Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אפשר להשיג פרטים על המירוץ הקרוב??

האם אפשר בכלל לקבל מידע כזה ע"מ ללכת לראות את המירוץ?

יש מצב לגלידה?

פורסם

זה יהיה איפהשהו בגבולות א"י השלמה כולל סיני לבנון ורצועת עזה (בעזה הכי מעניין להתחרות)

יהיה באחת משעות היממה המוכרות לבני אנוש- או שלא...

ואם ציפית לתשובה רצינית אז- לא אי אפשר

לראות- בתמונות

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם
זה יהיה איפהשהו בגבולות א"י השלמה כולל סיני לבנון ורצועת עזה (בעזה הכי מעניין להתחרות)

לראות- בתמונות

למה?!..למה אתה סתם אומר..

המרוץ יהיה בתחנת המשטרה בבית דגן...מחכים לך שם.. :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

לראות- בתמונות

למה?!..למה אתה סתם אומר..

המרוץ יהיה בתחנת המשטרה בבית דגן...מחכים לך שם.. :lol:

:mad: למה אתה מגלה לו?

הוא בסוף באמת יגיע :evil:

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

תכל'ס זאת שאלה מוזרה, אבל גם אני תמיד רציתי לבוא לראות תחרויות סופרמוטור....אבל מה לעשות אתם מחתרתיים

אז אני לא מבין, נגיד יש לי סופרמוטור ואני רוצה להשתתף בתחרויות, אז איך נכנסים לאנדרגראונד ? 8)

וברצינות, אני רוצה לראות לפחות מירוץ אחד...אז תעזרו לי !!

ואם אתם לא מתכוונים לאפשר לאנשים לבוא למירוצים, אז תפסיקו לגרות אותנו עם תמונות בפג"ז !

:mad:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
תכל'ס זאת שאלה מוזרה, אבל גם אני תמיד רציתי לבוא לראות תחרויות סופרמוטור....אבל מה לעשות אתם מחתרתיים

אז אני לא מבין, נגיד יש לי סופרמוטור ואני רוצה להשתתף בתחרויות, אז איך נכנסים לאנדרגראונד ? 8)

ואם אתם לא מתכוונים לאפשר לאנשים לבוא למירוצים, אז תפסיקו לגרות אותנו עם תמונות בפג"ז !

מה שניקרא..תפנה להנהלה.

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

1. סופרמוטו, לא סופרמוטור.

2. כשיהיה לך סופרמוטו, אנחנו כבר נפנה אליך... 8)

פורסם

כאילו גם מירוצי האינדורו לא ממש חוקיים עד כמה שידוע לי..

ויש פירסום על המירוצים..

אז למה שמור כל כך...

ומה הקטע בפורום הזה שכל אחד פה שרוכב על בנדיט מרגיש שהוא איזה נשיא ויכול לרדת עליך בכל שאלה שלך ..

אל תחכים יותר מידי כי יש חכמים ממך.. :evil:

יש מצב לגלידה?

פורסם
כאילו גם מירוצי האינדורו לא ממש חוקיים עד כמה שידוע לי..

ויש פירסום על המירוצים..

אז למה שמור כל כך...

ומה הקטע בפורום הזה שכל אחד פה שרוכב על בנדיט מרגיש שהוא איזה נשיא ויכול לרדת עליך בכל שאלה שלך ..

אל תחכים יותר מידי כי יש חכמים ממך.. :evil:

זה שיש חכמים ממני..זה נכון...וזה לא מעניין אותי..אבל אני גאה בזה שאין טיפשים ממני..בזה אני לוקח אותך...

אז איך אומרים...ניפגש במרוץ הבא :twisted:

פורסם
ושוב הנשיא מעדיף לדבר על עצמו מאשר לענות על השאלה :?

טוב...יאלה....רק בגלל שאני ממהר לארוחת ערב במסעדה עם הנשיאה..אני יתן לך תשובה.

מרוצי הסופרים אינם חוקיים בארץ..בניגוד למרוצי שטח שאינם נרדפים ע"י המשטרה

מרוצי הסופר אחו'שרמוטה נרדפים.

לכן....מבחינת כולם פה..אתה שוטר..אבא שלך שוטר..אח שלך מגב"ניק..ואחותך מתנדבת במשמר האזרחי....כך שאין מצב שיגידו לך.

מכיוון שאף אחד שכן יודע איפה המרוצים לא מכיר אותך אישית ..אף אחד לא ינדב לך את המידע.

כמו כן..בגלל שמרוצי הסופר..לא חוקיים..אין ביטוח..ז"א..אם אחד הרוכבים משגר את האופנוע שלו לכיוון הקהל..הלך על כולם...מכאן נובע..שמנסים לצמצם כמה שיותר בקהל.

יש מבין....?

ועכשיו תרשה לי... אני ..אני ...אני...אני...אני...!

יפה...תתחיל להתחבר עם אנשים..בסוף תגיע לבן אדם שכן ינדב לך את המידע..ומי יתן...ויהיה שלום כלל עולמי...

יאלה בי!

פורסם

לא חשבתי שעושים לי דווקא אבל למה אי אפשר פשוט לענות על שאלה..?

לא בכבוד שלהם? למה חייבים להתנשאות..

יש מצב לגלידה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...