Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה אני מתכנן להכניס את הרכב למוסך אבל רציתי להתייעץ איתכם פה...

דבר ראשון:

במהירות של 110-115 בערך ההגה מתחיל לרעוד, רעידות קטנות כאלה מציקות השאלה שלי מה יכול להיות צמיגים או איזון פרונט?

צמיגים לא הוחלפו כבר הרבה זמן ולפי דעתי זה מה שגורם לזה רק במהירויות כאלה

השאלה שלי היא אם זה בגלל האיזון פרונט לא היו צריכים להיות רעידות עוד לפני זה או מה יכול להיות גורם לזה?

דבר שני:

משום מה לא יצא לי לראות את המאוורר של הרדיאטור עובד אף פעם

אני לפעמים נוסע 100 קילומטר החום מנוע תקין ביותר לא עובר את האמצע למרות שלא יצא לי לבדוק אחרי נסיעה כזאת ארוכה וזאת נסיעה של 110+- קמ"ש בערך (כביש 6) אבל ביום יום גם שהאוטו עומד בחוץ בשמש בזמן העבודה אחרי שאני מגיע הביתה מהעבודה הרמתי מכסה מנוע לא ראיתי את המאוורר עובד...

איך זה יכול להיות שחום מנוע לא עולה אבל המאוורר לא יצא לי לראות אותו עובד יש דרך כלשהי לבדוק אותו?

דבר שלישי ואחרון:

בזמן האחרון התחילו להיות לי רעשים מהברקסים גם כשהם קרים בבוקר וגם במהלך היום בברקס עדין הוא עושה רעש מציק אבל כשאני לוחץ על הבלם יותר חזק זה מפסיק

אין שום הרגשה של חוסר כוח בבלימה

תודה רבה לעוזרים

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

1-לפעמים היו פה אנשים שעשו איזון וזה לא פתר את הבעיה,ואז התגלה שהבעיה היא בצמיגים,בני כמה הם?

2-תנסה להדליק מזגן ולראות אם המאורר פועל.

3-הם שורקים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז ככה

הבעיה שיש לך כשאתה מגיע למהירות של 100 ומעלה כשההגה רועד נובעת מרפידות ברקסים או צלחות שחוקות. יש מצב שאפילו "עד העצם".

כמו שאמרת בעצמך, אתה שומע רעש מהברקסים. הרפידות שחוקות וככל שיעבור הזמן אם לא תחליף גם הצלחות יכולות להרס. וההשקעה בצלחות טיפה יותר גדולה.

שלא לדבר על זה שאם אתה נוסע עם רפידות ללא "בשר" אתה מסכן את עצמך ואת הסביבה.

בדיוק לפני שבוע עשיתי טיפול ברקסים וגם לי היו רעידות במהירות גבוהה ורעשים. אחרי שהחלפתי נדהמתי לגלות שנסעתי על ברזלים...

אין קשר לכיוון פרונט אגב.

המלצה: אם אתה עושה טיפול ברקסים את תפתח גם את הגלגלים האחוריים(אם הרכב הנעה קדמית כמובן, אם לא ההיפך) לבדיקה ותראה מה כדאי לעשות.

בקשר למאוורר. המאוורר לא אמור לעבודה כל הזמן. הוא עובד לסירוגין, פעם כן פעם לא. דבר רגיל לכל רכב.

כשאתה נגיד מכבה את הרכב אתה שומע לפעמים רעש חזק מהמנוע, זה הרעש של המאוורר שאמור לקרר את המנוע.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

1-רק אל תקנה סינים.

2-הפעלת המזגן,גורמת למאורר לפעול במהירות השניה שלו,כי יש עומס יותר על המנוע.אבל אם החום לא עולה,אז אין בעיה,יכול להיות שבזמן הנסיעה הוא כן עובד ואתה לא שומע,תנסה לנסוע חם,ולעצור,בדרך כלל המאורר צריך לעבוד כי אין זרימת אוויר כמו באמצע הנסיעה.

3-יכול להיות זה אבק,אך שריקה גם יכולה להגיד שרפידות לקראת הסוף שלהם,אתה מרגיש אולי שאתה צריך ללחוץ חזק יותר כדי שהרכב יבלום?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אגב

סוגי צלחות טובות מתוצרת איטליה.

brembo, הסוג הכי טוב שיש.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
1-רק אל תקנה סינים.

2-הפעלת המזגן,גורמת למאורר לפעול במהירות השניה שלו,כי יש עומס יותר על המנוע.אבל אם החום לא עולה,אז אין בעיה,יכול להיות שבזמן הנסיעה הוא כן עובד ואתה לא שומע,תנסה לנסוע חם,ולעצור,בדרך כלל המאורר צריך לעבוד כי אין זרימת אוויר כמו באמצע הנסיעה.

3-יכול להיות זה אבק,אך שריקה גם יכולה להגיד שרפידות לקראת הסוף שלהם,אתה מרגיש אולי שאתה צריך ללחוץ חזק יותר כדי שהרכב יבלום?

בסוזוקי באלנו אין מאוורר אחד עם שתי מהירויות .

יש שני מאווררים .

פורסם

אוקי

אני החליף לו היום בלמים וצמיגים כנראה מישהו מכיר את החברה:

Falken

איך הצמיגים שלהם?

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

פורסם
בסוזוקי באלנו אין מאוורר אחד עם שתי מהירויות .

יש שני מאווררים .

נכון מאד , בהפעלת מזגן עובד רק מאוורר המזגן הקדמי שמאחורי הגריל.

יש אפשרות לבדוק אם המאוורר של המנוע עובד, במנוע כבוי וסוויץ דלוק ,

מנתקים את הקונקטור של חיישן החם ומיד יתחיל לעבוד המאוורר בחירום.

פורסם
אגב

סוגי צלחות טובות מתוצרת איטליה.

brembo, הסוג הכי טוב שיש.

מחזק ++++

אני הרכבתי כאלה לפני חודש וקצת בערך מרוצה מהם מאוד

איזה צלחות שמתה בסוף?

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

אז ככה היום בילתי במוסך קצת זמן לבדוק כמה דברים

1.צמיגים הוחלפו בשעה טוב הפסיקו הרעידות באזור 110 קמ"ש אבל יש לי עכשיו ב-80 ממש חלשים וזה עובר יכול להיות שזה בגלל שהצמיגים חדשים?

2.לא החלפתי בלמים כי מסתבר שהם טובים הרעש שיש לי זה בגלל החומר שמהם הם עשוים (לא יודע איזה חברה הבלמים)

ולגבי המאוורר כנראה שהוא עובד כי המנוע לא מתחמם וגם במוסך הוא אמר לי שהמאוורר נדלק רק שהמנוע לא יתחמם יותר מדיי כאילו שישאר באמצע

פורסם

לגבי הרעידות יכול להיות שלא עשו איזון גלגלים טוב,לאחר החלפה לא אמורים להיות רעידות.

פורסם

ציריות לא יכול להיות הוחלפו 2 לפני חודש בערך

איזון גלגלים נעשה כמו שצריך הייתי שם כשהוא עשה ראיתי

מה שכן הרעידות לא קבועות לפעמים יש אותם

• תוכן חדש...