Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם

התקנתי דוטק אוביישן בדלתות אצלי מלפני חודשיים המערכת נשמע סבבה הכל מכוון כמו שצריך רק שעם הזמן התחלתי לשמוע קרקושים מהדיפון של הדלת של הנהג בווליום גבוה ובשירים מסויימים כשהמיד יורד שומעים ממש את הדיפון רועד אני דיי מבואס מהצליל כרגע בשירים מסויימים, ההתקנה בוצעה בפיגו 307 שנת 2004 הרמקול יושב על הדיפון של הרכב ורציתי לדעת אם יש פיתרון לסדר את הבעיה של הרעש הנוראי הזה ?האם צריך לאטום את כל הדלת כי בהתקנה ראיתי שהמתקין שם לי קיט איטום של דיינמט לרמקולים הוא הדביק אותו באזור שמאחריי הרמקול כלומר על הדלת (חתיכה מרובעת כזאת בכל צד של דלת ) ובנוסף הוא השתמש בכמה חתיכות של דיינמט שהיו לו בחנות לאטום חלקים מהדלת ,הבעיה כרגע מהדיפון! והשאלהאיך אני אמור לשפר את ההתקנה ?או אם יש אופציה אחרת ולהתקין את הרמקול על הדלת עצמה ? ומה העלות של השדרוג ?

תודה מראש

פורסם

אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. שמור על שפה נאותה, פה זה לא צ'ט. קרא את כללי הפורום*** זה שאלה שאי אפשר לענות עליה אלא אם כן רואים את הדלת ושומעים את הרעש מאיפה הוא מגיע

אולי זה סתם רעש שמישהו מקצועי בחצי שניה יפתור לך

הפתרון זה ללכת למתקין מקצועי שיפתח את הדלת

פורסם

הפתרון הנכון זה לבצע איטום של כל הדלת + דיפון , גם תיפטר מהרעשים וגם תשפר את איכות השמע.

זה שהמתקין אטם חלקים זה יותר טוב מכלום, אבל זה לא באמת זה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...