל העליונה בולטת מהנעל תזכור בתמונות רואים הכל ודווקא הפרטים הקטנים אלו

שיכשילו אותך. סה"כ תמונות יפות שאפו.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
תרשה לי לשאת דברים ותקבל את דבריי באהבה ובכייף כהצעות יעול :wink:, אתה יכול גם לבקר את הצילום שלי.. אף אחד לא מושלם.

...

כל התגובה במקום!

• תוכן חדש...