Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דעתי היא שאין שום קשר אמיתי בין הכישורים שלך לבין היכולת להתקבל.

יש פה אלמנט של מזל גם.

לעומר ג. למשל יש גם יכולת וגם היה לו מזל, אבל בכלליות זה היה הימור.

דיברתי עם עוד כמה אנשים שעברו וכאלו שלא עברו, ושמתי לב שיש כאלו שאפילו לא מסוגלים לשבת כמו בני אדם ברכב, והם עברו.

יש ערסים בלי יכולת מוטורית (בגוף שלהם, לא על רכב) שעברו ויש אנשים עם כישרון טבעי וגם רקע שלא עברו.

בקיצור, אני סיימתי את יחסי עם המיזם הזה, ואלא אם זה יהיה בחינם בשנה הבאה, אני לא אגיע למיונים.

שיהיה לכם ברור שעם כל הבלאגן הזה, יצרתם לכם המון אנטגוניזם, גם פה בפורום וגם בקרב אנשים שונים שהגיעו לשם.

אני לא מצטער שהגעתי למיונים אבל כן מצטער שנתתי אמון במערכת שיצרתם ואיכזבתם אותי ועוד המון אנשים בגלל חוסר מקצועיות.

אני לא ממורמר בגלל שלא התקבלתי, אלא בגלל שלפי מה שאני רואה וסוג האנשים שכן עברו (לא בפורום, אז אל תקחו את זה אישית), כל התהליך היה באמת ביזיון.

אני גם מצטער שהוצאתי 5% מהתקציב החודשי שלי על זה.

אם הארגון היה טוב, היה מגיע לכם, אבל ממש לא מגיע לכם שיהיו הכנסות מזה כי נתתם ליותר מדי אנשים ציפיות שלא עמדתם בהן (לא להתקבל, אלא פשוט לעבור מיונים הוגנים ורציניים).

+1

אני חושב שכתבת את זה הכי יפה שאפשר.

ואני יוסיף במילה אחת- ביזיון

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

שיהיה לכם ברור שעם כל הבלאגן הזה, יצרתם לכם המון אנטגוניזם, גם פה בפורום וגם בקרב אנשים שונים שהגיעו לשם.

אני לא מצטער שהגעתי למיונים אבל כן מצטער שנתתי אמון במערכת שיצרתם ואיכזבתם אותי ועוד המון אנשים בגלל חוסר מקצועיות.

אני לא ממורמר בגלל שלא התקבלתי, אלא בגלל שלפי מה שאני רואה וסוג האנשים שכן עברו (לא בפורום, אז אל תקחו את זה אישית), כל התהליך היה באמת ביזיון.

אם הארגון היה טוב, היה מגיע לכם, אבל ממש לא מגיע לכם שיהיו הכנסות מזה כי נתתם ליותר מדי אנשים ציפיות שלא עמדתם בהן (לא להתקבל, אלא פשוט לעבור מיונים הוגנים ורציניים).

אנטגוניזם זו לא מילה....שנים אנחנו מנסים להתנער מכל החרא שעבר פה על הספורט המוטורי , עדים למלחמות בין ותיקים לותיקים יותר,מלחמות יהודים מכל הכיוונים ומכל המינים , מול הממשל,מול המשטרה...בסוף בא כזה פרוייקט שאמור ליישר ולהרים את כולנו מן האפר...ומה אנחנו מקבלים? ששום דבר לא השתנה.

באמת ,מכל הלב אני אומר שממש עצוב לי לראות שלא למדנו כלום על התנהגות ועל איך דברים צריכים להראות כאשר כבר ישנה וניתנת לנו ההזדמנות להתחיל דברים מאפס ולבנות אותם בסטנדרטים בינלאומיים מבלי להאשים את הדורות הקודמים.

פורמולה ישראל , הבאתם את אנשי הHARD CORE למצב בו הם חושדים אחד בשני על קומבינות ועל מקומות שמכורים מראש לדבר הזה שאתם קוראים לו "אירוע מוטורי" -אותי לא תראו בין שורותיכם גם אם אקבל כרטיס חינם.

אין כאן שום תחרותיות,שום מקצועיות,שום הנאה ובהתאם לזאת אין כאן גם ספורט...

שנה טובה ומלאת בריאות והמון בהצלחה לאלו מהחברים הקרובים שכן עברו.

רוי

פורסם
דעתי היא שאין שום קשר אמיתי בין הכישורים שלך לבין היכולת להתקבל.

יש פה אלמנט של מזל גם.

לעומר ג. למשל יש גם יכולת וגם היה לו מזל, אבל בכלליות זה היה הימור.

דיברתי עם עוד כמה אנשים שעברו וכאלו שלא עברו, ושמתי לב שיש כאלו שאפילו לא מסוגלים לשבת כמו בני אדם ברכב, והם עברו.

יש ערסים בלי יכולת מוטורית (בגוף שלהם, לא על רכב) שעברו ויש אנשים עם כישרון טבעי וגם רקע שלא עברו.

בקיצור, אני סיימתי את יחסי עם המיזם הזה, ואלא אם זה יהיה בחינם בשנה הבאה, אני לא אגיע למיונים.

יוסי האנטגונזים של חלק מכם כבר ברור לא היה קשה להרגיש אותו בתור נציג, אבל זה לגיטמי כלקוחות משלמים וכחובבי ספורט מוטורי שציפו לדבר אחר.

אני לא אתמקד בעבר שדיברו עליו רבות אלא רק בעתיד, כן הפרויקט לא היה חף מטעויות סדר וארגון ודובר על כך רבות גם על ידי, כן יש המון מה לשפר ולפתח אבל בפעם הראשונה בישראל יש משהו (ואני אפחית בערכו בכדי שלא תקפצו עלי) שקשור לספורט מוטורי ויעלה את המודעות בכמה רמות, יש צוות שלם שעומד מאחור רושם את ההערות בודק את התלונות ובונה כבר תוכנית עבודה על סמך לקחים אלו להמשך הפרויקט השנה וגם בשנים הבאות, יש כאן משהו חלוצי שככזה צריך ללמוד וילמד רבות גם פרויקטים אחרים שיקומו אחריו.

אני מכבד כאן את כל חברי הפורום ודעתם אבל חושב שמילים כמו: הונאה, ביזיון ורמאות מקומם לא כאן.

בכל מקרה שיהיה לך שנה טובה וחג שמח.

פורסם

אני מכבד כאן את כל חברי הפורום ודעתם אבל חושב שמילים כמו: הונאה, ביזיון ורמאות מקומם לא כאן..

עד עכשיו כל מה שראינו או קיבלנו מהגוף הזה שנקרא "פורמולה ישראל" זה מפיק עייף ונציג(אתה שהגיע כנראה מאיתנו) שמנסה בכל כוחו לכסות על כל הפאדיחות והתקלות שנוצרו.

לפני שאתה אומר דברים כמו "לכבד אותנו",אני מציע שתבדוק את עצמך,בכל מדינה(מתוקנת או לא) כאשר מדובר על מבחנים למשהו בדרך כלל על או ה"משהו" אנשים ייבחנו...

לצורך ההמחשה לא תתן לנבחן בכוכב נולד לרוץ בכדי לבדוק סיבולת לב ריאה בטענה "שמשתמשים בריאות לכן הם חייבות להבחן"...זה לא לכבד אנשים זה בדיוק מה שציינת "הונאה,רמאות ובזיון"...

למרות כל הבעיות אנשים נתנו לכם אופציות ודרכים איך לכפר על עצמכם כלומר חובת ההוכחה והכבוד חלה כרגע רק עליכם.

פורסם

I must say something here

1. the whole thing looked and felt like a happening

2. it indeed did not meet the expectations created

3. however, those tests were good enough to select the 10% of the drivers that have a better chance to continue

4. even though it is not perfect and this is why there is also the 2nd day of qualifications

I must say that they have done what they needed to do in order to make the first selection. It coudl be better? for sure and I think that Avihai was the first to admit it and this is a brave thing to do. I also heard that BBM orgenizers said the same thing.

from my perspective FIL failed in the expectations for all of us. I also expected something more and in that respect as well as the mess during the qualification day could be significantly better. However, we all need to remeber that the actual stations were managed by Alternativi which some of them were good and some of them were poor.

FIL, i personally think you did a great thing here and thank you for that. I encourage you and support for your activities in the future as it will help to build up the Israeli motorosports scene. I wish you best of luck and success in the venture you are making the efforts for!

פורסם

שלום

עד עכשיו נימנעתי להגיב כאן ואביחי יעיד שהכל נעשה איתו בפרטי אבל אני חייב להגיב.

אני מסכים ב 100% עם קודמי,אני רוצה לראות כל יום מיונים למקצוע אחר שימדדו בו פרמטרים שלא קשורים ואף אחד לא יגיד כלום

אנשים שילמו 100% וקיבלו במקרה הטוב 80%.

ההפקה לא דיברה אפילו פעם אחת על פיצוי האנשים,אנשים לקחו יום חופש,נסעו מכל קצוות הארץ בציפייה ליום מיונים מקצועי שגם אם לא יעברו לפחות תהיה להם ההזדמנות לחוות את הנהיגה המוטורית,לא דובים ולא יער-

ג'מקאנה בדיחה,כל אחד יכול לעשות את המסלול הזה בכל מגרש חניה ואף שוטר לא יעצור אותו על נהיגה פרועה (אומר את זה בבטחון מניסיון מהצד של השוטרים )

קארטינג-עדיף לשלם 50 ש"ח ולעשות 10 הקפות במסלול מקצועי.

בדיקת מהירות תגובה -קשור למיונים ומשהו שלא חווים כל יום.

האופניים-חוויה אבל הייתי מוכן לוותר אם היו נותנים יותר נהיגה.

אני והקבוצה שלי לא עשינו את הסימולטור -הבנתי שלא הפסד גדול וכל אחד עם מחשב או PSP יכול לחוות את זה.

בקיצור כל עניין "החוויה המוטורית" לא הייתה חוויה וכל הזמן הניסיון להגיד שזה בחיתולים במקום להודות בכישלון.

אני מצפה מההפקה שתיקח אחריות ותודה בטעויות וכמו ואמרים על טעות משלמים.

גילוי נאות-לא עברתי אבל אני בטוח שכולם או הרוב חושבים ככה וגם אלו שעברו

פורסם
מאחל לכם שתזכו להנות סוף סוף בשלב ב'.

READ MY LEEPS - יש לי תחושה שמבחינת (חוסר) האירגון זה לא יהיה רחוק משלב א'.

כמו שנהוג לומר - לפעמים אני שונא להיות צודק.

זה שמדווח חבר שקיבל מיל קבלה לשלב ב':

מתוך המייל שהגיע היום: "(המבחנים יכללו ראיון אישי מצולם, מבחן כתוב ומבחן כושר בסיסי.)"

כנראה שגם ביום המיונים השני, יכולת נהיגה לא תיבדק.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני אחזור על מה שכתבתי בשרשור אחר:

לדעתי נהיגה בג'ימקאנה זה לא הדבר הכי חשוב.

למשל, הג'ימקאנה והקארטינג ביום הראשון נועדו לסנן את מי שבאמת אין להם גישה לנהיגה.

מכירים את אלו שאם תזרוק להם כדור אין מצב שיתפסו אותו כי פשוט אין להם גישה לכדור? זה אותו עניין.

המבחנים החשובים באמת היו היכולת סריקת ועיבוד נתונים (כן, אלה שעשינו בכתב), הסימולטור ומהירות התגובה.

הסימולטור בעיקר בא לבדוק את היכולת שלך להסתגל למצבים חדשים (הגה עלוב וכיסא מוזר).

על מהירות תגובה אין מה לדבר בכלל. נראה לי שכולם מסכימים שזה דבר חשוב.

אני מכיר כמה ילדים בני 16 שהם תותחים במירוצי קארטינג ואין להם יכולת בג'ימקאנות כי פשוט אין להם נסיון בדבר כזה. הם בכלל לא נהגו על רכב שההגה שלו מסתובב יותר מחצי סיבוב. אין תבחן אותם ביום מיונים השני?

מצד שני, תן להם מכונית מרוץ שההתנהגות שלה דומה לקארט (הנעה אחורית, מומנט בסל"ד גבוה ומרכז כובד נמוך) ואלה שעברו את המבחנים הראשוניים כנראה יסתגלו הכי טוב למכונית הזו.

וכל זה לעומת אנשים מבוגרים יותר (כמוני למשל), שסוחבים "משקעים" מנהיגה רגילה בכביש ויש להם פחות "ביצים" לעשות דברים שלילדים שלא נהגו יהיה יותר קל.

נשמע כאילו אני מאמין שילדים יכולים להצליח יותר. וזה נכון לדעתי!

גילוי נאות: התקבלתי לשלב השני, יש לי נסיון בקארטינג ובג'ימקאנות ואני בן 33.

מה שיותר מטריד אותי זה הראיון המצולם בשלב מיונים השני, שנודף ממנו ריח ריאליטי. אני יודע שאני פשוט לא עובר מסך. אני מדבר מהר מדי, נשמע מוזר, לא אוהב טלוויזיה, לא מכיר סלבס ובכלל אין לי כבלים בבית. אני בטח לא מתאים לפרופיל של חבר'ה שבוחרים לריאליטי. אני גם שונא ריאליטי.

אני מקווה שזה לא העניין ובאמת יהיו אובייקטיבים בבחירת האנשים. אם לא, עדיף שיגידו לי עכשיו ולא אבזבז עוד יום. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

נאי מכיר מישהו שעבר שפישל לגמרי במבחן מהירות תגובה ואחוז שומן בגוף במדדו לו 23%.

במקרה הזה לפחות זה לא עצוב כי הבחור באמת נהג טוב עם קבלות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

שלום אביחי ושנה טובה....

גם אני עברתי לשלב המיונים השני, ויש לי מספר שאלות ספציפיות.

1) האם לשלב זה מתוכננים רק ראיון+מבחן+כושר, או שזה צויין במייל על מנת להדגיש שזה בנוסף למבחני נהיגה?

2) מה הדרישות למבחן הכושר? במייל כתוב מבחן כושר בסיסי, האם אפשר לקבל מושג מה הכוונה?

בתודה ובברכת שנה טובה...

פורסם

ניראה לי שפורמולה ישראל הבינו שיום המיונים הוא כישלון חרוץ. ויש המון משתתפים לא מרוצים ולא "שבעים" מיום זה.

אבל, כל תגובה נוספת המכילה את המילים בושה,בזיון,לעשות קופה,לא ציפינו וכד' לא ממש תורמים לאותה הפקה לעשות מאמצים באמת ולנסות לקום על הרגליים בצורה טובה יותר. התגובות האלה רק גורמים לשלול כל מאמץ להשתפר כי הקהל פשוט סוכל פה באבנים (אמנם וירטואליות אבל עדיין). בוא ניתן להם להתקדם.

שישבו על שרטוטים ויבנו מסלולים חדשים , יגבשו רעיונות נוספים כדי לתת משהו קצת מעבר (כי בכל זאת המשתתפים משלמים). ניתן להם לחשוב להגיע למסקנות ולבצע. והזמן יגיד, אם החבר'ה האלה רציניים או לא.

לגבי פיצוי אף אחד לא יקבל את כספו בחזרה או 5% ממנו. מה שכן יכול להיות (ואני סתם זורק רעיונות) שכאות מחווה והזדהות יוכלו לצ'פר בכרטיס ליום המירוצים באילת. אולי אפילו לא חינם אלא מקומות טובים קרובים. אולי כניסה ל"מאחורי הקלעים" לפני תחילת המירוץ. אולי יום מיונים נוסף בשנה הבאה ללא עלות או בעלות סימלית לחלוטין. יש המון דרכים ליצור "סולחה" עם אלו שנפגעו מימי המיונים.

אומנם אני לא נמנה מאלה ששילמו והשתתפו אבל אני בהחלט מאלה שהיו להוטים להשתתף והסתייגו מחשש כבד לאכזבה כמו זו.

רק לצורך העניין, אני בתחילה חשבתי שיום המיונים גם הוא באילת והייתי מוכן לקנות כ.טיסה+לינה לילה+ הפסד ימי עבודה+ 333 ש"ח+ אוכל ושתייה. רק אחרי זמן מה התבהרה לי התמונה שזה בוינגייט.

ככה שאין לי ספק שהאנשים היו שם הם כמוני, חולי נהיגה. שהיו מוכנים לעבור 7 מדורי גיהנום כדי להינות מחווית נהיגה אמיתית.

אל תשכחו הם זקוקים לאנשים כמונו. אסור להם לנפנף ולזלזל כי אנחנו היחידים שבאמת נהיה מוכנים לרוץ בטירוף ולשלם לימי מיונים או לצפות במירוצים שלא נדבר על האוירה שאנשים כמונו יכולים ליצור.

תנו להם זמן, אולי הם יפתיעו. הם הגוף היחידי שיכול לקרב אותנו כרגע לענף הזה.

אני מקווה ומחזיק אצבעות,שהחתימה שלי לא תכלול גם אותם ומעז יצא מתוק.

• תוכן חדש...