Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

כעת, הגיעה הזמן להתחדש בעוד רכב בבית.

כעת,אני סטונט ונוסע כ 20 ק''מ הלוך חזור 5 פעמים בשבוע ללימודים ולכן הגיעה הזמן לעבור מאוטובוסים לרכב.

היות ותכנס אוטוטו נהגת חדשה למשפחה, אנו נחלוק ברכב ולכן חשוב שיהיה אוטומט.

מה שנותר לחפש הינו רכב קטן,בעל צריכת דלק נמוכה, עלויות אחזקה נמוכות ואוטומט.

אגב, הנסיעות הם עירוניות ולכן חשוב שיהיה כוח לרכב שאני לא יתייבש בלי מזגן בימות הקיץ החמים.

התקציב הינו 30K וזה גם אחרי חריגות.

תודה לעוזרים והמשך יום נעים.

פורסם

סוזוקי איגניס, דייהטסו שרייד, פיאט פונטו ואולי גם יונדאי גטס (אם תצליח למצוא אחת מאמצע 2006 והלאה, אחרי מתיחת פנים).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

30K

הייתי הולך על שרייד,

אך אם אתה רוצה מזגן - אבל כמו שצריך תקח משהו גרמני כמו פולו, נכון שאתה צריך לרדת במודל

אך יהיה לך גם מזגן חזק וגם חיסכון בדלק במיוחד עם מנועי הדיזל, סקודה פאביה עם מנוע דיזל קטן (1.4)

תתאים מאוד לצרים שלך וגם תהיה מאוד חסכונית בדלק (דיזל כאמור) מאוד התרשמתי מהסקודות,

ואישית אני מאוד מתחבר לרכבים האלו,

עוד אופציה שאתה יכול לשקול זאת הקורסה, גם רכב חסכוני, וג בעל מזגן סביר פלוס,

לא יודע יותר מידי על הרכב, אין לי ניסיון של ממש איתו, אך אני יודע שהרוב מרוצים מאופל,

עוד רכב שהייתי לוקח בחשבון זאת השברולט (דהיו) אוואו, שנפוצה מאוד אצל אנשי הקבע והנגדים,

אני מאוד אוהב אותה, נהגתי על אחת כזאת במילואים האחרונים,

דרך צלחה :)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

פונטו ספייס בין השנים 2004-2005 עם הגיר הרציף (ELX 80 כ"ס)

אולי גם תצליח למצוא מ2006

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ברכבים איטלקים המזגן לא פחות טוב,הייתה לי דובלו ועכשיו פנדה,והמזגן מעולה.

הרמה הבטיחותית של האוואו על הפנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...