Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איש המכירות שדיבר איתי הסביר לי שהרכב שאני שוקל לקנות עבר "תיקון קצה" בשילדה, כנראה בגלל שתיקנו משהו בטמבון ...

לפי דבריו השילדה והטמבונים מחוברים יחד על מנת ליצור מרחב פנימי גדול יותר ברכבים האלה (כמו גם בדיהטסו סיריון) ולכן כל תיקון בפלסטיקים, מנורות או מה שקשור לטמבונים גורר מעין "פגיעה" בשילדה.

מישהו יכול להסביר לי על מה הוא מדבר ואם יש בזה מן האמת ?

פורסם

המושג קצה שלדה בא לציין כי הרכב עבר כיפוף קל במרכב הרכב, בחלק הקדמי שתומך את הטמבון.

מבחינה טכנית מחד, לרוב לפגיעה כזו אין הרבה משמעות, מאידך מבחינה מסחרית, הרכב עבר כביכול פגיעת "שאסי" והרבה מחפשי רכב לא רוצים לקנות רכב כזה או מורדים את המחיר משמעותית.

פורסם

יש משהו שונה ברכב הזה בחיבור של השילדה עם הטמבון ושאר המבנה ?

כי מה שאיש המכירות הזה טוען, שברכב הזה ספציפית בשונה מרכבים אחרים, גם תיקון בטמבון שלא קשור לשסי, ישאיר סימנים כאילו הייתה פגיעת שסי

פורסם

מה שאמר לך מאוד לא מדויק, בלשון המעטה.

הפגוש עשוי פלסטיק, השלדה עשויה מתכת. החיבור בינהם חייב להתבצע ע"י הברגה/הדבקה/קליפס/נייר-דבק/כמות יפה של רוק ולכן החלפה של הפגוש לא מחייבת פגיעה בשלדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין דבר כזה קצה שלדה או שפשוף בשלדה או כול שם אחר

כול פגיעה בשלדה אפילו הקטנה ביותר זו פגיעה בשלדה לכול דבר

מה שאומר שזה מחייב הורדת אחוז מסויים ממחירון הרכב מינימום 5%

בקצרה לרכב שאתה רוצה יש תאונה בשלדה

שזה אומר שאפילו אם תוריד מספר אחוזים ממחיר המחירון יהיה לך קשה למכור את הרכב בעתיד

וכמו שכולם לפני כבר אמרו מכונית מהסוג הזה יש בשפע

לך חפש מכונית אחרת ושיהיה לך בהצלחה!!!

• תוכן חדש...