Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Soundstream RBW

תיבה לסאב

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש Dotech Ovation 6 Morel

מגבר לרכב JBL GTO1004

סאב-550 + תיבה 200 =800 ש"ח

קומפוננט 750 ש"ח

מגבר-1100 ש"ח

אני מתכנן מערכת+התקנה 3000 ש"ח

אפשר להוציא משו יותר טוב מהסטאפ הזה במחיר הנ"ל?

פורסם

חד משמעית כן ! הסאב לא משהו בכלל ולא שוה את הסכומים שציינת במחיר הזה תוסיף 100 ש"ח ותקנה באמת סאב איכותי כולל תיבה מקורית שזה הרץ ES300 .

לגבי קומפוננט דוטק זה סט מצוין אך אתה יכול לשקול גם את ה HERTZ ESK160 שהוא יותר מדויק ומפורט .

בוא נגיד שב 3K אפשר להוציא ציוד טוב צריך רק לבחור נכון

פורסם

ניראלי אני אשאר עם הדוטק, מה הבעיה בססאב שציינתי למעלה? הוא מוציא 600W RMS ואמרו לי הוא אחד הטובים בטווח המחירים הזה

פורסם

לא ממש יצא לי לשמוע סאבים, רק של חברים במכוניות אל הם לא ממש קנו חכם ...

לחבר אחד שלי יש סאב בן זונה! וקומפוננט מורל....אבל אינלי מושג איזה סאב יש לו..

בעיקרון, אני מאמין למה שאתם אומרים..

אבל אני מעדיף סאב בתקציב של עד 800 ש"ח

פורסם

שתדע לך שמספרים זה לא תמיד הכל יש סאבים שהם 300W והם מפוצצים את האוטו הרבה יותר חזק מסאב של 1200W של פיוניר לדוגמה

לעומת זאת לי יש סאב של 2000W אבל הוא לא סאב לרעש ( SPL ) אלה לאיכות ( SQ ) ולכן הוא לא מריעד שכונות כמו שרוב הסאבים שהם 2000W עושים.

ההרץ הצעה הרבה יותר טובה.

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

מה אתה מחפש? רעש או דיוק בסאב?

(כל שאר הנתונים בסדר)

נ.ב איזה חיווט אתה משתמש? ורק שתדע הרבה מאוד תלוי לא רק במה שהרכיבים יכולים להפיק אלה גם ההתקנה שלהם.

Scan Speak

פורסם

חיווט זה כבר שטויות סביר להניח שאני אשתמש ב4-6 גיי'ג זה אמור להספיק..

דרך אגב ברוב המקומות אני רואה שהדוטק יותר טוב מההארטז שהציעו לי...

אינלי מושג כמה מה לעשות, ואני רוצה לאזן, גם שתיהיה עוצמה חזק וגם שתיהיה איכות שמע טובה..

לא חייב להרעיד שכונות אבל שאני ארגיש שיש לי מערכת באוטו בשווי 3000 ש"ח ולא מערכת של 300 ש"ח מהשוק

פורסם

ב300 ש"ח מערכת קומפלט יש רק בחלומות ! ב 3000 זה ניהיה יותר שפוי !

גם הדוטק וגם ההרץ טובים מאוד כל סט והאופי שלו

• תוכן חדש...