Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש סניף מועדון החמש נשר 22.7.2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגיעו אורחים חשובים. אם הייתי יודע מראש הייתי טוען את מצבר המצלמה. אזז הנה התמונות שצולמו עד שהמצבר התרוקן. למרות היופי של האולדסמוביל 88 שנת 1954 של נחום קדמיאל הנכד שלי נשאר אדיש והמשיך לישון...

P1010057.JPG

P1010084.JPG

P1010074.JPG

P1010086.JPG

P1010085.JPG

P1010076.JPG

P1010077.JPG

P1010072.JPG

שלמה דן גדרון

פורסם

היי חברים!!

היה כף אמיתי,למרות מזג האויר הקייצי משהו..נהנו מכל רגע של נסיעה למפגש הצפוני של מועדון החמש,תודה על הארוח,הפרגון והחברותא!!

ידידי גדרון תודה על התמונות.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

שלושת המוסקטרים הגיעו ועשו לנו מסדר פתע ?!

תודה על הביקור הספונטני היה מרגש לפגוש אתכם :ok:

כרגיל תוסיפו עד ביקור לרשימת חובות הגומלין שלנו שרק הולכת ותופחת .

להת. בשמחות :wave:

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

אחרי ה"עריקות שדפקתי" כל כך התגעגתי לכולכם.

היה כיף לפגוש אותכם.

היה כיף לנהוג בפג'ו שלי סוף סוף.

מזל שהשישי הזה הגעתי, אחרת הייתי מפספסת אותכם האורחים המקסימים שלנו. היה כיף להפגש, גם ללא השקה או ארוע גדול. תודה שבאתם.

תודה לך גידרון על התמונות.

שיהיה שבוע מקסים לכולם.

עידית

• תוכן חדש...