Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלונדינית במשבר מתלבטת בין סקסו, קורסה וקליאו אוטומטיות [כ"ע]

lee22
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

אני מחפשת רכב סטודנטים לנסיעה בתוך העיר בעיקר.

הקריטריונים שלי הם בעיקר- זול (גם במחיר, גם בדלק, וגם באחזקה)

קטן, אוטומטי (...) וכמה שיותר אמין לחוסר תקציב...

מצאתי שלוש חלופות:

סיטרואן סקסו 1.4 יד שלישית שנת 2000 (9.5K) עם 138000 ק"מ .

רנו קליאו יד שניה שנת 98 עם 130000 ק"מ (10K)

אופל קורסה 1.2 שנת 2000 110000 ק"מ (13K)

בבקשה תעזרו לי..

נ.ב

כתבתי את הכותרת בתקווה לתגובה מהירה...8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה..

האמת ששקלתי סיריון 1.3 אבל מצאתי אחת יד 6 עם 200000 ק"מ ב18K שזה נראה לי קצת מוגזם..

וגם סוויפט ראיתי אבל רק בשנתון נמוך ממש כי אין לי כל כך תקציב..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סקסו וקליאו אוטומט מהשנתונים האלו זה מתכון דיי בטוח לשיפוץ גיר (צרפתיות ואוטומט זה שילוב רע, גם אז וגם בשנים האחרונות) כך שלדעתי עדיף את הקורסה עליהן. רכב לא רע כמה שאני יודע, הייתה לחבר שלי אחת כזו שנת 2001 והחזיקה אצלו כמעט 5 שנים כמעט ללא תקלות. אם את מוצאת יפנית כזו קטנה וזולה אז גם אפשר למרות שאני חושב שהן יותר יקרות לרכישה ביחס לקורסה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם את חייבת רכב אוטומטי, אני מצטרף לדעתו של בנצי, שעדיף רכב יפאני כמו סיריון סוויפט או שרייד.

העדיפי את מה שנמצא במצב הטוב ביותר (מכאנית וחיצונית) ומתאים ביותר לתקציב (ופחות התייחסות לסוג הרכב).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

5 א"ג שלי - בתקציב כזה הייתי מוותר על גיר אוטומטי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב הזה דייהטסו שרייד תהיה בחירה אידאלית. גם הטויוטה סטארלט תהיה בחירה מצויינת אם כי יש עדיפות גדולה לגיר הידני. הן בשרייד והן בסטארלט התיבה האוטומטית מיושנת ובעלת 3 מהירויות בלבד, מה שלא ממש תורם לנוחות בנסיעה או חסכון גדול בצריכת הדלק (אם כי שתיהן בהחלט עונות להגדרה חסכוניות).

שיהיה בהצלחה!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

5 א"ג שלי - בתקציב כזה הייתי מוותר על גיר אוטומטי

אין סיכוי... לא נהגתי על גיר רגיל מאז שקיבלתי רישיון.. אני יכולה למתוח מעט את התקציב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הן בשרייד והן בסטארלט התיבה האוטומטית מיושנת ובעלת 3 מהירויות בלבד, מה שלא ממש תורם לנוחות בנסיעה או חסכון גדול בצריכת הדלק (אם כי שתיהן בהחלט עונות להגדרה חסכוניות).

לשרייד 4 הילוכים ממודל 1994 ומעלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעקבות ההצעות שלכם מצאתי טויוטה סטארלט שנת 1997 יד ראשונה עם 117000 קילומטר ב17K, זה די אומר למתוח את התקציב שלי ממש אבל היא כזאת שווה? חסכונית בדלק?

אשמח לשמוע תגובות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סטרלט אוטו מאוד אמין, לחבר פורום היה אותה (או עדיין יש) ולפי הכותרת של הסיכום שהוא פתח עליה אפשר להבין אודות האמינות שלה:

סיכום 6 שנים, 100,000 ק"מ ו 0* תקלות - טויוטה סטארלט 97'.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר אין אותה. יש את אחותה הצעירה והחטובה :twisted:

אין ספק שיד ראשונה לרכב כה ישן זו מציאה ואפילו לשלם מעל המחירון זו לא מילה גסה, אך עדיין, לא לוותר על היסטורית טיפולים ותאונות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעקבות ההצעות שלכם מצאתי טויוטה סטארלט שנת 1997 יד ראשונה עם 117000 קילומטר ב17K, זה די אומר למתוח את התקציב שלי ממש אבל היא כזאת שווה? חסכונית בדלק?

אשמח לשמוע תגובות.

נפלת על מציאה לא קטנה, רכבים כאלה לא נשארים הרבה זמן בלוחות. קחי את הרכב לבדיקה במוסך שאת מכירה וסומכת אם המוסכניק לא ימצא שום דבר רציני, מזל טוב. :wink:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...