Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי תקציב של 25-30 אלף שקל.

ההבנה שלי במכוניות דיי נמוכה אז תסלחו לי עם ההודעה שלי מעט מצחיקה.

דרישות: תיבת הילוכים: אוטומטי. מאיץ טוב. גודל: לא אוטו קטן אבל לא גדול מאוד. אני בחור רווק לא בעל משפחה.

מראה: אני מעוניין לקנות אוטו פוזה, בעל מראה יוקרתי מבחוץ ומבפנים. ספורט\מנהלים. אבל לא משהו קטן עם שתי דלתות.

כיסאות עור, גג נפתח... מקום מאחורה למיזמוז עם בחורות גם טוב.

אמינות: שיהיה אמין, לא רוצה ללכת למוסך כל שני וחמישי, רוצה לנסוע איתו לצפון ולדרום ולירושלים.

רוצה שהטיפולים יהיו זולים וכמובן שיהיה חיסכוני בדלק.

אמרו לי לקנות רק אוטו יפני כי הם חסכוניים, אמינים וטיפולים במוסך הכי זולים. או אוטו גרמני כי הוא בעל אמינות גבוהה אבל טיפולים יותר יקרים.

מכוניות שחשבתי עליהם (לא נסעתי על אף אחת מהם):

פולקסוואגן בורה BASIC TDI אוט' דיזל 1.9(100 כ''ס) שנת 2005 - כי אהבתי את המראה שלה בחוץ וגם את המראה שלה מבפנים, תקנו אותי אם אני טועה יש לה כיסאות עור וכו'. הבעיה הבנתי שהיא שותה דלק, אבל שהדגם הזה TDI קצת יותר חסכוני בדלק.

והבעיה הנוספת זה שהטיפולים שלה יקרים. בעיה נוספת לא ראיתי כזאת עם גג נפתח.

מבחינת מראה אני חושב שזה האוטו שעד כה הכי אהבתי.

יונדאי סונטה נפח 2,656 - שנת 2005 - אהבתי את המראה החיצוני, יש גם עם גג נפתח, אין לי מושג איך נראה המראה הפנימי אם הוא בעל מראה יוקרתי כמו של הבורה.

אני יודע שיש מכוניות נוספות זולות וטובות כמו יונדאי אקסנט, יונדאי גטס, טויוטה יאריס, מאזדה 323 אבל זה לא המראה היוקרתי שהייתי רוצה.

מכוניות נוספות שראיתי אבל פחות אהבתי את המראה:

הונדה פרלוד 2200 נפח שנת 2003, ניסאן אלמרה - PERFECT אוט' 1.8 שנת 2004, סובארואימפרזה ניו אייג' - LX אוט' 1.6 (05-06) 2006, הונדה סיויק - LS אוט' 1.6 שנת 2003, קאיהסראטו שנת 2006 .

אשמח לשמוע את דעתכם, תודה רבה !

פורסם

התפזרת על יותר מדי דגמים.

פרלוד,סונטה - אמרת חסכון בדלק? אז אלה לא בשבילך.

בורה TDI - רצית רכב פוזה (פוזה של נהג מונית?)

אמינה וחסכונית, מאובזרת מאוד רק ברמת ההיי-ליין שהגיעה בדגם V5 בלבד. אולי שם הייתה אופציה להזמין עם מושבי עור.

בייסיק זה רמת האבזור הנמוכה ביותר,מתחת לקומפורטליין.

אלמרה,סיוויק,אימפרזה - פוזה ומראה יוקרתי מבפנים ומבחוץ בטוח אין פה.

V5

פורסם

תודה על התגובה. אז אתה אומר ללכת על פולקסוואגן בורה קומפורטליין. מה זה דגם V5?

אין המלצה על אף מכונית נוספת?

פורסם

פולקסווגן בורה? קיה סראטו? הונדה סיביק? אלה לדעתך מכוניות פוזה? נו באמת...

המלצה שלי: מאזדה 626. גם מכונית מנהלים אמינה, מרווחת וחזקה. ותמצא כאלו שמורות ומאובזרות בתקציב שלך.

המלצה נוספת: ניסאן מקסימה או פרימיירה. הבהרה: אף אחת מהרשומות כאן אינה חסכונית בדלק.

בהצלחה!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה !!

מאזדה 626, אכן בתקציב שלי אבל: היא משנת 2002 כאשר אני מעדיף שנתון חדש יותר. שנתונים אחרים יקרים יותר.

האוטו אכן יפה אבל אהבתי יותר את הבורה שיש לו מראה ייחודי יותר לעומת המאזדה שהחלק הקדמי שלה מזכיר גם את המאזדות הפופולריות הפשוטות יותר.

ניסאן מקסימה - נראת טוב אבל גם כאן התקציב שלי מתאים רק לדגם 2001, ישן מידי.

ניסאן פרימיירה - נראת מעולה, התקציב שלי מתאים כאן עד לשנתון 2003.

אז ניסאן פרימיירה 2003 מול וולקספאגן בורה 2005 מה יותר טוב?

אני מניח שהניסאן יותר זולה לתחזוק כי היא יפנית?

יש עוד הצעות?

פורסם

אם אהבת את המקסימה אתה יכול במחיר מצחיק שברולט אימפלה 2002/3. צריכת דלק תהיה בערך אותו הדבר (קח בחשבון ששתיהן בגדר "בולעות"). מה שכן אתה יכול למצוא אימפלה שהוסבה לגפ"מ ואז אתה נהנה מצריכה של פיאט פונטו.

הרכב סה"כ נוח בטירוף (יותר מכל מה שתוכל למצוא במחיר הזה ואף במחירים הרבה יותר גבוהים), מאובזר יחסית לשנתון ולמחיר, חזק מאוד, מרשים, אמין (גם על גפ"מ).

קח בחשבון רק שזה רכב גדול (וזה נכון לכל רכב "גדול"), ז"א שרכיבים מתבלים יהיו לא זולים (צמיגים למשל) ונפילות פה ושם עלולות להיות יקרות אבל חוץ מזה נראה לי שזה מה שאתה מחפש פחות או יותר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אתה בטוח שהמכוניות שבדקת עולות 25-30 אלף ש"ח בלבד?

בתקציב כזה הייתי ממליץ לך על סובארו בי4 שנת 2000-2001

כן אני בטוח.

מה דעתכם על אוודי A6 ? הבעיה התקציב מספיק לשנתון 2001, האוטו נראה טוב השאלה אם יהיה אמין.

תמונה: http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=8&Expensive=&CarID=602103&Pic=1

סובארו בי4, נחמד אני יודע שזה אוטו טוב אבל מבחינת המראה הוא לא נראה לי מספיק פוזה.

yonisi - שברולט אימפלה נראה טוב אבל אמרו לי לא לגעת בשברולט. רק ביפני או בגרמני. מה זה אימפלה שהוסבה לגפ"מ?

חשוב לי מאוד מראה + אמינות. שונא מוסכים ומתכוון לנסוע מידי פעם למקומות רחוקים.

פורסם

יונדאי סונטה הכי מתאימה לדרישות, לטעמי.

גם אמינה, גם נראית טוב וגם שנתון יחסית מתקדם.

אם לא איכפת לך אמריקאי, יש עוד כמה אופציות בסגנון המאליבו.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

yonisi - שברולט אימפלה נראה טוב אבל אמרו לי לא לגעת בשברולט.

מממ... קודם כל בוא נתחיל עם זה שמדובר בשברולט אמריקאית אמיתית ולא באחת הבדיחות מקוריאה.

שנית - שברולט אימפלה מהדגם הזה שימשה בארה"ב בתור ניידת משטרה (אתה יכול לראות בסרטי אקשן בד"כ המון כאלה, גם ניידות וגם בתור סתם רכבים על הכביש), לא חושב שהמשטרה בארה"ב תבחר רכב שאינו אמין בעליל.

שלישית - אם תקרא בפורומים בחו"ל תיווכח שלרכבים האלו יש בעצם אמינות מופלגת כשמטפלים בהם כמו שצריך. מאות אלפי מיילים בלי בעיה. אני לא רוצה להשוות לרכבים גרמניים שהזכרת אבל קח בחשבון שבאודי A6 אם הולך לך גיר נניח (והולך, בכמויות!) אתה תשלם מחיר כזה שתצטער שקנית את הרכב.

שמע, אני מכיר המון אנשים שמחזיקים או החזיקו אימפלות, מאליבו, ביואיקים מסוגים שונים ולא שמעתי אפילו על אחד שהחליף גיר או מנוע... אמריקאית טפל בה כמו שצריך והיא בד"כ תחזיק מספיק זמן.

תעשה חיפוש באינטרנט, אימפלה זה רכב עם היסטוריה מפוארת, כמו המון אמריקאיות שקיימות עוד משנות ה 50 וה 60 של המאה הקודמת. רק בארץ לא מעריכים אותן וטוב שכך (מחיר בדיחה :)). תחפש אחת, תשב במושב שלה ותעשה נסיעה קצרה.

מה זה אימפלה שהוסבה לגפ"מ?

שנוסעת על גז (היום זה עולה 3.7 ויש גם יותר זול, אני בעצמי הסבתי את שלי שבוע שעבר)

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=44&SubModelID=410&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=4&fromHand=&Hand=&Info=

חשוב לי מאוד מראה + אמינות. שונא מוסכים ומתכוון לנסוע מידי פעם למקומות רחוקים.

שמע, אתה מחפש רכב "מפואר" ומרשים במחיר זול ושנתון יחסית נמוך, קח בחשבון שלא כל-כך משנה מה תבחר תמיד יכולים ללכת לך מכלולים רציניים (גיר או מנוע, אלטרנטור או רדיאטור חיישנים למיניהם וכו'), אם בגלל בלאי טבעי, אם בגלל תחזוקה לקויה במשך השנים או שניהם. בכל מקרה גם אם תבחר ברכב הכי אמין בארץ, בשנתונים האלו יכולות להיות הפתעות למיניהן. קח את זה בחשבון כי אם אתה מצפה באמת לקנות רכב מסדר גודל כזה ב25K ולחשוב שמצאת את הנוסחה המושלמת אז קח בחשבון שהמציאות קצת פחות אופטימית. אני לא רוצה להפחיד ולומר לך שתהיה כל יומיים במוסך אבל קח בחשבון שגם פעם בשנה יכולה לבוא לך הוצאה לא צפויה של איזה מכלול גדול.

אימפלות כמו שהצעתי לך מגיעות במחיר רצפה (באמת רצפה, תחשוב 2005 ב 34K!) ואם תעשה את החישוב הנכון של שיווי משקל בין שנתון ומצב הרכב אני בטוח שתוכל למצוא ב 30K שנת 2004 שמורה יחסית (יש הרבה שמורות!). דרך אגב כנ"ל תופס גם לגבי סונטות, יש המון שמורות במחירים האלו, רק עדיף לך להתרחק מה 2700 כי הוא צורך דלק יותר מאמריקאית, אלא שוב אם אתה מוצא אחת על גז (ויש לא מעט) אז ענין הדלק הופך להיות פחות משמעותי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

שמע, לפני מספר שבועות היה שירשור דומה וארוך מאוד. קרא אותו.

תכלס, הקטן דרישות ו/או העלה תקציב. זכור שאע"פ שרכבי פאר שכוסחו קשות בלוי יצחק מופיעים בתקציב שלך תקלות מקריות ותחזוקה שוטפת עלולות לעלות המון כסף בתחשיב למספר שנים.

פורסם

תגדיר חסכוני בדלק?

אם אתה מחפש רכב מנהלים שצורך ליטר ל14 קילומטר אתה פשוט לא בכיוון.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...