Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

לפני כמעט חודש חיפשתי מערכת והדגש היה על איכות, המליצו לי על GREASE בראשל''צ ולשם הגעתי.

סגרנו על מוצרים,הרכבה עלות וכו', אני רוצה לציין שהעבודה שם מאוד מקצועית,נקייה,איכותית,יחס מעולה! מומלץ בחום!

מגבר: CRUNCH 5 ערוצים

6X9: mb quart discus

קומפוננט: morel

רדיו דיסק: pioneer הסדרה החדשה

סאב: JBL

ניתן לתמונות לדבר:

zynmyxzie1tz.jpg

mxq0mgo3ngiy.jpg

odllgkrzzwhn.jpg

zuyjj2z1niwz.jpg

nwoinydm2imh.jpg

IMG_1592.jpg

IMG_1591.jpg

IMG_1590.jpg

IMG_1589.jpg

IMG_1588.jpg

פורסם

אז ככה, כל צליל וצליל מורגש אצלי, הקומפוננט עושים עבודה מעולה והסאב מורגש מאוד והוא מכוון אצלי על ה LOW במגבר וב -2 בכיוונים ברדיו דיסק.

אני מאוד מרוצה מהתוצאה ומאיכות השמיעה, בעזרת ה' בעתיד נשתדרג.

ולמי ששאל על הסאב, הסאב מוציא 300 RMS נקי והוא מאוד מאוד מורגש.

פורסם

ולמי ששאל על הסאב, הסאב מוציא 300 RMS נקי והוא מאוד מאוד מורגש.

תתחדש העיקר שאתה מרוצה:-)

סאב לא מוציא אלא סופג מהמגבר.

פורסם

מעבר לזה שהוא סופג ולא מוציא, הנתון הזה לא אומר כלום במקרה הזה, כי רק השד יודע כמה המגבר שלך באמת מוציב, ומעבר לזה, הנצילות של הסאב הזה מטורפת בתוך התיבה הזו, כל שהוא יישמע חזק מאוד גם עם 200 וגם עם 400.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זה מה שהבחור בגריז ועוד בן אדם מבוגר שעובד אצל אבי אמר לי. עדיין הסאב מורגש מאוד ולפעמים אף חזק מדיי.

את הצילומים של ההתקנה בדלתות אין לי כי אני עבדתי בזמן הזה והשארתי שם מישהו שיפקח על ההתקנה וכו'.

• תוכן חדש...