Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי התחממות דהייטסו אפלאוז 92

hs13
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי לכולם,

הייתי שמחה אם הייתם יכולים להגיד את דעתכם -

יש לי דייהטסו אפלאוז אוטומטית שנת 92, עם קילומטראז' של כ- 113,000 ק"מ.

בימים האחרונים כשאני נוסעת אני מרגישה חום שנפלט מאיזור דוושת הגז, עם זאת המחוג של החום לא עולה מעבר למה שהוא בדר"כ (באמצע) ואין איזו נורה שנדלקת או משהו כזה.

הוא עבר טסט לפני כחודש.

אני לא יודעת אם זה קשור לזה או לא, אבל הרכב גם שותה דלק בטירוף (1: 8 ) וכנראה יש איזו נזילת מים כי הם מתרוקנים די מהר.

עם זאת חשוב לי לציין שהיו לו מים כשהיתה ההתחממות הנ"ל.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

אשמח לעצות. תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית כל בידקי את את אופציית הרדיאטור הפנימי שככל הניראה נוזל אל תוך הרכב וזאת ניתן לראות ע"י רטיבות מתחת לשטיח של הנוסע שליד הנהג או אצל הנהג עצמו. לגבי החום שמגיע מדוושת הגז בידקי את בורר המצבים של המזגן/איוורור שאינו מכוון על מצב לכניסת אויר לאיזור הרגליים. אם הממצא הראשון שהזכרתי לא מתקיים בעניין איבוד המיים כנסי למוסך שיבצע בדיקת מערכת הקירור בלחץ וכך תדעי לאן נעלמים המיים.

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב !

בנוסף לתגובתו הקודמת של הכותב מעלי, יש להכנס למוסך בדחיפות, ולאבחן/לבדוק/ נזילה הגורמת לאובדן נמסיבי שלן מי קירור, אשר גורם במישרין ובעקיפין לעליה בתצרוכת הדלק, במידה ובעיית אובדן מי הקירור תאובחן ותטופל, את אמורה להרגיש שנו משמעותי לטובה בתצרוכת הדלק.

במידה ולא חל כל שינוי בתצרוכת הדלק, פני בהקדם למכון קרבורטורים, אשר יאבחן יטפל וישפר לך את תצרוכת הדלק.

טיפ נוסף, חל איסור חמור להשתמש ברכבך במי ברז במערכת הקירור, ו/או במים בצבע ירוק, אלא במי קירור איכותיים בלבד.

חוסר במי קירור לא יעלה ברוב המקרים את שעון החום, אך כשתדלק נורה אדומה, זה יהיה מאוחר מדי, ולכן טפלי בהקדם באיבוד מי הקירור שכמו שרמז לך הכותב מעלי, יתכן והוא נוסע מרדיאטור חימום תא הנוסעים.

מכיוון שמקור מוסמך מסר לי שאת ירושלמית, ושבעיית תצרוכת הדלק הגבוהה, מלווה אותך כבר תקופה ארוכה, כולי תקווה, שתתעשתי ושתטפלי בהקדם בהמלצות שנתתי לך בשרשור זה, ובהודעה פרטית שקיבלת ממני בעבר בנוגע לתצרוכת הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...