Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

במסגרת סדר שערכתי במשרדי, שמתי לב שיש לי מספר גדול של כרטיסי ביקור לא "חמים" - של אנשים שפגשתי בכנסים (לא לקוחות פוטנציאלים) או בפגישות מכירה של מוצרים שאני כבר לא משווק.

בעידן גוגל והאינטרנט, עד כמה חשוב לדעתכם לשמור כרטיסי ביקור שקיבלתם ואין בהם ערך מיידי או ברור לעסקים?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני שומר והרבה פעמים כשאני מחפש איזו ביצה מרובעת שפעם שמעתי שמישהו מחזיק אני מפשפש בערימה ומאתר את האיש.

נכון שבעידן האינטרנט הכל נגיש אבל יש עדיין לא מעט בעלי מקצוע שלא מופיעים בשום מקום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני תמיד שומר.

יש לי קופסא מיוחדת וכל כרטיס ביקור שאני מקבל אני שם שם בתוספת כמה מילים לתזכורת מי האיש ועל מה דיברנו.

אף פעם אי אפשר לדעת מה תצטרך וממי.

פורסם

מזין את הכרטיס לאוטלוק (שמסתנכן עם האיפון) וזורק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה כבר מהדור החדש אבל אם היה לך אנדרואיד במקום אייפון היית מתקין CAMCARD במקום להקליד אותם.

פורסם

סביר להניח שיש (אני בורח מהפלטפורמה לא בגלל חוסר אפליקציות אלא למרות האפליקציות). זה נכתב כי קצת מוזר לקנות מכשיר שהיעוד שלו הוא כלי עבודה ולא להשתמש ביכולות.

פורסם

אני שומר כרטיסי ביקור כאוסף... יש לי קרוב ל300 כרטיסים, חלקם מסודרים באלבום :shock::roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני אגרן כרטיסים, לכן אני שואל.

היום סידרתי באלבום חדש, אבל חלק החלטתי כן לזרוק, די.

תודה לעונים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שומר, לא מבין למה.

מן הסתם, מצלם את החשובים בנייד. ועדיין שומר.

מדי פעם, מעיף את הישנים לקיביניפלוך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני אישית מתייחס מאד ברצינות לנושא של כרטיסי ביקור, ושומר אותם מתוייקים בקפידה במשך שנים.

בדומה למה שנכתב פה, על רוב הכרטיסים אני רושם בקצרה את מהות העניין + מתי ואיפה נפגשנו. כשאני נוסע לתערוכות,

כרטיסי הביקור באים איתי. יש לי זכרון טוב לפרצופים (פחות לשמות) וכשאני רואה לקוח או ספק שביקר אצלי בעבר, אני שולף

בשקט את הכרטיסים הרלוונטיים (בד"כ זוכר בערך מאיזה מדינה הוא או משהו בסגנון), שם אותם בכיס וניגש להגיד שלום ומה

נשמע. במהלך השיחה אני כבר קולט עם מי אני מדבר, שואל איך הולך בעסקים, וברגע הנכון מוציא את הכרטיס הנכון מהכיס

ואומר "וואלה, בדיוק דיברנו על זה כשהיית אצלנו לפני שנתיים". בד"כ זה גורר תגובות מאד חיוביות, ומוסיף נופך אנושי לשיחה

שתכליתה אחרת היא עסקית גרידא. מנסיוני, רק טוב יכול לצאת מזה.

מעבר לכך, עם אנשים שאיתם אינני עובד קבוע, אני דואג לשלוח מייל "שנה טובה" או "חג שמח" אחת לתקופה, וזה נותן

אינדיקציה מצויינת לגבי מי עדיין זוכר אותי ומעוניין לשמור על קשר ומי לא. אם לא, אז אין סיבה שיתפסו מקום באוגדן שלי.

כמו שאומרים, מנהל טוב צריך לדעת מתי לחתוך.

את כרטיסי הביקור הישנים אינני משליך לפח. הם אחלה כלי עבודה בשביל למרוח אח"כ סיליקון על השיש במטבח, לנקות

מתחת לציפורניים או להכין שורות של קוק. :-)

פורסם

יש מישהו שמצלם את כל הכרטיסים שלך על מיייקרופילם, ומעביר לך אותו כך שתוכל לשמור את כולם בארנק, ומייד לראות כשצריך.

הוא עושה את זה בחינם.

רק מתקשרים אליו, הוא מגיע אליך, ועושה לך.

אני אחפש את המספר שלו ואתן לך, אני פשוט לא מוצא את הכרטיס שלו. :lol:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יש מישהו שמצלם את כל הכרטיס*****

אני אחפש את המספר שלו ואתן לך, אני פשוט לא מוצא את הכרטיס שלו. :lol:

תחפש אצל דריש...

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...