Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם העסקה שעשיתי נחשבת משתלמת או שעבדו עליי?

לקחתי מאורנג אייפון 4, תמורת פלאפון ישן - נוקיה 3100 "צביקה פיק".

אני אשלם 187 שקל לחודש, וקיבלתי חבילה של 400 דק, 400 Sms ועד 2.5 גיגה קיבולת גלישה במהירות 7.2.

הטלפון שהסתובבתי איתו בשנה וחצי האחרונה היה הנוקיה 3100! "הצביקה פיק" עם האורות! היה לי איזה טלפון של סמסונג שאבד לי אז הסתובבתי עם ה3100 במקום לקנות טלפון אחר. כל החברים שלי צחקו עליי שאני עם כזה ענתיקה, אבל האמת הטלפון הזה היה מעולה, פשוט מעולה!! הספיקר שלו היה כ"כ חזק ועוצמתי והשיחות ברמת שמיעה כל כך איכותית.

כנראה שבגלל זה התאכזבתי כ"כ מהאייפון?

פשוט מה שקרה שהוא נפל לי ונהרס המסך, אז אמרתי נשדרג גם ככה יוצא לי 150 שקל ככה שיחות אז נוסיף קצת ונקח אייפון.

אז כן, סהכ דיברתי שיחות של 10 דק הכי ארוכות, והאוזן ממש מתחממת אחרי השיחה. הווליום של האייפון במצב שיחה לא הכי גבוה, אפילו די נמוך! ושאני שם על ספיקר..אם זה במקום עם קצת רעש אז גם לא שומעים כלום בספיקר המעפן הזה..

וגם הכפתור של ה-השתק נדבק ללחי ולפעמים נהיה השתק שיחה באמצע.......בקיצור אני ממש ממש מאוכזב

לא הייתי צריך להאמין להם שאייפון זה הכי טוב כמו כל העדר וש187 שקל זה אחלה מחיר....

השאלה מה אני יכול לעשות עכשיו? אני יכול לגשת אליהם לתת את המטען וכל החבילה והכל ושעבר סה"כ יום אחד ולבקש שיחליפו לי למכשיר יותר פשוט וישנו חבילה והכל? גם אם פתחתי ניסיתי יום אחד וזה לא נוח לי ומכאיב לי באוזן אז מה אני יכול לעשות??

גם זה לא נח, זה לא כזה אינטימי להדביק בוקסה כזאת ענקית לאוזן שלי שאני מדבר. הדרך היחידה היא רק על ספיקר- ומה אם אני ברחוב וצריך שיחה אינטימית? ואם לא נח לדבר עם אוזניות??? תמיד כל החברים שלי התלהבו מזה רציתי לראות מה זה..

אפל דאגו לכל דבר אפשרי לכל תכנה אפליקציה ומשחק.....למה הם לא דאגו לדבר הכי חשוב?? לאיכות שיחה, לספיקר?? לרמת קרינה?? הבנתי שהרמת קרינה שלו זה 0.91 שזה יחסית גבוה שמעל 1.5 זה כבר מסוכן על ידי משרד הבריאות.

לגבי הגלקסקי..הקרינה שלו היא אחת מהנמוכות ביותר 0.237 כמעט פי 3 פחות מהאייפון...

ברור שזה שיש פה את כל התכנות אפליקציות והכל יהיה לי שימושי...אבל עם זה במחיר של קרינה כאבי אזניים ואי נוחות שיחה, מצידי להחזיר אותו לקחת 3100 ישר במקום..מה אני יכול לעשות?? בעבודה יש לי אינטרנט, בבית יש לי אינטרנט. במחשב יש לי משחקים וגם באקס בוקס. ככה שאני לא רואה הצדקה שאנשים גם יהיו מחוברים כל הזמן גם מהטלפון......פשוט לקחתי את זה כי אמרתי אם ככה יוצא לי בסביבות 150 שקל שיחות אז כבר נוסיף קצת ונקח מכשיר איכותי.

לאיזה מכשיר כדאי לי להחליף, שישמש רק לאיכות שיחה טובה, בלי הכי הרבה קרינה, ושיהיה אפשר לגלוש באינטרנט בקטנה?

אולי הגלקסי 2 הוא עם רמקול יותר טוב ופחות קרינה אז להחליף לזה?

אני ממש מאוכזב מאפל.......יצרו טלפון שיכול להכין לי נס קפה ולשלוח לי אימלים...אבל למה הם לא דאגו לדבר הכי חשוב לאיכות שמיעה לנוחות? אתם חושבים שאורנג יעשו לי בעיות או יתנו לי להחזיר?? לא הלכתי לשם היום כי המטען והכל היה בבית..

לדעתי יש לטלפון הזה כמה חסרונות ממש משמעותיים שאי אפשר להתגבר עליהם:

1. יש רק את הטאץ, אם אני רוצה להשתמש בכפתורים שיהיה לי יותר נח ומהיר??

2. ספיקר חלש עלוב..

3. איכות שמיעה חלשה מאוד.

4. החבילה שלו לא משהו..למה אני צריך 400 סמסים?

5. מה אני עכשיו צריך ללכת לאיזה פורץ כדי לשים שיר וצילצולים בטלפון?

6. קרינה חזקה 0.91 והוא מחמם את האוזניים.

אכלתי אותה חזק, או שיש לי איזה דרך לצאת מזה??

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. יש רק את הטאץ, אם אני רוצה להשתמש בכפתורים שיהיה לי יותר נח ומהיר??\

מה ציפיתה ? כול היופי שזה טלפון שצריך רק כפתור אחד בשביל להשתמש בו.

2. ספיקר חלש עלוב..

הספיקר סביר, העלה את הווליום למקסימום?

כנל.

אז למה הסכמתה?

לא מספיק להוריד אייטונס

תרד מהגלאקסי בכלל, שני המכשירים גדולים יותר ואותם המינוסים שציינתה, תבדוק בכיוון נוקיה.

אודי A4

דימה.

פורסם
1. יש רק את הטאץ, אם אני רוצה להשתמש בכפתורים שיהיה לי יותר נח ומהיר??\

מה ציפיתה ? כול היופי שזה טלפון שצריך רק כפתור אחד בשביל להשתמש בו.

2. ספיקר חלש עלוב..

הספיקר סביר, העלה את הווליום למקסימום?

כנל.

אז למה הסכמתה?

לא מספיק להוריד אייטונס

תרד מהגלאקסי בכלל, שני המכשירים גדולים יותר ואותם המינוסים שציינתה, תבדוק בכיוון נוקיה.

לגלאקסי יש יחסית קרינה נמוכה-0.32 לעומת 0.91. זה לא משהו שישפיע בפחות כאבי אזניים וחום באוזן??

אתה אישית משתמש באייפון? תגיד זה אשכרה נח לך לדבר ככה?

לכיוון איזה מכשיר של נוקיה? N8 ? x6? x302 ?

אני חושב לקחת נוקיה עם ספיקר טוב ומצלמה, בלי הרבה קרינה. בעל איכות שמיעה טובה וכפתורים.

מה אני עושה עם אורנג'? הם לא יגידו לי שאני מחוייב על 112 שקל לחודש על האייפון בלי קשר לחבילה למשך 3 שנים??

זכותי לבטל אם הוא לא מתאים לי מבחינת איכות שמיעה וחום באוזן נכוון?

אשמח לשמוע עוד הצעות למכשירים: מה כדאי לקחת? אני רוצה מכשיר שתהיה לו איכות שמיעה וספיקר טוב, שישלב כפתורים עם טאץ', ושיהיה נח ולא כבד. לא נראה לי שיתאים לי גלאקסי או אייפון.

* יש עוד אנשים שלקח להם זמן להתרגל מטלפון רגיל לאייפון?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

אכלתי אותה חזק, או שיש לי איזה דרך לצאת מזה??

אתה יכול למכור את המכשיר ולקנות בחנות פרטית את מה שבא לך.

אוהב נוקיה?

N8 נמכר כיום ב 1500 ש"ח.

רוצה מכשיר קטן?

יש מגוון HTC

רוצה מכשיר עמיד?

יש מוטורולה DEFY

רוצה כפתורים?

יש כמה מכשירים של "בלקברי"

רוצה שילוב בין טאצ' לכפתורים בצורה של מקלדת נשלפת?

יש את מוטורולה מיילסטון.

נ.ב.

אני אפילו לא פתחתי את האריזה מאורנג', מכרתי את האייפון דרך לוח יד 2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטער על סיבוב הסכין (שנעצת בעצמך), אבל זו דוגמא מצוינת ל"לקנות לפני שבודקים". בדיוק כמו שאנחנו ממליצים תמיד לבצע נסיעת מבחן על אוטו, חשוב לבצע "נסיעת מבחן" על מכשיר סלולרי מתוחכם שאתה קונה. הרי ידעת מראש שלא מדובר בנוקיה פשוט, ושיש לו תכונות שאתה לא מכיר היטב ולא יודע כמה הן נוחות לך (למשל מסך המגע). זה לא שזה מסובך במיוחד למצוא חבר עם אייפון 4 שיתן לך לשחק עם המכשיר חצי שעה ולראות איך הוא מתאים לך. לצערך, מהרגע שפתחת את הקופסה מאוחר מדי להחזיר... החבילה, אם זה חשוב לך, סבירה יחסית. חבר שלי קיבל במבצע סטודנטים 150 שקל לחודש עבור חבילה דומה, אבל הוא שידרג ל-32 ג'יגה ולכן זה עלה לו עוד 30 לחודש (גם כן שוד לאור היום - מדהים שאותו מכשיר עם 16 ג'יגה יותר זכרון עולה מאות שקלים יותר).

בכל מקרה, ואני יודע שזה לא קשור, גלקסי 2 יותר טוב :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

את האמת זה ממש לא מפריע לי, אני לא נוהג לעשות שיחות ארוכות ולא שמתי לב לחום יוצא דופן ממכשיר סמארט פון אחר.

יש לציין שלפני זה היתי אם 6120C והמכשיר היה מגיע לכ55 מעלות בזמן שיחה, זה היה באמת הזוי.

העניין שכתבתי לך שגאלקסי לא מתאים בגלל מאפיינים אחרים.

1. הגלקסי אפילו יותר גדול מהאייפון שלא נדבר על S2 שזה פשוט לבנה.

2. הספיקר לא חזק יותר, לדעתי אפילו טיפה חלש יותר.

3. איכות השיחה בטיפה יותר טובה מהאייפון אבל לא היתי אומר שזה שיפור משמעותי.

בסוף אם אתה לא הולך להשתמש באפליקציות בצורה יום יומית אין לך מה להסתכל לכיוון אייפון\גלאקסי, ובכלל לא ברור לי למה קניתה סמארט פון אם כול הצרכים שלך הם איכות שיחה וכו, הדגש בפלאפונים האלו בהחלט לא השיחות.

דווקה על נוקיה אולי E71, תחכה לעוד תגובות.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם לא עברו 14 יום והמכשיר במצב חדש, לך תחזיר.

אייפון זה לא איזשהי כת דתית שצריך להתרגל אליו בכח.

פורסם

תודה למי שהעביר את הדיון מהפורום הכללי לפה:wink:

אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני מבחינתי לוקח את האייפון המטען וכל מה שקיבלתי איתי לעבודה מחר. אגש לנקודת המכירה ואחליף.

נכון שפתחתי, אבל מה אני יכול לעשות עם עשיתי מספר שיחות וממש לא נוח לי. זה פשוט מחמם לי את האוזן ועושה לי כאב כזה וחום באוזן. מה רק אני מרגיש את זה? שאתם מצמידים את הלבנה הזו לאוזן מעל 10 דקות אתם לא מרגשים שזה מחמם??

למה שאני אמכור אייפון שקניתי מאורנג?? אורנג רימו אותי במחיר דרך אגב. אייפון מחנות עולה 2700 שקל. פה עם כל ה3 שנים וה 187 שקל לחודש יוצא הרבה. אני מקבל 400 דקות חינם. אבל לפני זה על 400 דקות הייתי משלם משהו כמו 90 שקל לחודש.

ככה שגם המכשיר כולל המבצע יצא איזה 600-700 שקל יותר.

למה קניתי את האייפון? לא יודע למה, כי אני דביל. הסתובבתי כמה זמן עם ה3100 הישן נהרס לו המסך. הלכתי והאמנתי לנציג מכירות שאם גם ככה יוצא לי 150 שקל בממוצע בחודש, אז להוסיף כמה גרושים ולקבל את "פלא" האנושות. "אם אין שכל הגוף סובל" משפט שאני המצאתי :roll:

אז מה שאתם אומרים זה שאורנג לא יבטלו לי? למרות שאני לקוח שלהם 8 שנים? אני יכול לומר שהמכשיר שלהם גורם לי כאבי אזניים ואני לא רוצה את הקרינה שלו ושהשמיעה שלו חרא לדעתי. מה יותר מזה כדי להחליף?

גם האייפון אצלי יום וחצי הדבר היחיד שעשיתי בו זה כמה שיחות טלפון הוא חדש לגמריי...השאלה שלי איזה מכשיר לקחת במקום זו הבעיה הגדולה. אני צריך משהו בסיסי עם אינטרנט בסיסי, בלי הרבה קרינה, עם ספיקר טוב, מצלמה נחמדה ואיכות שמיעה טובה.

מה להתרגל לאייפון זה כמו להתרגל לאיסלאם? :-o

פורסם

יקבלו חזרה.

אין להם ברירה.

קח במקום זה בלקברי או אפילו את הסמסונג פרו החדש.

פורסם
יקבלו חזרה.

אין להם ברירה.

קח במקום זה בלקברי או אפילו את הסמסונג פרו החדש.

למה אין להם ברירה? כי לא עברו 14 יום נכון? אני חייב להלחץ על זה ולסגור עניין עם אורנג' בימים הקרובים, או שלפי החוק מגיע לי 14 יום לבטל עסקה ולהחזיר מוצר?

אתה מדבר על הסמסונג גלאקסי פרו? הדבר הזה? http://iandroid.co.il/dr-iandroid/archives/6654

כתוב שזה עולה רק 59 שקל לחודש. האמת זה נראה נחמד, השאלה אם הם יסכימו לשנות לי ולתת לי חבילה ככ זולה?

אני צריך טלפון עם איכות שמיעה וספיקר טוב, כנראה שנוקיה זה כמו סוזקי במכוניות, פשוט וטוב! ואני לא אתרגל משהו צרפתי מפואר שלא נוח לי בחיים? :-o:shock:

לגבי הבלאקברי, גרסה 9800 יצאה? מה ההבדל בינו לאיייפון חוץ מזה שיש לו מקלדת גם? כל המטרה שלי זה לא לקרב לאוזן שלי מפלצת עם מסך ענק מלא חום וקרינה, הבנתי שלבלאק ברי יש קרינה גבוהה? סה"כ אני רוצה מכשיר נורמלי בסיסי, שיתן לי GPS, MP3, מצלמה, איכות שמיעה טובה, ספיקר טוב, אינטרנט בWIFI ושלא יהיה ענק ומלא אנרגיה מחממת.

אני ממש שונא את האייפון, זה שם היום את הבחורה שאני יוצא איתה על השתק סתם איזה דקה, התרוקנה לו הסוללה מהר. וגם זה התקשר אליה פעמיים סתם בגלל לחיצה עדינה, והבנתי שגם אם לוחצים על מישהו לשניה ואז עושים סיום, זה שולח לו הודעה שחיפשתי אותו. עכשיו היא תחשוב שאני רודף אותה בגלל האייפון המחורבן הזה. זה שלא עשו לו מקשים ממש חסרון לדעתי.

פורסם

קודם כל, אייפון מכשיר מצוין,

הדבר היחיד שקצת מבאס זה התוכנית שלך.

אני השגתי 1300 דק' 1300 אסמס, 2.5GB אינטרנט + אייפון ב-209 ש"ח.

מו"מ מול חברות הסלולר זה משהו שצריך ללמוד באונ' :)

פורסם

בקצרה קניתה מכשיר על סמך מותג ולא לפי תכונות שחיפשתה.

דווקה אחד היתרונות הבולטים של האייפון זה רגישות המסך, בשבילך זה מינוס ...

בהחלט תבדוק את הבלאקברי/נוקיה E72 שניהם ללא מסך מגע ואמורים לתת זמן סוללה עדיך בהרבה מהאייפון, המינוס היחיד שהקרינה שלהם אפילו גבוהה יותר מהאייפון.

אודי A4

דימה.

פורסם
תודה למי שהעביר את הדיון מהפורום הכללי לפה:wink:

אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני מבחינתי לוקח את האייפון המטען וכל מה שקיבלתי איתי לעבודה מחר. אגש לנקודת המכירה ואחליף.

נכון שפתחתי, אבל מה אני יכול לעשות עם עשיתי מספר שיחות וממש לא נוח לי. זה פשוט מחמם לי את האוזן ועושה לי כאב כזה וחום באוזן. מה רק אני מרגיש את זה? שאתם מצמידים את הלבנה הזו לאוזן מעל 10 דקות אתם לא מרגשים שזה מחמם??

למה שאני אמכור אייפון שקניתי מאורנג?? אורנג רימו אותי במחיר דרך אגב. אייפון מחנות עולה 2700 שקל. פה עם כל ה3 שנים וה 187 שקל לחודש יוצא הרבה. אני מקבל 400 דקות חינם. אבל לפני זה על 400 דקות הייתי משלם משהו כמו 90 שקל לחודש.

ככה שגם המכשיר כולל המבצע יצא איזה 600-700 שקל יותר.

למה קניתי את האייפון? לא יודע למה, כי אני דביל. הסתובבתי כמה זמן עם ה3100 הישן נהרס לו המסך. הלכתי והאמנתי לנציג מכירות שאם גם ככה יוצא לי 150 שקל בממוצע בחודש, אז להוסיף כמה גרושים ולקבל את "פלא" האנושות. "אם אין שכל הגוף סובל" משפט שאני המצאתי :roll:

אז מה שאתם אומרים זה שאורנג לא יבטלו לי? למרות שאני לקוח שלהם 8 שנים? אני יכול לומר שהמכשיר שלהם גורם לי כאבי אזניים ואני לא רוצה את הקרינה שלו ושהשמיעה שלו חרא לדעתי. מה יותר מזה כדי להחליף?

גם האייפון אצלי יום וחצי הדבר היחיד שעשיתי בו זה כמה שיחות טלפון הוא חדש לגמריי...השאלה שלי איזה מכשיר לקחת במקום זו הבעיה הגדולה. אני צריך משהו בסיסי עם אינטרנט בסיסי, בלי הרבה קרינה, עם ספיקר טוב, מצלמה נחמדה ואיכות שמיעה טובה.

מה להתרגל לאייפון זה כמו להתרגל לאיסלאם? :-o

האמת לא יודעת על מה אתה מדברת.

הייתי עם האייפון בים כאשר הטמפ' החיצנית 32 מעלות צלזיוס ודיברתי 20 דקות עם האייפון ולא הרגשתי שהאוזן נשרפה לי או טמפ' גבוהה של המכשיר.

היום אנחנו בעידן השקט כלומר שאנשים יפסיקו לדבר עם הספיקר וכול העולם ישמע את השיחה. נראה לך שחברת אפל לא עשתה מספיק מבחנים לאייפון לפני שהחליטה על עוצמת שמע מקסימלית שנוחה למרבית האוכלוסיה ?

אם עוצמת השמע של האייפון נמוכה עבור האוזן שלך כאשר אתה מצמיד את האפרכסת לאוזן כנראה שאתה התרגלת לעוצמת שמע גבוהה או שיש לך בעיות שמיעה שאתה לא מודע אליהם.

דבר בשקט :lol:

איזה כייף לי :)

פורסם

אני התרגלתי לאיכות השמיעה של NOKIA.

אין לי בעיות שמיעה. התרגלתי פשוט לאיכות שמיעה של נוקיה - זה פי 2 יותר חזק. וגם לספיקר.

הדרך היחידה שיש לי לדבר באייפון זה דרך הספיקר.

הבלאק בארי מפחיד אותי בגלל הכמות קרינה - והE72 - הבנתי שהוא ממש מחמם את האוזן.

מבחינת החוק אני יכול לבטל תוך 14 יום?

יש מצב שהם יחזירו לי את הנוקיה 3100 שלי? ויחזירו את הכל לכמו שהיה? ואז אני אקנה לי מכשיר פשוט מיד שניה??

אין לי בעיות שמיעה, עובדה שהרגשתי רק לחץ באוזן ימין שזו האוזן שדיברתי בה באייפון.

אני אשמח לשמוע איזה מכשיר יתאים לי? אני מתכוון ללכת אליהם היום בערב. אני גם צריך GPS.

• תוכן חדש...