Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורנג עשו לי מלא בלגן וטירטרו אותי מאחד לשני. הם לא רוצים לבטל את המכשיר לא לשמוע את ההקלטות. הלכתי למנהל של מוקד שירות שהוא גם שיקר לי בפנים - הדרך היחידה לצאת מהם זה רק לבטל את ההוראת קבע נראה לי. הוא גם לא רצה לשמוע את ההקלטות ושיקר לי. הוא אמר שזה 15 דק החוק לא 30 דק. אחכ שאמרתי לו אפילו לא דיברתי 15 דקות מהאייפון הוא אמר שזה 5 דק ואחכ עוד שקרים.

מה שהם מציעים לי זה לקחת כל מכשיר אחר שאני רוצה במקום. או מכשיר פשוט יותר, חבילה של 98 שח לחודש, עם 300 דק לכל היעדים +500 לאורנג +200 SMS. ולבחור מכשיר יותר פשוט. יש שני מכשירים שאני רוצה שזה או נוקיה X3

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=746973

שהוא יהיה מצויין למה שאני צריך, או מכשיר שהם הציעו לי שם של סוני אריקסון בשם zylo

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775587

אבל מה שהזוי שעל נוקיה X3 שהוא הרבה יותר ישן ופשוט הם רוצים 150 שקל לחודש על החבילה.

עכשיו שניהם עולים ממש זול בזאפ בסביבות 700 שקל. למה הם כל כך מתעקשים לא לבטל לי את העסקה? גם שהקמתי שם צעקות ודיברתי אליהם ממש לא יפה. הם עדיין לא נשברו לא רצו לשמוע את ההקלטות כל פעם תירוץ ושקר אחר. מה זה משנה להם אם אני אשתמש בטלפון הישן והתקול שהיה לי ואשלם כל חודש כמה שאני מדבר - שזה בסביבות 120 עד 200 שקל. או שאני אשלם 98 כל חודש ואני אקבל את אחד המכשירים שהם מציעים? אני יכול לסמוך על זה שאם אני אכנס לחבילה הזו זה באמת לשלם 98 שקל כל חודש? או שהם ידחפו לי כל מיני דברים ותוספות ובגלל זה הם משגעים אותי?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...