Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ פורד קאפרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , שמי דוד ויש לי פורד קאפרי שנת 1975, אדומה , מנוע 2000 ידנית

לפני כשנה וחצי התחלנו לשפץ - פרויקט עם אבא שלי ואחי, בעצם כל המשפחה מעורבת ואמא מחזקת.

אני מוסיף את האלבום שלי בפייסבוק כי יש המון המון תמונות שם. בכל מקרה תגידו לי אם רואים או לא , ואם יש שאלות תשאלו..

הפרויקט היה מורכב מפירוק הרכב שלא מצולם כלל - טיפשות של כולנו

אבל תוך כדי השיפוץ ותיקון החלודות השתדלנו לצלם כמה שיותר... אחרי שקיבלנו את הרכב מהפחח שאנחנו לא כל כך מרוצים התחלנו בעבודה שכללה תיקון השגיאות של הפחח עם הרצפה ותיקון חלודות של הרצפה והדלתות בפנים וכמובן פתיחת חורי ניקוז ברכב לחורף הקרוב, גומיות חדשות, ריפוד חדש, רצפה חדשה, חשמל חדש - אבל לא מקורי ההעדפה היא שיעבוד כי זה אוטו שנוסע והרבה, פירוק המזגן וחימום ורדיאטור חימום חדש שיובא מארה"ב, הרכבה ותיקון כל התעלות בפנים מאלומיניום שלא מחליד כי הקודם החליד ומת!

ושיפוץ לוח השעונים שמורכב משישה שעונים והכל עובד

אני מעלה את האלבום בפייסבוק תגידו לי אם עובד

הקישור לאלבום

האלבום מתעדכן כל שבוע ואפילו היום התעדכן וברוב התמונות יש תאריכים

אתם מוזמנים לראות ולהגיב :)

שבוע טוב לכולם :)

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

בדיוק כמו שהיה לי- רק ששלי היה 1.6! לאוטו הזה יש נטיה חמורה להחליד לצערי... כל הכבוד על ההשקעה8)- אני עד היום לא סגור האם עשיתי נכון שמכרתי את שלי!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

באמת כל הכבוד! פשוט אין מילים, הרכב פשוט יפיפה! רק חבל שלא העלתה לפה, מסיבה שלא כולם יכולים להינות מהתמונות ויש ממה להינות!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

תודה לכולם על התגובות. המטרה שכולם יוכלו להכנס גם למי שאין פייסבוק .

ליקוי נדבר על זה לא לפה

פורסם

אין לי פייסבוק,לא רואים תמונות...:?

נשמע מעניין.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

יפה מאד !!!! שאפו על העבודה . כל הכבוד . :beerchug:

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

אין לי מה להגיד חוץ מ: פששש! כול הכבוד!

עברתי על התמונות! אחת אחת, ונהנהתי מכול אחת ואחת מהם.

יש לי אהבה בלתי מוסברת לצורה של הרכב הזה, מעולם לא זכיתי לנהוג באחת, אבל הצורה שלהם כבשה אותי כבר לפני שנים!

תהנו! תמשיכו ככה! הרכב נראה תענוג!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

מצטרף לשאלה למה לא היית מרוצה מהפחח, לפי התמונות נראית עבודה מרשימה מאוד!!

ובכל מקרה שאפו על התוצאה הסופית. יצא מדהים

פורסם

בגדול אני יגיד ביחס לזמן שהאוטו היה אצלו העבודה בגדול טובה ועבודה קשה אבל ההבטחות שלו היו הרבה יותר.. זה ממש בכלליות

פורסם

לירוי שוב פעם לא אמרתי שהוא רע אמרתי שכמה זמן שהאוטו היה אצלו ציפינו לתוצאה הרבה יותר טובה .. זה הכל

ואני יודע שהוא השקיע המון!!!!! עבודה ברכב ואני מעריך את זה

• תוכן חדש...