Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TDI vs TSI

JerseyPilot
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא להיפך בשירוקו יש סופר צ'רג'ר וטורבו.

ב - 122 יש טורבו.

ב - 1.4 אין כלום אבל גם עליו כתוב TSI...

אבל עזוב בשביל מה להתווכח, אני יורד לצלם.

אוקי, הבנתי לא נכון את הקטע לגבי הגולף והשירוקו - שנינו כמובן מסכימים שהם מוגדשים.

לגבי הפולו זה קטע קצת לא ברור.

לפני שעה ראיתי על הכביש פולו חדשה עם הכיתוב 1.4 מאחורה (ללא TSI כמובן). כלומר הם לא מדביקים TSI סתם לכל פולו שנמכרת. אם מדובר ב-1400 ללא גדישה, אז כתוב פשוט 1.4 כמו שצריך להיות, בלי שטויות ושקרים.

אין פה יותר מדי אופציות לגבי הפולו בתמונה - או שהיא מוגדשת, או שמישהו טעה בכיתוב, או שאולי מתישהו מישהו שינה את מדיניות הכיתוב והחליט להתחיל לשקר ללקוחות.

עכשיו אם אתה יודע בוודאות שהמנוע הוא 1400 אז אין פה שום מגדש - כמה אתה בטוח לגבי זה?

לפי מה שהבנתי אתה מסתמך על נתון הכ"ס כשאתה טוען שזה מנוע 1400:

יבין כמו שאתה אמרת שמים היום TSI על כל ....... רק במקרה זה בלי טורבו.

גם לי זה היה נשמע הזוי אבל הנה זה קיים. הרכב הינו 85 כוחות סוס ולכן אינו יכול להיות 1.2T.

אבל ל-VAG יש מנוע 1.2 TSI מוחלש עם 85 כ"ס ואולי מדובר במנוע הזה. משום מה הוא לא מופיע במפרט של הפולו, אבל לפני כמה חודשים כשחיפשתי רכב אני די בטוח שהוא היה שם (הוא עדיין קיים בפאביה). יכול להיות שבאיזה תקופה הוא נמכר בפולו ועכשיו כבר לא...

אגב, באתר בעברית גם יש פרוט תחת 'טכנולוגיה' והם כותבים בפרוש שמנוע TSI זה מנוע מוגדש, ככה שנראה לי עוד פחות סביר שהם ידביקו לייבלים מטעים בכוונה.

פורסם

NJMAN, מה לא ברור שאין פולו עם מנוע 1.2TSI עם ה-85 כ"ס בארץ? היא משווקת רק עם 1.4 ליטר אטמוספרי או 1.2TSI ה-105 כ"ס. בפאביה הגרסא המוחלשת כמובן קיימת. ואם יש כיתוב של TSI ואכן המנוע המדובר הוא 1.4 אטמוספרי, אז או שהקשיש "שלנו" עשה זאת לבד, או שהחברה "הסתלבטה" עליו כי הוא קשיש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
NJMAN, מה לא ברור שאין פולו עם מנוע 1.2TSI עם ה-85 כ"ס בארץ? היא משווקת רק עם 1.4 ליטר אטמוספרי או 1.2TSI ה-105 כ"ס. בפאביה הגרסא המוחלשת כמובן קיימת. ואם יש כיתוב של TSI ואכן המנוע המדובר הוא 1.4 אטמוספרי, אז או שהקשיש "שלנו" עשה זאת לבד, או שהחברה "הסתלבטה" עליו כי הוא קשיש.

לא ברור כי אני זוכר שראיתי כזאת פולו... כשחיפשתי רכב חדש אחת האופציות הייתה פולו TSI מוחלש.

מכיוון שאין באמת כזאת חיה, אז או שראיתי מפרט שגוי באיזה אתר, או שאני פשוט לא זוכר טוב (אפשרות סבירה ביותר).

אגב, לא הייתי שולל כ"כ מהר את האפשרות שמתישהו בעבר זה היה קיים, ועכשיו לא...

פורסם

יש כאן אנשים עם היד על הדופק בקשר לגרסאות שיוצאות לשוק, ולא יצאה אחת כזאת לשוק המקומי. אלא אם כן החליטו להסתיר אותה מהקהל הרחב :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...