Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה יש לי קצת לחץ ואין לי יותר מידי זמן לשטוף את הרכב והוא כבר נראה זוועה, החלטתי היום שכנראה שהגיע הזמן שאשים את הרכב במכון שטיפה, כמובן שחיפשתי רק שטיפה ידנית, דבר ראשון שביקשתי מהבחור זה שישטוף את הרכב רק בעזרת סמרטוט הוא הסתכל עליי במבט של מופתע "תראה איזה רכבים אני שוטף כאן ואף אחד לא מבקש ממני דבר כזה יש לי מטאטא מיוחד מעור צבי ב 500 ש"ח" ( הראה לי איזה Q5 של ילד בן 22 מתלהב שהשיג הכל בזכות ההורים כנראה)

אמרתי לו שאני אוסיף לו עוד קצת כסף כדאי שינקה רק בעזרת סמרטוט והוא הסכים, מה אני אגיד לכם, ההרגשה היא שעדיף היה לתרום את הכסף למי שבאמת נזקק לו, הרכב יצא עם מלא סימנים ולכלוך שלא ירד וכבונוס שריטה נחמדה של דלת שאחד העובדים פתח לי על הרכב.

כמובן שלא יכולתי לראות את הרכב ככה והייתי צריך לעבור על הכל שוב בעצמי.

לפחות הגעתי למוסר השכל ברור, פעם אחרונה שאני לא שוטף את הרכב בעצמי, אולי זה דורש עוד קצת מאמץ אבל אין כמו ההרגשה שאתה מפנק את הרכב שלך בעצמך ומנקה אותו הכי טוב שאתה מסוגל.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

המסקנה כאן היא לא לחזור לאותו המכון ולנסוע למקום נורמלי יותר.

אני שוטף כבר שנים אצל מכון שטיפה עם מ-כ-ו-נ-ה שלא עושה שריטות - ובאמת אין שום שריטות, גם לא אלה העגולות המעצבנות. בעל המקום אומר שייבא את המכונה הזאת מגרמניה וגם עוד 20 שנה הוא לא יחזיר את ההשקעה... מקווה שלא יסגור את המכון :shock:.

פורסם

תכלס - ה"סוד" הוא בניגוב כנראה.

אין לי זמן (או רצון) להתעסק עם זה בעצמי.

מכונה עם ג'ילדות שלא שורטת ועוד 5-10 ש"ח לבחור שמנקה פעם בחודש / חודשיים (חונה עם כיסוי בעבודה) וזהו.

המוסר השכל שלי - שטיפה נורמאלית פעם ב... עדיף לי מאשר להשקיע את הזמן והמרץ שלי בנושא.

אם הזמן הפנוי שלך "זול" סבבה.

שלי לא במיוחד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
המסקנה כאן היא לא לחזור לאותו המכון ולנסוע למקום נורמלי יותר.

אני שוטף כבר שנים אצל מכון שטיפה עם מ-כ-ו-נ-ה שלא עושה שריטות - ובאמת אין שום שריטות, גם לא אלה העגולות המעצבנות. בעל המקום אומר שייבא את המכונה הזאת מגרמניה וגם עוד 20 שנה הוא לא יחזיר את ההשקעה... מקווה שלא יסגור את המכון :shock:.

אשמח אם תשתף באיזה מכון מדובר.

פורסם

מדובר על "רחיצה בעמק" במתחם המועצה האזורית מגידו (טלפון 04-9590080).

מכביש 66 אתה פונה לכיוון משמר העמק ומטפס את כביש 6953 המפותל, אחרי רמת השופט יש פניה ימינה למתחם.

אם אתה בא מכביש 70 אתה עולה על מחלף אליקים ונוסע בכביש 672 לכיוון מזרח כ- 10 ק"מ, תראה פניה שמאלה לעין השופט/רמת השופט ואז שמאלה למתחם.

20 ש"ח שטיפה חיצונית, ופעם בחודשיים אני מפנק את הרכב בשטיפה חיצונית+פנימית+עיץ ריח ב- 45 ש"ח.

פורסם

אחרי שטיפה במכונה שלא שורטת (עם כאלה רצועות שמתנדנדות בעדינות על האוטו) גיליתי שריטה ממש ישרה על הכנף. בהמשך לשרשור הוצאת הקיטור. משהו כמו 4 סנטימטר, שמישהו השקיע בקו הישר על הכנף. בסוף השטיפה הכי טובה זה כמה שפחות לשטוף ולא להבריק את האוטו יותר מדי.

אני אשמח לדעת איך את מטשטשים שריטות כאלה (בהנחה שקניתם צבע תואם לאוטו).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אצלי יש בעיה אחרת- אין שטיפה חיצונית ופנימית במחיר שפוי (לצורך העניין עד 100 שקלים זה מחיר שפוי).

לכן הלכתי ורכשתי את כל חומרי הניקוי המקוריים של BMW, למעט פוליש ווקס איכותיים שאני עדיין שוקל מה לרכוש, ואני שוטף את הרכב בחנייה, אבל תנאים לא נוחים בעליל:

בבניין שאני מחנה את הרכב אין ברז מים בחניון ולכן אין איך לשטוף, אז אני צריך להביא את הרכב לחניית הבניין שלי ועד שאני מגיע כבר כל המכסה מנוע+כנפיים+ג'אנטים חמים מהנסיעה וזה הכי מעצבן כי המים (עם הסבון) מתייבשים על הרכב בשנייה, שלא לדבר על הספריי ניקוי ג'אנטים המיוחד שהנוזל שלו הופך לצבע אדום כשסיים את פעולתו ומתייבש על הג'אנט החם עוד לפני ששוטפים אותו ואז נלחמים 10 דקות עם כל ג'אנט...

המסקנה היתה בלתי נמנעת:

העוזרת מקבלת על עצמה את תפקיד שטיפת הרכב, ביום שבת תתבצע חפיפה מסודרת על חומרי הניקוי ואופן השימוש וכמובן באיזה מטלית משתמשים בכל שלב (ספוג מקרופייבר לפח+אחד נוסף לג'אנטים,ג'ילדה לייבוש הפח, מטלית לדשבורד, מטלית לעור, וכמובן מטלית מקרופייבר לברק סופי לפח).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני אשמח לדעת איך את מטשטשים שריטות כאלה (בהנחה שקניתם צבע תואם לאוטו).

חפש מכחול צביעה איכותי ודק דק, טבול את קצעו בצעה ועבור על השריטה בזהירות כדי לצבוע רק את שריטה עצמה ולא את הפח הצבוע.

בהנחה ועשית את זה כמו שצריך השריטה תיהיה הרבה יותר מטושטשת מבעבר (אל תחלום על להעלים אותה לגמרי, זה יקרה כשתצבע אותה אצל צבעי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ניסיתי לא מזמן להציע לאחותי 50 שקל בעבור שטיפה חיצונית (בת 14) היא התיאשה אחרי 10 דקות וכל הרכב נשאר עם בוץ (יש לציין שיש לה ידיים די שמאליות).

כנראה שמפה לא תבוא הישועה, אולי אתחיל לשטוף במכונה עם גילדה ולנגב בעצמי.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...