Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק לייעוץ, אני מארגן מפגשים של רכבי סובארו פעם בחודשיים (+-), מגיעים בדר"כ 15-25 רכבים, באים הרבה אנשים והולך לא רע.

המפגשים הם כמעט תמיד במרכז, הפעם הוחלט ללכת לקראת החברים הדרומים ולקיים מפגש בדרום.

הוחלט שיתקיים מפגש בסוף החודש בחנייה של חוף אשדוד בסביבות השעה 15:30 (ימשך שעתיים וחצי גג 3 שעות).

זה המקום לציין שאני לא מכיר את הדרום מבחינת מקומות בכלל, את חוף אשדוד אני מכיר רק מתמונות שאחד החברים צילם, אני לא יודע עד כמה עמוסה החנייה באותן שעות ואם נצליח להחנות 15 רכבים אחד ליד השני, אם יש אפשרות לשבת ואם יש נקודות שיש בהן צל (ליד המסעדות?) ובכלל אם לא ניצלה למוות מהשמש.

לשתייה וישיבה אני יכול לדאוג אבל מה עם כל השאר?

אשמח לדעה מדרומיים וממי שמכיר את המקום האם "יהיה בסדר" או שלרדת מהרעיון הזה כמה שיותר מהר?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

על איזה חוף מדובר , ואיזה יום בשבוע?

אם מדובר על חוף הקשתות , חניה תהיה בעיה כנראה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
על איזה חוף מדובר , ואיזה יום בשבוע?

אם מדובר על חוף הקשתות , חניה תהיה בעיה כנראה.

יום שישי, החוף הזה:

img0511j.jpg

img0504ka.jpg

אזור המסעדות (רואים קצת צל):

img0505y.jpg

אם המפגש הוא בשעות 6-7 בערב אתה לא ממש חייב צל.

המפגש יהיה ב 15:30, רצון להתחשב בשומרי שבת ובאלה שעובדים ביום שישי.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

בתור תושב אשדוד החוף הזה,שנקרא גם חוף לידו יהיה מעולה בשביל קיום מפגש.

יש לי הצעה אחרת אולי יותר טובה, יותר צפונית לחוף הנ"ל,ממש מרחק של כ200 מטר משם ישנו מפרצון חנייה גדול אל מול הים וממש מולו ישנו בית קפה ממש נחמד-אני מאמין שזה המקום היותר אולטימטיבי מכיוון שהמכוניות יהיו בטווח ראיה תמידי.

הבית קפה יושב בצמוד לטופ-קאר (למי שמכיר) שכחתי את שמו.

בשעות שאתה רוצה לקיים את המפגש אני בטוח ב99 אחוז שהחנייה תיהיה ריקה כדי לאכלס את הרכבים :)

אם אתה צריך עזרה,פנה אלי בפרטי :)

שי.

אההה ועוד משהו,אתה בטח מכיר את משה אזולאי ממכון קומפיוטסט מערב,

אם הוא לא מכר את הסובארו שלו והוא לא בא, תמסור לו משי שהוא נקניק :lol:

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

שי תודה רבה על המידע!

ארז

פורסם

אין בעיית חניה , מכיוון שהחוף הזה כבר לא כל כך פופולרי (בניגוד לקשתות , י"א , וט"ו).

צל יהיה לך רק איפה שרואים בתמונה.

בית קפה קלמה - לא מומלץ , אישית לא ישבתי שם בגלל ששמעתי ביקורות לא טובות על המקום ממספר אנשים שונים.

יש צפונית משם את ה"ליגל" אבל זה יותר בית קפה של גולשים , אין הרבה בתי קפה באזור שם , הרוב זה בקשתות , נסיעה של דקה משם , אבל שוב בעיית חניה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...