Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רכשתי טויוטה קורולה 2008 (רובוטית) ואני צריך להחליף את כל 4 הצמיגים שלה

הוצעו לי מספר אפשרויות במידה של 195/65 R15 91H

אני שואל כי הבנתי שלא מספיק רק החברה אלא גם סוג הצמיג מתוצרת חברה טובה

אני נוסע כ 25,000 ק"מ בשנה וזקוק לצמיגים טובים עם אחיזה נוחה ורכים (שירככו קצת את הרובוטית)

1. Michelin energy במחיר של 450-470 ש"ח לצמיג כמו כן ראיתי באתר של מישלן שיש גם סוג צמיג שנקרא Primacy HP איך הוא ביחס ל energy מה עדיף , מה יותר טוב
  2. goodyear כאשר הוצע לי גם מסוג EXCELLENCE וגם מסוג EFFICIENTGRIP בערך ב 400 ש"ח כאשר אני לא יודע מה ההבדל בין שני הסוגים ומה יותר טוב
  3. ראיתי באתר של קונטינטל צמיג מסוג 195/65 R15 91H TL ContiPremiumContact 2 וכן צמיג 195/65R15 91H TL CONTUECOCON.3 או צמיג 195/65R15 91H TL ContiEcoContact 3 מה ההבדל ביניהם ומה הכי טוב???

אודה לכם את תייעצו לי וכן אם תתנו לי המלצות על צמיגים אחרים

תודה מראש

פורסם

כל הצמיגים שהזכרת הם לא רעים.

A.DRIVE זה צמיג בסיסי של חברה טובה. אם כבר YOKOHAMA, עדיף C.DRIVE.

אם אפשר לקבל GOODYEAR EXCELLENCE במחיר של EFFICIENT GRIP ( שזה 400 ש"ח), תיקח EXCELLENCE.

MICHELIN ENERGY SAVER יקרים יותר, לדעתי ללא הצדקה.

PREMIUM CONTACT צמיגים מצויינים. לא רשמת את המחיר שלהם, אבל אני מהמר שהם יהיו יקרים כמו MICHELIN או אולי עוד יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אם אפשר לקבל GOODYEAR EXCELLENCE במחיר של EFFICIENT GRIP ( שזה 400 ש"ח), תיקח EXCELLENCE.

אני יודע שעבר המון זמן מפרסום התגובה האחרונה בשרשור אבל זה עדיין מאוד רלוונטי

אני צריך להחליף היום או בימים הקרובים שני צמיגים קדמיים בקורולה 2008 רובוטית ואכן המקורי הינו Goodyear Excellence אך הבנתי שחדיש יותר והמתקדם יותר הוא EfficientGrip

אני יכול להשיג את שניהם באותו מחיר 425 ש"ח לצמיג ורציתי לדעת למה אתה ממליץ יותר על ה - Excellence

תודה מראש

פורסם

קונטי אקו 3 ו5 אלו צמיגים ירוקים של החברה הגרמנית (הטובה מאוד יש לציין). אלו צמיגים לאורך חיים ארוך יותר אם אני לא טועה וכביכול לחסכון בדלק. אני משתמש בהם והאחיזה שלהם סבבה כל עוד אתה לא משתגע. מרחק הבלימה טוב מאוד. אם אני לא טועה והם מצטיינים באורך חיים מעט ארוך מרגילים אזי זה כבר טוב.

פורסם

מצטרף להמלצות על קונטיננטל. אישית הייתי מעדיף את הפרמיום קונטקט, אך גם האקו מצויינים (הם לדוגמה מגיעים כצמיג ראשון שמרכיבה פולקסוואגן בגולפים).

את ה'אקו קונטקט 3' קניתי לפני שבועיים אצל זיתוני בגבעתיים בדיוק במידות שלך במחיר 395 ש"ח לצמיג, מכיוון שלא מצאתי את הפרמיום במחיר סביר במספר פנצ'ריות באזור.

בהצלחה :)

פורסם

לא רציתי להתמהמה והתגובות שלכם התמהמהו (אף אחד לא עובד אצלי זה בסדר) אז החלטתי לקבל את ההצעה המקורית של vladclar וללכת על צמיגי Excellence של חברת Good Year.

קניתי שני צמיגי Good Year Excellenc במידות 195/65/15 בעל קוד עומס ומהירות 91H מיוצר ביפן שזה בדיוק הצמיגים המקוריים שהיו מותקנים ברכב ועליהם עשה הרכב 150,000 ק"מ בשש השנים האחרונות.

הצמיגים יוצרו ב - 2713 מה שאומר בערך לפני חמישה חודשים, נשמע לי בסדר גמור.

שילמתי 400 ש"ח על כל צמיג (רצו 450 אבל התמקחתי) השירות היה מעולה וקיבלתי 4 תשלומים ללא ריבית, אני לא יודע אם מותר לכתוב את שם המקום בו קניתי אז אנא ותיקים ממני אמרו לי אם מותר.

בעזרת ה' אדווח בהמשך על חווית המשתמש.

• תוכן חדש...