Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דהייטסו שרייד 92 יש מצבר. כשמנסים להניע הסטרטר כאילו מתקתק כזה, האורות של לוח המחוונים מהבהבים, אבל לא מניע. למישהו יש רעיון? תודה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שהמצבר "חלש" - להתנעה הוא חייב להיות בריון.

אם הגיר הוא ידני התנע בדחיפה, ולאחר מספר דקות כבה והתנע שוב עם הסטרטר, ואז תדע...

פורסם

לא ניסיתי להניע עם כבלים עדיין.

לגבי התנעה בדחיפה, אני בעליה, ויהיה לי לא פשוט לסובב את האוטו לבד. אם הייתי חונה הפוך היה יכול להיות יותר קל.

בדרך כלל כשהמצבר חלש, האורות לוח מחוונים גם היו מאוד חלשים ופה הם מאירים בסדר גמור.

בשביל כבלים אני אצטרך עוד מישהו, ופה בגבעתיים זאת שכונה קשה של לא נחמדים. כבר הייתי בסרט הזה.

יש משהו שאני יכול לבדוק בינתיים לבד? בכל מקרה הזמנתי שגריר.

פורסם

כנראה מצבר .....

לשחרר סטרטר , ניתן על ידי מכת חשמל (לקצר ישירות מהמצבר לסטרטר, קח בחשבון שברכבים חדשים זה יכול לגרום לנזק...)

אבל אני הייתי בודק קודם עם מצבר אחר או עם בוסטר...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לגבי התנעה בדחיפה, אני בעליה, ויהיה לי לא פשוט לסובב את האוטו לבד. אם הייתי חונה הפוך היה יכול להיות יותר קל.

אפשר להניע בדחיפה ברוורס.

שלב לרוורס, קלאץ' לחוץ,כשהרכב תופס תאוצה סטרטר ולזרוק קלאץ' (לא עד הסוף,קצת אחרי נקודת החיכוך)

סטרטר תפוס אפשר לשחרר בכמה מכות קת של פטיש על החלק האחורי של גוף הסטרטר תוך כדי נסיונות התנעה

תן למישהו לשבת באוטו,תתחיל להרביץ לו ותאמר באותו זמן לזה שיושב שינסה להניע

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

natco בלי סטרטר בדחיפה רק לפתוח סויצ'.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אם אתה חונה בעליה, תניע בדירדור ברוורס.

רק תוודא שבאמת שילבת לרוורס לפני שאתה זורק קלאץ, אחרת הגיר יכול להישבר.

פורסם

תבדוק שאין אף אחד מאחוריך או איזו בטונאדה

:-D

ובאמת לא צריך סטרטר בזמן הדחיפה - פתיחת סוויץ' וזהו זה - לשחק בעדינות עם הגז והקלאץ'.

בעיני - להניע בדרדור ברוורס זה מאוד מסוכן כי גם צריך להביט אחורה וגם צריך לשלוט ברכב וסביר להניח שמיד איך שהוא יתניע זה לווא דווקא יהיה מספיק בכדי לשמור עליו מותנע - יהיה צריך לעצור את הרכב בכדי למנוע את הדרדור בזמן הזה - להעביר לניוטרל ולתפוס בלם יד תוך כדי נסיון התנע זה פשוט מזמין צרות.

מה שכן - להניע רכב ברוורס הרבה הרבה יותר קל מלהניע אותו בהילוך ראשון ממה ששמתי לב מנסיון העבר שלי - כנראה שהרוורס הוא הילוך גדול יותר מהילוך ראשון. אבל רק במישור - בגלל מה שרשמתי למעלה.

במילים אחרות כשאני הייתי צריך להתניע את הרכב שלי כמעט תמיד הייתי עושה את זה גם בנסיון של רוורס ובמקרים קשים זה היה טופס בומבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אותה בעיה אצל חברה שלי נפתרה באמצעות הוספת ממסר הגברה לסטרטר.

מה זה נתן? מה העלות ולמה זה עדיף משיפוץ סטרטר?

בכל מקרה, הבעיה הייתה במצבר. הפרסי החליף אותו ועכשיו הכל עובד עם מחיר של אח.

• תוכן חדש...