Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא מבין, היית מדבר במאה שקל בממוצע לחודש, כפול 36 חודשים, היה יוצא לך 3600₪ רק על שיחות.

תוסיף את האייפון, אפילו זה שמוכרים בחנויות פרטיות 2700₪, היה יוצא לך בסוף 6300₪.

לגבי ההחזרים על תחשוב שחברות הסללור פראירים, הם מבקשים ממך קבלות ומזכים אותך בגובה החשבונית.

הייתה חייל במקרה כשעשית את המבצע?

לא ממש לא. אבל הוא שאל אם יש לי אח חייל או עם צו ראשון אמרתי שכן. ואז הוא כביכול הוריד מ228 שקל ל187 שקל. למרות שאחי לא מוכן שאני אפקסס את הצו ראשון שלו בכלל כי הוא פוחד שאחכ הוא לא יקבל את ה"הנחה" שהוא ירצה אייפון. בכל מקרה זה סתם קישקוש גם שאמרתי לו שאחי לא רוצה לתת את זה הוא לא אמר כלום או העלה את המחיר נתן את המבצע.

תבין זה לא מבצע, אין פה שום מבצע. על המכשיר הם לוקחים לי 112 *36 = זה יוצא 4032. המכשיר עצמו עולה 2750.

187- 112 על המכשיר = 75 שקל בחודש על 400 דק, עכשיו לי היה יוצא לשלם 90 ו100 שקל על 520 דק משהו כזה לפי מה שהם אמרו לי מהמחשב בממוצע, ואני גם לא שולח שום 400 סמס.

זה שהם נתנו לי כאילו שלח 400 סמס ונפח עד 2.5 ג'יגה, זה על זה ששילמתי 1300 שקל יותר על המכשיר. בלי קשר שלאורנג זה עולה בטח פרוטות לא 2700 ולא כלום. לא מעניין אותי בכלל החישוב, אם המכשיר היה טוב לי לא הייתי מתחרפן מזה. אבל סתם מזהיר אותך שתדע לא להאמין לאף מילה שלהם ולקנות לבד!

מישהי מהעבודה שלי קיבלה אותו דבר כמו שלי ב170 שקל לחודש אז אל תחשוב שזה מיוחד. וגם אם תחרוג כל דקה מעל ה400 דק זה 59 אגורות לדקה. לך תקנה את המכשיר לבד ב2700 שקל. אח"כ תלך לאורנג' תגיד להם תנו לי חבילה עם חוק הזיקה הזה -ועד שיורידו לך את ה112 עלות מכשיר. יצא לך 187 - 112. 75 * 36 = 2700 + 2700 = הגעת ל5400 וקיבלת אותה חבילה. הבנת גוטה, למרות שאני לא בעד האייפון הזה, שונא אייפון יחיה :-P

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקשיב טוב גוטה!

יש לי אותה חבילה כמו שלך רק שאני משלם 150₪ בחודש וקניתי את האייפון שלי לפני 10 חודשים, אתה חושב שאתה כל כך חכם ואני שוב אומר לך שבלי הקבלה על המכשיר אתה לא תקבל שום החזר על מכשיר שלא נקנה מאורנג.

אני לא מבין איך אפשר לחזור מאייפון לצביקה פיק?!

פורסם

החישוב שלך לא נכון שווי החבילה שלך 189 שקל + שווי המכשיר 112שח , סך הכול 301-112=189שח לחודש, 6804 ל3 שנים.

אם היתה לוקח מחנות פרטית 2700/36=75 שח החזר, 189-75=114 , 114+75=189שח לחודש כולל עלות מכשיר, 6804 ל3 שנים ...

מה בדיוק אתה רוצה לחסוך?

אודי A4

דימה.

פורסם

מותר לי להתעלק?

זה לא קשור לאייפון אבל זה כן קשור לאורנג' :roll:

הסתכסכתי לאחרונה עם סלקום, אז החלטתי שאולי כדאי לחזור לאורנג'

אחרי כמה הצעות לא משהו וקצת עקשנות מצידי הציעו לי:

3500 דק' לאורנג'

1000 דק' לכל הרשתות

1000 הודעות

גלישה ללא הגבלה במהירות 7.2 (כן בטח :roll: )

זה ב132 ש"ח. ללא מכשיר, אני בא עם המכשיר שלי.

מה דעתכם על זה? לקחת או שאפשר לנסות להוריד עוד במחיר?

V5

פורסם

הוא חושב שיביאו לו החזר מלא על סמארטפון, כמו שמביאים כשרוכשים חבילה כזו באורנג.

מיכאל זו חבילה טובה, איזה מכשיר יש לך?

פורסם

לא הבנתי את החישובים שלכם בכלל. יש דבר כזה חוק הזיקה שגם אם אתה בא עם מכשיר לבד אתה מקבל אותם מבצעים והטבות.

אז אם אני קונה את האייפון ב2750 - אני אקבל אותה חבילה באורנג של 400 דק 400 סמס - העלות מכשיר.

וככה יצא שחסכתי 1300 שקל. תקראו מה זה חוק זיקה איך שזה לא נקרא.

ואם אני קונה מחנות בזאפ אני מקבל קבלה ובא איתה לאורנג מה הבעיה פה??

החבילה שלי היא 187 ששווי המכשיר הוא 112! המכשיר עצמו לא שווה 112 *36. הוא שווה 2750 הבנתם?

אני מקווה שהם יחזירו לי היום את המכשיר הישן שלי. ואיך עשית חבילה ב150 שקל?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם
מותר לי להתעלק?

3500 דק' לאורנג'

1000 דק' לכל הרשתות

1000 הודעות

מיכאל איך נקראת החבילה?

Zoom-Zoom...

פורסם
הבעיה עם האייפון, היא שצריך לשמור עליו כמו אתרוג..

קיבל מכה קטנה ונשבר המסך?

תכין 700 שח לתיקון מסך

לא צריך להפחיד אותו עד כדי כך, מחיר המסך+דיג'יטייזר (זכוכית מגע) 350 ש"ח (כולל מע"מ). מחיר כולל התקנה 399 ש"ח. המחירים קצת ירדו.

אסף

פורסם
לא הבנתי את החישובים שלכם בכלל. יש דבר כזה חוק הזיקה שגם אם אתה בא עם מכשיר לבד אתה מקבל אותם מבצעים והטבות.

אז אם אני קונה את האייפון ב2750 - אני אקבל אותה חבילה באורנג של 400 דק 400 סמס - העלות מכשיר.

וככה יצא שחסכתי 1300 שקל. תקראו מה זה חוק זיקה איך שזה לא נקרא.

ואם אני קונה מחנות בזאפ אני מקבל קבלה ובא איתה לאורנג מה הבעיה פה??

החבילה שלי היא 187 ששווי המכשיר הוא 112! המכשיר עצמו לא שווה 112 *36. הוא שווה 2750 הבנתם?

אני מקווה שהם יחזירו לי היום את המכשיר הישן שלי. ואיך עשית חבילה ב150 שקל?

תקרא טוב טוב!!!

אתה לא תקבל זיכויי של 112 שח אם אתה בא עם מכשיר שקנית בחנות פרטית, יבקשו ממך חשבונית שתראה את מחיר המכשיר שקניתה, את הסכום יחלקו ב36 חודשים ומה שיצא זה יהיה הזיכוי שלך!

או במילים אחרות: תקבל זיכוי של 76.3 שקל + 112שקל (מה שתשלם על החבילה) = 189 שקל בחודש

בפועל תשלם 112 שח בחודש, 2750+ 112*36 = 6782

לא תרוויח מזה כלום!

חברות הסלולאר יודעות טוב מאוד בכמה מוכרים את המכשירים החנויות הפרטיות.

פורסם

נמאס לי כבר לכתוב על הנושא הזה. אפשר עזרה מול אורנג' בבקשה? :|

התקשר אליי נציג המכירות מהקניון, מסר לי שהוא טעה שהוא אמר לי שמשרד החוק קבע שרק אם דיברתי פחות מ30 דק בשיחות היוצאות אוכל לבטל את העסקה לגמריי - הוא טעה וזה 15 דקות עכשיו! למרות שאפילו לא דיברתי 15 דקות- 10 גג!

עכשיו יש לי הקלטה שהתקשרתי למוקד שלהם כדי לאמת את העניין - ו2 המוקדניות פעמיים אמרו לי שזה נכון שאם דיברתי מתחת ל30 דקות סה"כ בשיחות יוצאות אבטל את העסקה לגמריי.

עכשיו הם אומרים שאי אפשר לבטל, והדבר היחיד זה לבוא להחליף למכשיר אחר ולקחת חבילה יותר פשוטה.

לקחת חבילה של 123 שקל לחודש, 500 דק לאורנג, 200 SMS לאורנג. ולבחור מכשיר C7 - WAVE 2 - LG OPTIMUS או נוקיה e5. מה אתם אומרים זו חבילה טובה? לקחת אותה? או שאני יכול להוכיח להם הרי יש לי את השיחה מוקלטת מהעבודה ש2 המוקדניות שלהם וגם הבחור שם פיזית אמר 30 דק שיחות יוצאות מתחת לזה העסקה מבוטלת לגמריי.

כי אני יכול לקנות גם טלפון פשוט בכמה מאות שקלים להחליף סים ולסגור את הסיפור לא? ואם אני משלם בהוראת קבע אני יכול לבטל שיש לי את ההקלטות האלה לא?

פורסם

שתי אפשרויות, לדעתי.

1 - ללכת תמרכז השירות ולעשות סקנדל רציני, כולל פגישה אסרטיבית עם מנהל ולבסוף לבטל את העיסקה.

2. ללחוץ כדי לקבל חבילה יותר טובה, דקות וSMS לא רק לאורנג' + נוקיה E5 (היא מתאימה לדרישות שלך).

אני לא מציע לבטל הוראת קבע בצורה שאתה מתכוון, הסיפור לא יסתיים בזה, ואתה תיגרר להליך משפטי לא רצוי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מותר לי להתעלק?

3500 דק' לאורנג'

1000 דק' לכל הרשתות

1000 הודעות

מחיר פצצה, אני משלם יותר על 250 דק ו250 סמס עם 1 גיגה גלישה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שתי אפשרויות, לדעתי.

1 - ללכת תמרכז השירות ולעשות סקנדל רציני, כולל פגישה אסרטיבית עם מנהל ולבסוף לבטל את העיסקה.

2. ללחוץ כדי לקבל חבילה יותר טובה, דקות וSMS לא רק לאורנג' + נוקיה E5 (היא מתאימה לדרישות שלך).

אני לא מציע לבטל הוראת קבע בצורה שאתה מתכוון, הסיפור לא יסתיים בזה, ואתה תיגרר להליך משפטי לא רצוי.

תראה מה שהם הציעו לי. 123 שקל לחודש - 500 דקות לכל היעדים + 500 דק לאורנג + 200 SMS ולבחור מהמכשירים היחסית מתקדמים שכתבתי למעלה. מכשיר C7 - WAVE 2 - LG OPTIMUS או נוקיה e5.

ומה שהוא אומר לי אין לקחו את הטלפון הישן שלך לגריסה משהו כזה.

לנוקיה e5 יש יחסית רמת קרינה של 0.88 שזה די גבוה? וביקורת בזאפ אומרת שהאיכות שמיעה רעה וגם הרמקול.

מכשיר שהיה נורא מתאים לי זה נוקיה X3 - שיש לו אחלה איכות שמיעה ורמקול לפי הביקורות. רק חבל שאין בו GPS WI FI ..ושהם לא רוצים למכור לי מכשיר ישן כדי להרוויח יותר. אני צריך משהו כמו הנוקיה X3 יש הצעות משהו? אגב סוני אריקסון w995 נראה לי היה ממש מתאים לצרכים שלי רק הבעיה שכתוב שהקרינה שלו היא 1.1. אני מחפש טלפון כמו הסוני הזה בסיסי עם רקמול טוב ואיכות שמיעה טובה. נראה לי שאני צריך ללכת לבלות את הערב במרכז שירות של אורנג ולהשמיע להם את ההקלטות ממש אין לי כח לזה. חבילה של 123 שח - 300 דק לכולם, 500 לאונרג + 200 SMS. זה סביר?

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

סגרתי איתם את העסקה.

למי ששאל:

המכשיר שלי גלקסי S.

החבילה נקראת winners private (זה מה שרשום לי על הטופס)

בסטנדרט מגיעה עם 2G גלישה. אבל אפשר לקבל גם ללא הגבלה.

V5

• תוכן חדש...