Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף אוגוסט, אסע זו השנה השניה לפסטיבל ברנינג מן. יש נציגות נוספת מהפורום?

ולמי שלא מכיר:

uvda56aTB9U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אבל שנים מהציוויליזציה.

יותר כמו עשר וחצי שעות מאצלך, אלא אם כן עברת לרינו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גרלך, צפונית לרינו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אני מנסה להבין מה פשר הפסטיבל היפים המוזרים האלה... אני אוהב והולך למסיבות טבע אבל זה פשוט נראה לי פסטיבל של אנשים מוזרים...

מה הקטע בפסטיבל הזה?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אחד מהמקומות שחייבים לבקר בהם.

בבקשה צלם והעלה תמונות ו-ווידאו לפה. אני מאד אשמח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מה הקטע בפסטיבל הזה?

ביטוי עצמי ואמנות, חופש מהעולם החיצון במשך 7-8 ימים (אין קליטה סלולרית ואי אפשר לקנות כלום חוץ מקרח, צריך להביא הכל איתך).

מה העלויות של המחייה והכניסה לפסטיבל?

$240-$340 לכניסה, תלוי כמה מוקדם קונים כרטיסים.

הגעה לאתר, תלוי מאיפה אתה מגיע, מורכב מטיסה רכב ודלק.

אוהל ומזרן - 50 דולר - קרוואן עם מיזוג וגנרטור -200 עד 600 דולר לאדם, תלוי בתנאים ורמת הפאר

אוכל מים וקרח - 150-200 דולר.

אופניים - 70 דולר

תחפושות - תלוי בך. לי יש אוסף נכבד ממסיבות שאני הולך אליהן כל השנה, אז לא צריך להוסיף הרבה. אגב, אני מגדל זקן עבות כרגע בשביל להסתיר את שפם כוכב הפורנו (ניתן לראות בתמונה מימין) שאני הולך להסתובב איתו שם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אני ממש רוצה לבוא, שנה שעברה לא יצא לי בגלל העבודה, ידידה שלי קנתה ואן ונסעה עם כמה חברות.

אם יתאפשר לי מבחינת עבודה, אז יש לי RV 38FEET שיראה ממש טוב בסגול :)

haters will hate

פורסם

כל הכרטיסים להשמה נמכרו עד כמה שידוע לי. אתה רוצה להשכיר לי את הRV אולי? הצבע הסגול עלי

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

פעם אחד החלומות שלי היה לנסוע לברניג מאן, אבל נשמע כאילו גם זה הפך לפסטיבאל שלום ואהבה רק למי שיש לו כסף.

לא שיש לי משהו נגד אנשים עם כסף אבל זה מאבד מהיופי של הפסטיבל כשאין שם דרווישים אמיתיים ( נוודים מבחירה).

בנתיים אני אסתפק במשהו שהולך לקרות כאן, שלושה ימים במדבר במחיר של 120 שקל, זה גם לא לעניים מרודים, אבל בהחלט הולך להיות מהפכני....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
.... אני מגדל זקן עבות כרגע בשביל להסתיר את שפם כוכב הפורנו (ניתן לראות בתמונה מימין) שאני הולך להסתובב איתו שם.

רגע, תן לי להבין בבקשה.

התמונה שבסמלון היא שלך, אמיתית? שפם אמיתי?

(למען הסר ספק...התמונה שבסמלון לא שלי)

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...