Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רוצה לשפץ פשוט אין מישהו שמוכן. ..

אם אתם מכירים מישהו אשמח לשמוע.

לשפץ בטירה קרבורטור לא נשמע מפתה במיוחד לאור העובדה שזה קרבורטור מאוד מסובך.

אני יזמין קיט אטמים בכל מקרה.

אם יש מישהו שמכיר מכון קרבורטורים שמתמחה וגם נותן אחריות וחשבונית כמו שצריך אני הודה לו.

"ינקו" קרבורטורים בחולון רחוב המלאכה 29 מקצוען ואמין! (עבודה זולה וחסכונית תעלה לך בהמשך ניקוי מחדש )

פורסם

קודם כול,תחפס את הדיזה לטורים נמוכים: בדרך כלל היא נגישה מבחוץ. לנקות אותה ולבדוק.אין צורך מיידי לפרק את כול המיכלול.

דבר נוסף שיכול לעזור: תפרק את הפילטר אוויר ובטורים יותר גבוהים, "תחנוק" את המנוע עם היד על כניסת הכרבורטור: זה גורם שעיבה - ווקום - בתוך הקרבורטור ויכול לסלק ליכלוכים. :idea:

פורסם

תבוא בשישי ה- 5/8/11 לי-ם מוקדם, איתך ספריי קרבורטור מבית טוב, ותוסף

אם תרצה נקנה אותו כאן, ונעשה ביחד את העבודה, הדרך חזרה תרוץ לך....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אכן, כבר פתרתי בעיות כאלה ע"י הברגה החוצה (לגמרי) של ברג כוון סיבובי הסרק, והתזה נדיבה של ספריי קרבורטור דרך הפתח שהתגלה.

אם לא עוזר, הוצאה של ברג כוון התערובת - והתזה שם. זה יאלץ אותך, כמובן, לכוון מחדש את תערובת הסרק.

אם יש סתימה באחד ממעברי הסרק (וזאת נראית הבעיה אצלך) - החומר עשוי "לשטוף" אותה.

בכל מקרה המתן מספר דקות אחרי ההתזה, לפני החזרת הבורג וכמובן לפני ההתנעה, כדי לאפשר לחומר להתאדות.

ואם כל זה לא עוזר - ממליץ על "מנחם מערכות דלק" מרח' טברסקי 16 בתל-אביב - 03-5616794.

הוא ותיק בענף, לא מפחד מקרבורטורים - ואם אין צורך, לא יאלץ אותך לפעולות מיותרות.

עודד

פורסם

חברים המון תודה על הרצון לעזור!

המשכתי לנסוע עם האוטו ככה וזה פשוט עבר .

הוא כבר לא נכבה בסרק וגם לא בירידות ,הטורים חזרו להיות יציבים.

הבעיה היחידה שקיימת כבר כמה חודשים זה שהמנוע קר קצת קשה לו לשמור על טורים בשניות הראשונות אחר כך מסתדר.

ככה זה רכב אמריקאי התקלות נפתרות מעצמן!:lol:

חסכתי שיפוץ קרבורטור ,פילטר אני יחליף בהזדמנות הראשונה שתיהיה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...