Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ דחוף בקניית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בקניית רכב מחברת שלמה SIXT

אנחנו משפחה 5 נפשות

כמה שיותר תגובות יותר טוב

יונדאי אקסנט שנת 2008

עשה 80.000 קילומטר

נפח מנוע 1600

או

פורד פוקוס

עשה 65.000 קילומטר

נפח מנוע 1600

פורסם

בהחלט מאוד דחוף..

איזה יונדאי אקסנט? i30?

אתה צריך לבדוק את הרכב לא רק מנתונים יבשים אלא לעשות לו גם בדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני מתלבט בקניית רכב מחברת שלמה SIXT

כמה שיותר תגובות יותר טוב

יונדאי שנת 2008

עשה 80.000 קילומטר

נפח מנוע 1600

כמה שיותר פרטים יותר טוב!

יונדאי 2008? I20? I30? סונטה? אולי סנטה פה? טוסון??

פורסם

לדעתי הפוקוס עדיפה,היא יותר מרווחות ומרגישה יותר איכותית.

אך כמובן תעשה בדיקה לרכב,ואל תסתמך על הבדיקה שלהם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אקסנט סליחה שחכתי לציין

וכן זה מאוד דחוף אני כבר רוצה לסגור עסקה איתם הם לוחצים עליי

אם הם לוחצים עליך זה לא טוב!

לעצם העניין - הכל תלוי במצב הרכב ובמחיר העיסקה.

הפוקוס משתייך לקבוצת המשפחתיות, לעומת האקסנט המשתייך לתת קבוצה נמוכה יותר - משפחתיות קומפקטיות / סופר מיני עם בגאז'. היה לי ניסיון רב עם תאומתה של האקסנט - הקיה ריו. מכונית בסיסית מאוד, ביצועים לא משהו, מרווח לא משהו, צריכת דלק לא משהו, נוחות לא משהו אך אמינות משהו משהו! 120K ק"מ בכמעט 3 שנים - ללא תקלות, למרות חיים לא קלים שעברו עליה.

הפוקוס לעומתה גדולה יותר, מרווחת, נוחה ואיכותית יותר ונחשבת גם כן לאמינה, אך מחיר הרכישה יהיה מן הסתם גבוה מהאקסנט.

אם מרווח ל-4 נוסעים יספק אותך, אינך מוטרד ממנוע רועש ונוחות בינונית, וכמובן תקבל מחיר טוב לאקסנט, כדאי לשקול אותה על פני הפוקוס. אם מחיר הרכישה דומה, תלך על האחרונה!

בהצלחה!

פורסם

לא קונים רכב בלחץ .... למורת שלא נעים להיות בלי אוטו כשאתה צריך,(במידה וגם אתה בלחץ תשכור רכב עד שתמצא את המיועד)

אז קח אויר תעשה את כל הבדיקות הנחוצות ותחליט.

בכל אופן יש עשרות בשוק, זה לא שתפסיד איזה מציאה במקרה ולא תקנה.

פורסם

כדי לקבל עוד דעות,אני מציע לך לעשות חיפוש לפוקוס ולאקסנט,יש הרבה פוסטים שקשורים לזה.

פורסם
תודה רבה על התגובות המהירות

אפשר עוד תגובות אני רוצה חוות דעת של כולם

של כל 80 אלף חברי הפורום?

א. לקנות רכב תחת לחץ זה רע, אם הם לוחצים עליך שים עליהם פס ולך תחפש פוקוס או אקסנט במקום אחר. (לא חסר כאלה)

ב. אם נותנים לך דף בדיקה שהוזמן ע"י המגרש תתעלם ממנו כאילו הוא לא קיים.

ג. קח לבדיקה מטעמך במקום שאתה מכיר וסומך עליו.

ד. פוקוס לא מהירה במיוחד, אבל כחבילה כוללת היא עדיפה על אקסנט לחלוטין.

V5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...