Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש לקנות את הרכב הראשון שלי, הרכב ישמש בעיקר לנסיעות לעבודה, כ25-30 ק"מ בכביש בין עירוני.

אין לי משפחה או ילדים, זה רק אני וחברה שלי, מה שכן אני לא רוצה רכב קטן מדי כי אני מתעסק עם טיסנים על שלט ולכן אני צריך אוטו שיהיה מרווח מאחורה, רצוי האצ'בק.

אני רוצה לקנות רכב משומש שנת 2008 ומעלה, מתלבט בין קניה מפרטי או מליסינג.

האופציות שבחנתי עד עכשיו היו פיז'ו 207 או 308.

אשמח להצעות, כמו כן חשוב לי גם שהאוטו יהיה בטיחותי.

אשמח גם לשמוע מה דעתכם לקניה מליסינג לעומת פרטי, מבחינת האחריות שאני מקבל עבור רכב מליסינג לעומת זה שיהיה לי אולי יותר קשה להפטר ממנו אחרי 3-4 שנים.

תודה מראש,

עמית

פורסם
שלום לכולם, אני מחפש לקנות את הרכב הראשון שלי, הרכב ישמש בעיקר לנסיעות לעבודה, כ25-30 ק"מ בכביש בין עירוני.

אין לי משפחה או ילדים, זה רק אני וחברה שלי, מה שכן אני לא רוצה רכב קטן מדי כי אני מתעסק עם טיסנים על שלט ולכן אני צריך אוטו שיהיה מרווח מאחורה, רצוי האצ'בק.

אני רוצה לקנות רכב משומש שנת 2008 ומעלה, מתלבט בין קניה מפרטי או מליסינג.

האופציות שבחנתי עד עכשיו היו פיז'ו 207 או 308.

אשמח להצעות, כמו כן חשוב לי גם שהאוטו יהיה בטיחותי.

אשמח גם לשמוע מה דעתכם לקניה מליסינג לעומת פרטי, מבחינת האחריות שאני מקבל עבור רכב מליסינג לעומת זה שיהיה לי אולי יותר קשה להפטר ממנו אחרי 3-4 שנים.

תודה מראש,

עמית

אם גיר ידני בא בחשבון אז קליאו חדשה תענה לדרישות שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מעדיף רכב אוטומט אם כי אני אולי עשוי לשקול ידני.

העניין הוא שאני קצת בגישה שלא כדאי לקנות רכב חדש כי הירידת ערך שלו תהיה מאד גדולה ועדיף באותו סכום כסף לקנות אוטו יותר טוב, או לקנות בפחות כסף רכב שעל הכביש שנתיים-שלוש. אבל זאת רק דעתי והיא לא ממש מבוססת, אני לא מבין גדול במכוניות.

פורסם

היי עמית,

בליסינג, אתה משלם מקדמה של 15-20% משווי הרכב, כשאת יתר התשלום אתה יכול לפרוס (בריבית נמוכה יותר מאשר בבנק) לאורך כל תקופת הליסינג.

יתרון נוסף הוא באפשרות שלך לקבל התחייבות מהחברה שתקנה ממך את הרכב בתום התקופה..

בהצלחה,

ענת מאוויס

תודה מראש,

עמית

פורסם

אם ידני על הפרק, אז קח בחשבון שכנראה ירידת ערך של רנו קליאו חדשה ב-70K לא תהיה גבוהה יותר מאשר של משפחתית בת 3 שעולה גם כן אותו מחיר. שתיהן ירדו בערך 10-15 אחוז לשנה.

לפי תיאור הנסיעות שלך - אני חושב שזאת הקנייה המועדפת כיום. מאובזר, מרווח וחסכוני.

אם בכל זאת אתה מעדיף משפחומטית האצ'בק- פיג'ו 307 - סיטרואן C4 לא רעות בכלל ונכנסות לתקציב.

בגלל השוק החלק יחסית אתה יכול למצוא גם מגאן 5 דלתות פרטית במחיר מצוין.

אם אתה הולך על רכב יפני, אז המחירים גבוהים ב - 10-15 אלף ש"ח בערך לשנתון מקביל.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ב71,000 ש"ח אני יכול לקנות פיז'ו 308 עם 64,000 ק"מ שנת 2009 עם אחריות מלאה לשנתיים מליסינג.

או באותו מחיר לקנות פיז'ו 207 יד שניה מפרטי עם 20-30 אלף ק"מ ולקבל אחריות של שנה על מנוע,גיר ובלמים.

אם אני קצת יורד אני יכול לקחת 207 עם 70-80 אלף ק"מ ב62,000 ש"ח מליסינג עם אחריות לשנתיים.

אני מדבר פה על לקנות דרך לובינסקי.

הדילמה פה היא האם לקנות רכב יד שניה מליסינג עם אחריות מלאה לשנתיים עם קילומטרז' קצת יותר גבוה או יד שניה מפרטי עם קילומטרז' גבוה אבל אחריות רק לשנה ולא מקיפה.

על זה שאלתי עד כמה הירידת ערך תהיה משמעותית בין רכב שאני קונה דרך לובינסקי שהיה של בנאדם פרטי לבין לקנות דרכם רכב שהיה של ליסינג.

התחושה שלי היא שמבין שני הדגמים ה308 עדיפה (אם אני מחליט על קניה מליסינג) כי השנתון שלה גבוה יותר והקילומטרז' קצת יותר נמוך וההבדל בחסכון בדלק לא גדול במיוחד. 12 לעומת 12.8 לפי KML.

השאלה בצרפתית זה כמה באמת יעלו לי התיקונים ב3-4 שנים הקרובות

• תוכן חדש...