Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי בעיה בהנעה ברכב.

כשאני מניע הטורים עולים רגיל לאזור ה2000-1500 סל''ד ומשם בנורמה אמורים להתייצב על אזור 800-900 סל''ד.

מה שקורה אצלי זה שהם עולים כרגיל ל-2000 סל''ד אבל כשהם יורדים הם יורדים לפחות מ 500 ולפעמים הרכב נכבה.

מנורת ה CHEACK ENGINE נדלקת רק כשהטורים יורדים מתחת ל300 סל''ד בערך..

הרכב אחרי טיפול עשר וניסיתי לאפס מחשב מנוע וגם לא עזר..

מה יכולה להיות הסיבה?

פורסם

בדוק את הכיוון של בית המצערת, יכול להיות שניקוי יפתור את הבעיה ויכול להיות שצריך פשוט להחליפו ביחד עם החיישנים שעליו.

פורסם

בית המצערת זה החלק שמתחבר לצינור של הפילטר אויר,הצינור השרשורי?

אם כן אז פירקתי את הצינור החזקתי את המצערת וניקיתי עם ספריי קרבורטורים את כל האזור ולא עזר.

צריך לחבר את האוטו למחשב במוסך ומה שמביא אותי לשאלה הבאה שלי,חייב לנסוע למיצובישי או שיש מוסך אמין וטוב באזור כרמיאל שיוכל לבדוק ולסדר את הבעיה?

אם מישהו יוכל להדריך אותי לבדיקה עצמאית כלשהי לפני הפנייה למוסך אשמח.

נ.ב

שמתי לב שחסר לי מים במצבר אולי זה יכול להשפיע?

פורסם

זה שניקית את בית המצערת ככה זה יפה אבל לא מספיק צריך לפרק אותו ולבצע ניקוי יסודי ואם זה לא עוזר כנראה להחליפו, עלותו של בית מצערת מפירוק עם החיישנים עליו היא בסביבות 400 ש"ח .

פורסם

אוקי אני ינסה לפרק את כל הבית מצערת

יש משהו שאני חייב לדעת לפני זה ? יש סדר פירוק מסויים ?

יכול להיות שרק אחד החיישנים מזייף או משהו לא עדיף לעשות בדיקה ממוחשבת?

פורסם

אני רואה שיש אנשים שהם חובבי מצערות מושבעים אבל לא תמיד זו הבעיה של סיבובי סרק נמוכים. זה גם יכול להיות ממיר קטליטי סתום ועוד כהנה וכהנה ולכן חובה להיתחבר לסורק מתאים ולא סתם לאפס את הבעיה כי היא לא תיפתר אם רק יעלימו את הנורה.

:)
פורסם

לפי התיאור שלו זה בית המצערת הידוע לשמצה בסופר לנסר אני לא שולל בדיקת מחשב אם אתה רוצה בכל מקרה עלות בדיקה במוסך מיצובישי 250 ש"ח .

• תוכן חדש...