Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התחדשתי לא ממזמן במזאדה שנת 98 עם קילומטרז נמוך ומנוע חדש

עכשיו יש לי כמה בעיות שאשמח אם מישהו ממכם יוכל לעזור לי.

בהילוך ראשון אחרי עצירה שאני לוחץ קצת גז יש קטע שהאוטו מגמגם. כאילו יש לו בעיה לקבל דלק או משהו (אם אני נותן הרבה גז זה לא קורה)

דבר שני , יש נורה מהבהבת של כרית אוויר (ספרתי , 6 פעמים ) השאלה שלי, האם הכריות אוויר לא עובדות ? והאם אני חייב לתקן את זה על מנת לעבור טסט ?

דבר שלישי שהופיע לי היום , נתתי קיק ונורת הhold התחילה להבהב ונעלמה לאחר דקה, מאז הדבר לא חזר, ראיתי פה שאנשים כתבו שצריך ללכת למוסך, יש סיכוי שזה היה חד פעמים? או שאני סתם מפנטז.

דבר אחרון, האם מישהו ממליץ על מוסך טוב ואמין באזור ההשרון? שהוא ידע לפתור לי את הבעיות האלו?

אגב האוטו טופל רק במוסך מורשה (אני לא יכול להרשות לעצמי ) וטיפלו בו בזמן, לפני שקניתי אותו הוא שכב חודש ללא נסיעה

תודה רבה !

פורסם

קודם כל תתחדש, אחי, ושרק תהנה מהרכב.

ליד יש לנטיס שנת 2000. גם לי יש כריות אוויר לא תקינות והנורות מהבהבות, ולכן אני מצטרף לשאלתך אם הרכב יעבור טסט במצב הזה.

לגבי הבעיה הראשונה שכתבת (עם הגמגום) - תוכל לפרט יותר? אני חושב שכזה דבר קיים גם אצלי, פשוט לא הבנתי אותך מספיק.

פורסם

תודה רבה !

בגדול אני מבסוט מהאוטו :)

שאני מתחיל לנסוע מאפס (עציה מוחלטת) אם אני שם גז בהדרגה אז האוטו קופץ קדימה ונעצר קופץ קדימה ונעצר (גמגום כזה) ואם אני שם גז אני לא מרגיש את זה.

אני חושד אולי שזה מצת פגום, יכול להיות?

פורסם
תודה רבה !

בגדול אני מבסוט מהאוטו :)

שאני מתחיל לנסוע מאפס (עציה מוחלטת) אם אני שם גז בהדרגה אז האוטו קופץ קדימה ונעצר קופץ קדימה ונעצר (גמגום כזה) ואם אני שם גז אני לא מרגיש את זה.

אני חושד אולי שזה מצת פגום, יכול להיות?

הבנתי. אז זו לא אותה בעיה כמו אצלי. אצלי יש משהו דומה.

אם זה מצת או לא? אין לי מושג. תיכף יבואו המומחים ויעזרו לך יותר.

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב

יש לי גם לאנטיס רק 2003 עם אותה בעיה של הכרית אוויר הייתי אצל חשמלאי הוא אמר שהכרית תקינה ותפעל (במקרה שיקרה משהו חס וחלילה ) לפי מה שהוא הסביר לי הלכו שם איזשהם כבלים של הכרית אשר מראים את תקינותה של הכרית על הלוח שעונים (ככה אני הבנתי אולי זה כבלים שעושים משהו אחר אבל על פעילות הכרית זה לא משפיע ) הרכב שלי עבר טסט עם נורה של כריות מהבהבת

כך שאני לא חושב שאצלך יעשו בעיות בטסט .

פורסם

בגדול, יש בכיסא חיישן שאומר למחשב כריות אוויר הם יש נוסע או אין נוסע על המושב.

החיישן הזה אוהב לעשות צרות, במיוחד עם נשענים על הכיסה עם הברך למשל בשביל להוציא משהו מהאוטו.

יש פה סיפור על חבר פורום עם אוקטביה, שהחיישן היה מתקלקל אצלו באוטו לעתים דחופות.

הוא עשה רישומים מי נוסע על האוטו ומתי החיישן מתקלקל, הוא גילה שכל הכשלים היו לאחר שבתו לקחה את הרכב.

יום אחד הוא החליט לעקוב אחריה ולראות מי נגד מי שם, לתדהמתו הוא גילה שהיא נוהגת לקפוץ שם על מישהו במושב הקידמי:wink:

מוסר השכל, שימרו נפשכם!:)

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

עלייך להתחבר למחשב בשביל לבדוק מדוע יש השהייה בתחילת נסיעה לעיתים מדובר רק בחיישן מלוכלך ולעיתים זה יותר מורכב.

כמו כן דרך מחשב ניתן לדעת מדוע הבהבה לך נורת הגיר (ברכב הזה אין צ'ק אנג'ין ונורת ה HOLD היא נורה המתריע על תקלה בגיר)

לגבי כריות האויר:

א. הרכב בגדול לא יכול לעבור כך טסט אלא אם כן הטסטר לא שם לב.

ב. בעת שנורת התקלה דולקת כלל מערך כריות האויר ברכב לא פועל.

לפי מס' ההבהובים שיש לך כנראה שמדובר בתקלה בכרית אויר נהג

תקלת חיווט תקלת מחשב תקלה בכרית אויר נהג או תקלה בקפיץ שעון בהגה

שורה תחתונה אין לך מנוס אלא ללכת לבעל מקצוע לטפל בבעיות.

פורסם

תודה רבה על העזרה חברים!!!

אם יש בעיה בכרית אוויר כמובן שאלך למוסך זה שווה כל שקל העיקר שהיא תפתח בזמן אמת.

בקשר לגמגומים במהלך נסיעה, פגשתי חבר עם אוטו דומה הוא תיאר את אותה התקלה ואמר שהחלפת פלאג פתר הכל אני אבדוק את זה.

בקשר לנורת HOLD זה הופיע לי פעם אחת למשך דקה, מאז עשיתי איזה 100 ק"מ וזה לא חזר, אם זה יחזור אני אבדוק גם את זה

תודה רבה לכולכם ושבת שלום!

• תוכן חדש...